Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
buna fetele mele dragi
anadomnica imi pare super rau pt sotul prietenei tale....sper ca o va ajuta Dumnezeu sa treaca peste aceasta grea incercare....
cat despre mine/....m-am inscris la pcos cand nu aveam un diagnostic clar si ma tot intrebam ce am....nu am scris mult pe acolo pt ca nu ma identificam cu problkemele lor f graveeeeeeee.....eu nu am luat nimic....si nici pastilele pe care le iau acum decat dupa ce am fost in sapt 5 la medic....asa ca nu mi-am facut prea multe pregatiri....e adevarat ca poate era bine de facut....dar eu mi-am pus mare incredere in Dumnezeu si in cuvantul Domnului profesor marinescu....el nu mi-a dat nimic dupa laparo....
azi am schimbat si noi saptamana si sunt f fericitaaaaaaaa
doamne ajuta sa fie o luna cu si mai multe graviduteeeeeeeeeeeeeee......multa bafta fetelor care fac inseminari....si o asteptam si pe meda sa ne spuna daca a gasit foliculi mariiiiiiiiiiiiiiiiiii la locul lor pt inseminareeeeeeeeeeeee
mai dar eu ma tot intreb dintre fetele vechi de ce nu mai apar....sukisukiiiiiiiiiiiiiiiii....ce faci????? ce mai face tatal tau??????????????
6+
Camelia
iaura21 spune:
buna fetelor
sper sa ma primiti si pe mine aici
ca e foarte frumos la voi, eu scriu la inseminare dar va citesc de cand m-am logat si-mi sunteti f. dragi
m-am hotarat sa scriu pt. ca mi-am dat seama ca DD e singurul kre ma poate ajuta, pana acum am tot sperat,vreo 3 ani ca va veni si la mine bebe mult dorit dar se lasa asteptat...
anadomnica noi am mai vb. pe alte topicuri si esti o fata deosebita, sper sa iti reuseasca ce ti-ai propus,si tututror de altfel
sper sa ma adaugati si pe mine pe lista voastra ,numele de botez este mihaela aurelia
va pup si sa auzim vesti bune
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
anadomnica spune:
iaura21 -
Bine ai venit!!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
aditi spune:
Buna fetelor!fata de noi lui bebe care imi ocupa tot timpul. Nu am net tot timpul deoarece stau la socrii si aici nu avem cablu, dar cand am timp si posibilit. sa prind de la vecini, va mai scriu. Am citit printre randuri doar capitolele anterioare.
Felicitari noilor gravidute, sa duceti sarcina cat mai mult posibil si Maica Domnului sa va pazeasca si sa fie alaturi de voi si la nastere asa cum a fost in cazul meu.
Bun venit noilor fete care si-au pus nadejdea in Dumnezeu. Sa nu ezitati nici o clipa sa credeti in puterea si mila Lui fata de noi. Nu trebuie sa uitam niciodata ca toate se intampla cu voia Lui la momentul potrivit. Uitandu-ma in urma imi dau seama ca toate intamplarile, evenimentele care au avut loc in viata mea aveau o legatura intre ele si mi s-a demonstrat ca nu trebuie sa-mi fac griji pt nimic ci doar sa am credinta si nadejde ca va fi bine pana la capat.Dumnezeu are grija de tot ce avem nevoie si nu ne da mai mult decat putem duce. Nu voi putea niciodata sa-i multumesc indeajuns pt tot ceea ce mi s-a intamplat.
Revin cu cateva noutati despre noi.Bebe vrea sa doarma acum.
Aditi & Andrei
aditi spune:
scuze pt inceputul neclar. Am apasat probabil ceva din greseala si a sarit textul.
Am uitat sa felicit noile mamici si pe bebelusii lor. Se pare ca predomina baieteii. Mai vrem si fetite asa ca....dati drumul la fetite.
Incerc sa trimit mesajul meu fragmentat ca sa nu se intrerupa conexiunea si sa scriu degeaba, sunt patita.
florela30 spune:
buna,dragelor. anadomnica,

, pup fata care se roaga in mod special si ptr mine. M-am intors de la monitorizare si dupa atata stimulare nu am decat un folicul...dar bine ca e macar unu; sa fie unul si bun, are 20 mm in ziua 12, endometru 10 mm, diseara la ora 22 fac pregnylul si sambata la 9.30 inseminarea. Ma rog din tot sufletul sa fie bine si sa reusim luna aceasta, port si panglicuta pe care mi-a trimis-o livsy si cu mult ajutor din partea lui Dumnezeu poate se intampla minunea.
iaura21, bine ai venit la acest capitol de unde iti doresc sa pleci direct la odisee, o sa te simti foarte bine cu fetele de aici.
cami-antonia, te pup fata draga,
ma bucur ca sunteti bine.
aditi spune:
Multumesc din suflet pt rugaciunile voastre,pomelnicele si acatistele lasate la biserici.Mi-au fost de mare ajutor. ma rog si eu in continuare pt voi, parca acum doresc ca fiecare sa aiba un bebe mai mult decat mi-am dorit pt mine , deoarece abia acum realizes ce as fi avut de pierdut daca nu-l aveam. De cate ori imi imbratisez copilasul (si o fac foarte des) multumesc lui Dumnezeu si il rog sa va daruiasca si voua o asemenea minune.
iaura21 spune:
fetelor multumiri pt. primirea calduroasa
am vazut ca s-a scris despre braul maicii domnului, ma bucur pt. cele care ati avut placerea sa -l atingeti sau sa-l primiti, si eu am avut bucuria sa-l ating anul trecut si am mare incredere ca va fi bine
eu plec in concediu la mare si in drum spre mare m-am gandit sa intru si la manastirea ghighiu(e f. departe de mine asa ca nu pot sa stau la slujba ,vreau doar sa las un pomelnic si sa ma rog icoanei de acolo),ati fost careva acolo, am auzit ca face minuni pt. zamislire de prunci
doamne ajuta la toata lumea ,va pup
aditi sa-ti traiasca bebelu si sa va bucurati de el
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
cami_antonia spune:
hei
buna feteleeeeee
sa uram bun venit pentru iaura21 si multa bafta si multa incredre in DD....ca-i va darui un bebe cat mai repedeeeeeee...da noi de la mare am fost si am atins braul maicutei nostre si chiar si cateva dintre fetele din bucuresti .....
florela30 multaaaaaaaaaaaaaaaaaa baftaaaaaaaaaaaa....iti vom face galerieeeeeeeeeee....sa fii linistita si sa fie bine inseminareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

6+
Camelia
cami_antonia spune:
aditiiiiiiiiiiiii
bine ca sunteti bineeeeeeeeee
sa fie sanatos bebelusul tau si sa dea Dunmnezeu sa fie bine si pt mine sa pot povesti si eu asa fruos despre bebele meu....si apoi toate fetele de aici....nadejdea in Dumnezeu este singura care ne ghideaza in viataaaaaaaaaa
DOAMNE AJUTA!
6+
Camelia