Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)
Raspunsuri - Pagina 14
mada23 spune:
Florela...
stai foarte bine, Doamne ajuta, ne rugam pentru tine 

Iaura...bine ai venit, Bunul Dumnezeu sa-ti ajute sa vii cat mai repede cu o veste buna
Daca mergi la mare te sfatuiesc sa mergi la Manastirea pestera Sf Andrei si la Dervent, sunt doua mici particele din rai, e foarte mult har acolo, multe minuni s-au petrecut. Sunt situate la 100 km de Constanta,nu este foarte mult.
Aditi...multumim ca te rogi pentru noi,Doamne-Doamne are pentru fiecare cate un dar , mai devreme sau mai tarziu
Sa iti traiasca minunea, sa iti aduca numai bucurii.
Cami...
gravidutza vesela, si un
pe burtika sa cresca mare bebitzu.
Doamne ajuta tuturor, cu credinta vom reusi.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

florela30 spune:
multumesc mult, fete dragi. e asa de bine sa stii ca sunt oameni care inteleg perfect prin ce treci si se roaga alaturi de tine sa fie bine. va imbratisez pe toate si sa dea Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu multi bebici sanatosi si frumosi. Aseara am facut pregnylul si ma indrept cu pasi repezi spre inseminarea nr. 4 , cea care o sa fie cu noroc ptr mine,

Ma rog din suflet sa ma ajute Dumnezeu si luna aceasta sa fie cea cu vestea minunata.
anadomnica spune:
florela30 - foarte bineee!!! A crescut un folicul frumos, Doamne ajute sa se transforme intr-un bebe la fel de frumos dupa marea intalnire de maine. Scot galeria: 

. Maicuta Domnului te va ajuta, ca nu lasa ea pe nimeni fara dar 
Aditi
- mamicuta noastra cea frumoasa si credinicioasa!! Ce bine-mi pare ca ne-ai scris!! Sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri din plin de el, cum si noi ne bucuram cu tine vazand fericirea ta.

Eu am citit povestea ta din primele capitole si am ramas foarte impresionata de tot ce ai facut si de credinta ta mare pentru care ai si primit acest dar minunat. Drept pt. care ai sa te regasesti pe prima pagina la mamicile care au dobandit darul in mod minunat prin puterea rugaciunii. Sa stii ca pentru mine esti un mare, mare exemplu!!! Domnul sa te ajute in continuare si iti multumim din inima pt. rugaciunile pe care le spui pt. noi toate. 

mada eu acum am vazut ca esti moldoveanca
Din ce zona esti?
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
mada23 spune:
Anadomnica..
din Galati
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

zamfir.mel spune:
Multumesc mult de primire fetelor. 
Chiar daca nu intru foarte des ma gandesc in fiecare zi la voi, la noi cele care nu reusim sa facem bebe si ma rog la Dumnezeu ca sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul.
si apoi sa ne jucam cu
mult visati si doriti.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine,
Livsy spune:
M-am gandit sa va dau si eu binete! Mare veselie aici la noi, din cate vad. Incerc sa raspund pe "puncte", atata cat se poate.
Aditi, multumim ca ai trecut pe la noi si multumim pentru rugaciuni!
Sa te rasplateasca Dumnezeu si sa fiti sanatosi in continuare, sa va bucurati unii de altii, cu multa Credinta. Subscriu si eu la ce a spus Anadomnica, anume ca esti un model pentru noi!
(ieri vorbeam cu o prietena si i-am dat sa citeasca ceva din ce ai scris tu, partea in care spuneai ca toate "piesele" s-au aranjat in viata ta in legatura unele cu altele, mi s-a parut foarte frumos si foarte adevarat). Toate cele bune si sa ne mai scrii cand poti!
Sanatate multa si Bucurie si Lumina in suflete mereu! 

Luca2008, iti MULTUMESC pentru cuvintele tale frumoase, la care ar fi trebuit sa raspund acum cateva zile bune...
Nu mai insist, banuiesc ca stii cum e sa ai prieteni asa cum sunteti voi, o adevarata binecuvantare si bune de pus la rana! Sa iti ajute si tie Dumnezeu, sa vii cu Vestea cea mare si sa mearga toate ca pe roate!!! 

