Cafea cu aroma de femei-*85*
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Salutare fetelor.
Pai da asa e da eu nu mi-am mai renoit garderoba de mult timp...asa ca...ma duc in apntaloni scurti
sa ii las cu gura cascata 
Hai mei cine vrea 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
maru spune:
fusta neagra sau rosie, cu un top simplu, gen corset. Nu mai stiu preturile in Ro, dar nu ar trebui sa depasesti 1 mil vechi.
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
iahim spune:
'neata fetele!A trecut o luna de cand cafeneaua nu si-a mai schimbat numarul!Mai putin de 20 de pag. intr-o luna!Se vede ca sunt zile de concediu...W,multa sanatate!,Ramy,in nebunia de la nunta si in atata lume pestrita poti sa imbraci si un costum de zi!Eu asa am fost ultima data!Dodo,vad ca faceti bine!Ce face Bogdanel?Maru,saluari!Multi pupici la toate!
Va las o cafea calda,putin lapte pentru cine doreste,paine prajita,un platou cu gustari...si pofta buna!
ramyteo spune:
Ehei Iahim merci pentru cafea
Maru....din pacate....pentru mine e foarte mult un mil
asta este...lasa ca acum sa vad poate imprumut o rochita...ca alceva...
W. sanatate si multi
sa treaca repede si bine
Va
pe toate si o zi buna va doresc la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
MsLara spune:

si micul dejun
!!!
Ramy succes cu garderoba... orice ai pune o sa fii frumoasa ca o
... te-am vazut noi in poze!!
Distractie placuta!
Un week-end frumos tuturor!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.ketoforum.de/diet-ticker/weight-loss.html?PHPSESSID=3cb8e199efdc7914a3c596539f78e118" target="_blank">In fiecare zi mai
ramyteo spune:
Mersi de
Lali si am rezolvato si cu rochita ca imi trimite o prietena o rochita bleo , imi place ![]()
Apropo
![]()
mersi da nu sunt deloc faina , 

Teo
Perlute
MsLara spune:
..si frumoasa si modesta! Ma bucur ca ai rezolvat, nu mai trebuie decat sa va distrati! 
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.ketoforum.de/diet-ticker/weight-loss.html?PHPSESSID=3cb8e199efdc7914a3c596539f78e118" target="_blank">In fiecare zi mai
ramyteo spune:
Mda lali asa e , desi...cand ma gandesc ca numai asta nu imi trebuia acuma...nu mai imi vine sa ma distrez...
Tu ce mai zici? Ce mai faci?
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Buna dragi cafengitzelor
,
O sambata frumoasa va doresc si am venit la ceaiul de la ora 18![]()
Vad ca a-ti facut rost de tinute de gala
inseamna ca totul ii ok.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!