Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 6

ram0nica spune:
gata, am terminat de citit cele 3 (parca 4) capitole restante. Am vazut o graaaaamada de poze, toate delicioase, care mai de care mai funny si cu baietei si cu fetite; La un moment dat am intrat si pe un blog cu o printesa si vreo juma; de ora am uitat sa mai ies d'acolo... indragostindu-ma de carlionti (cat si de talentul la scris)... Ce sa mai, cred ca avem cei mai frumosi bebici din generatia in sutece
sanduta si eu am luat dupa mine una bucata copil la manechiura si alta data la tuns/coafat. Cuuuminte, mai ca mi l-au deochiatca dup'aia s-a "inrait". Mai mai mai ce smecher: afara e cel mai cuminte, imediat ce se inchide usa dupa ce ne intoarcem, incepe sa racneasca leul din el ca mor de ciuda (eee, vorba vine) cand aud "vaaaii, ce bebe dulce si cuminte" si el rade incantat cand ii da toata lumea atentie...
Jasmin si eu am vazut la vlad ca mai tremura de cateva ori in carucior cand e nervos ca inca nu l-am luat in brate desi el "cerea" intr-un mod f evident asta; iar faza cu lovitul cu picioarele iar mi-e cunoscuta; cand ma apropii de el sa-l schimb ma impinge cu amandoua picioarele... mai nou ma trage de pantalonii scurti.
Aaaa, sa va spun ultima rusinica maaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

mihuta spune:
Ramonica, am ras de cred ca mi-am trezit copilul din somn !
Cristina, sa stii ca m-am gandit la tine azi, ca i-am prins parul Sophiei intr-un mot , dar aparatul mi-l sutise sotul asa ca n-am putut imortaliza momentul...
mami de Sophia

Vasari spune:
Deocamdata doar Maria e prinsa de buba!
Ramonica, vezi daca nu ai initiativa?
Adina, unde ziceai ca faci concediul? Vad ca raman de caruta! :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

adyanna spune:
Cred ca impartim caruta cu tine, Alina. Sau s-ar putea sa ramanem singuri in ea, pentru ca nu cred ca vom pleca undeva anul asta. Cel putin nu in curand.
Maria ce face? I-au mai trecut bubitele? Ii dai cu mixtura mentolata? ( parca asa se numea cand eram eu mica si am facut varicela ) Sau nu are voie?
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

adyanna spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Aaaa, sa va spun ultima rusinicamaaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el

Asa creste

mihuta spune:
Alina, poate pe voi va sare buba ! Daca nu, musai sa faci poze (varicela live ). La Maria cum s-a manifestat, febra, suparare sau doar mancarici?
mami de Sophia

adyanna spune:
Eu ma retrag la somn!
Noapte buna si vise placute! Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Vasari spune:
Adriana, eu n-am ce face, sotul meu ia vacanta abia la sf lui august. Septembrie e luna noastra de concedii... Dar e frumos, e o luna placuta de calatorit. :)
Nu i-am dat cu mixtura, pt ca pare bine merci fetita, pana acum au fost 8-9 bubite si par sa treaca. Cateodata e agitata, cred ca o deranjeaza, dar nu-si da seama unde, asa ca nu se freaca si am grija sa ii distrag mereu atentia ca sa nu simta disconfortul prea tare. In cea mai mare parte a timpului e vesela.
Acum am vazut cat e ora. Somn usor tuturor!
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Vasari spune:
Inca un mesaj.
Mihuta, pai nu a avut nimic, doar agitata cu vreo 2 zile inainte de bubite. Fara febra sau altceva. A facut o forma f usoara. Da, poate noi scapam.:) Dar la cat am giugiulit-o zilele astea, ori facem, ori suntem imuni.
Cam toate bubitele(8-9 in total) au fost pe cap, doar 3 pe manute. Si am si poze. :)) Nu sunt online, ofc.
Primul orice
_

ram0nica spune:
ma inscriu si eu la grupul celor de 80 incoa' (ma rog... '81). Nu de alta, dar poate nu pot cara fetele singurele atatea rosii cate vor "primi"
da' bine mihuta, esti culmea, zau asa! taman periuta de dinti a fetei ai uitat-o!? las' ca si-a facut ea singura dreptate
Alina ma tem sa nu avem si noi varicela (adica V., ca eu am facut)... dupa simptomele descrise de tine (+ ca am vazut si la al meu niste bubite suspecte). Gandul care totusi ma linisteste e ca alungasem un tantar de pe mana lui si imediat s-a inrosit si la a 2-a zi s-a transformat intr-o bubita cu lichid pare. Medicul zice ca nu e nika, eu chiar il pozez sa va dati si voi cu parerea...
In rest tot ii curge nasul cand stranuta (destul de des, cam de 15 ori intr-o ora) si a si inceput sa tuseasca... Dr. l-a ascultat cu stetocopul si a zis ca e in regula, si nici nu are rosu in gat. Bine ca in continuare nu are febra... dar e exasperant cu stranutul asta de neoprit, imi vine sa-l duc la alergolog.
Aaaa, si pe langa Panadol, Vit. C sirop, Hidrasec plicuri pt rehidratare si Enterol pt scaunele moi si cu mucus, a mai primit si Amboxol pt tuse. Offf... cand il vad chinuindu-se asa... sper sa-i treaca repede. Noptic bun