Alinushca, bine ai mai trecut pe la noi!!
Ma bucur ca ai gasit un dr cu care sa vorbesti ACEEASI LIMBA. Si cand spun asta cred ca stim toate la ce ma refer. Ma bucur pentru fericirea ta si cred sincer ca o meriti din plin! In legatura cu intrebarea ta... eu nu prea sunt in masura sa-ti raspund, totusi voi continua sa ma gandesc si iti voi scrie. Toate cele bune in continuare, sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de o nastere exact asa cum ti-o doresti! 

pup]

Anadomnica, MULTUMIM din suflet pentru tot ce faci tu pentru noi si SUNT ABSOLUT SIGURA ca vei primi si premiu pentru asta
Si sa dea Dumnezeu sa fie exact premiul pe care vi-l doriti! Un Bebe sanatos si frumos cat mai curand!

Florela, desigur iti tin si eu pumnii!!!! Asteptam sa vii vesela si fericita si sa ne aduci o Veste Frumoasa si Buna! Doamne ajuta!!!!!! 

Mmc_nd, eu credeam ca deja tineti canonul parintelui Iustin. Eu cred ca dupa canon o sa vina si Vestea cea Buna! Dupa cum stii mai multe fete au reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa ce au aratat printr-un canon cat de mult isi doresc Bebelusul! Iti tin pumnii si sunt sigura ca o sa fie bine!!!!!!! 

Suflet, SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!!!!! Sa fiti sanatosi si binecuvantati de Dumnezeu in continuare! Multumim ca ne-ai dat de veste si ne rugam pentru voi! Sunt atat de fericita ca acum avem Bebeii pe care ii putem numi cum zicea Marryan, Minuni nascute din Credinta!

Cami, SARCINA USORA SI FRUMOASA in continuare si multumiri ca ne inveselesti mereu!!! ![]()
![]()
Toate posturile tale sunt tonice si mie personal imi fac foarte bine!!! Ma bucur tare mult pentru "SAMBUREL"/"SAMBURICA" de la tine din burtica, sa cresteti mari si sa aveti clipe minunate impreuna, in timpul Sarcinii si bineinteles mereu!!! 

Virgi, ce bine ca poti trece pe la noi!!! Subscriu total la spusele Georgiei, ca la tine totul pare natural, prin Credinta, totul se transforma in liniste si pace! Salutari Mariei
, sa creasca mare, sanatoasa si MEREU sa-i bucure pe parintii ei minunati! Si va asteptam pe la noi cand puteti (remarca asta era de la sine inteleasca
dar deh!!! pentru siguranta
) 

Sa ma iertati daca n-am scris tuturor, scriu din memorie... urez si eu BUN VENIT fetelor noi si sa petreaca momente binecuvantate alaturi de noi si dupa o veche vorba de aici, cat mai putin timp in listuta de aspirante!

Sanatate va doresc TUTUROR!!! Sa aveti parte de muuuulta Lumina, credinta si Bucurie in inimi. Si de incredintarea ca Dumnezeu stie ce-i cel mai bine pentru noi! Si ne va Darul la vremea potrivita!

TUTUROR!!!
Ana
ainigriv spune:
Am venit repejor pe la fetele noastre dragi,sa le dam cate un
,ca ne este tare dor !!!Dormim cumintele,dar nu se stie niciodata cand ni se face fomica,asa ca scriu pe fuga.
Nu stiu daca apuc sa scriu la fiecare cate un cuvintel,asa ca sa considerati ca pe fiecare va iubim si ne rugam si noi,alaturi de Aditi,ca fiecare sa primeasca minunea si sa tina in brate Darul cel de mult pret,atunci cand Dumnezeu va hotari ca-i mai bine.
Alinuscha,"problema"ta am avut-o si noi,mai ales ca citisem cartea parintelui Arsenie Boca,"Copii nascuti in lanturi",unde scrie clar,ca 9 luni plus 40 de zile dupa nastere,parintii sa fie"curati".Eu pot sa spun ca nu stiu daca eram atat de vrednica,sa tin curatia totala,daca Dumnezeu nu ar fi randuit asa:am prins amandoua posturile,si al Craciunului si al Pastelui,plus ca prin luna a5a se scurtase colul si automat trebuia sa stam cumintei.Asa ca multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat pana acum sa nu avem prea multe"tangente"(decat la inceput),ca se merita efortul,stiind ca vei avea un copil curat si chiar se simte lucrul asta.Pe de alta parte,este posibil,daca amandoi vreti din tot sufletul,Maicuta Domnului sa va ajute!!!
Georgia,Livsy,bine ati observat voi ca ajutorul este mareee!!!Fara Dumnezeu si Maicuta sa cea buna nu as fi putut face un pas,eu fiind de felul meu tare sensibiloasa,insa acum pot sa va spun ca chiar am vazut minuni cu ochii mei.Maicuta Domnului m-a ridicat din pat rapid,pt Maria,spre deosebire de operatia trecuta,unde m-am refacut abia intr-o luna.Apoi,in timp ce eram in sala,o alta graviduta,cu aceeasi operatie,anestezie ca a mea,a facut stop cardiac pe masa.Slava Domnului ca au readus-o cu bine la viata,dar ca sa vedeti minuni peste minuni,numai sa vrem sa deschidem ochii.Ce sa va spun?!Tot ce ni se intampla secunda de secunda este o minune,daca stim sa multumim lui Dumnezeu.
Georgia,tare ma bucur pentru parintelul pe care l-ai gasit,o sa te simti usoara ca un fulg dupa Sf.Spovedanie si jumate din drumul spre bebe o sa fie parcurs.Doamne ajuta!!!
Anadomnica,sa dea Dumnezeu sa te vad pe listuta
data viitoare cand intru pe forum,ca mare lucru faci tu aici,cu zidirea de suflet,cu caldura si iubirea pe care le emani!!!
Florela,Doamne ajuta sa fie bine sambata!!!Incearca azi sa mergi sa te spovedesti,ca nu-i nevoie de post si maine sa se roage cat mai multa lume pt tine,mai ales preotii!!!
Suflet,sa-ti traiasca baietelul,sa va bucure in fiecare zi cu zambetul lui!!!Se pare ca aveam aceeasi varsta,dar noi ne-am grabit un pic si am venit cu o saptamana mai devreme.
Cami,Doamne ajuta ca totul e bine,asa va fi pana la capat.Si eu am luat utrogestan 5 luni,2dimineata,2 seara si pot spune ca a fost super!!!E papica bebelui,la fel ca acidul folic.Iar din luna a5a vitamine Elevit,pana in luna a9a.Chiar daca am luat ceva kg,sunt multumita ca e bine bebelasa!!!Va pupam,liniste si multa bucurie in suflet sa ai tot timpul,ca ei simt lucrul asta.
Ma opresc aici,ca nu as mai termina,insa trebuie.Pupici multi si Doamne ajuta sa auzim numai de bine!!!
anadomnica spune:
Virginia
- bine ai trecut pe la noi
. Am primit cu inima deschisa urarea ta
. Da-i un pup la Maria si din partea mea, te rog!!! 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
cami_antonia spune:
virginia eu iau doar 2 duphaston....asa mi-a dat doctorul.....si am incredere in el....problema este ca azi am cam bolittttttttt....de aceea scriu atat de tarziu....abia acum am reusit sa deschid laptopullllllllllllllll......am vomitat pt prima data....dar am si rasssssss.....pt el ce nu face mamicuta lui.....ahahahahaha.....ziceti voi sa dai la boboci si sa razi in acelasi timp....cum vi se pareeeeeeeeeee?????????....
pai decat sa ma vait.....mai bine asa.....acum sper sa fie sporadice aceste hraniri de boboci caci am mult de lucru in vara asta....
madaaaaaa salutari si in curand voi ajunge prin galatiiiiiiiiii....as vrea sa ne vedemmmmmmmm....iti voi scrie daca ma simt bine si ajung.....
florelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......4 e cifra frumoasa....e ziuA MEA de nastere....asa ca sa te ajutye bunul Dumnezeuuuuuuuu
va pup
6+
Camelia
cami_antonia spune:
livsy....multumesc mult de tot pt cuvintele taleeeeeeeeeee.....sunt f incurajatoare......te pup si ai mare grija de tineeeeeeeeee
in rest feteleeeeeeeeeeeeee?????????? unde ati disparuttttt????? sunteti cumva in vacanta????????????
pupici
6+
Camelia