Foarte trista de ziua mea
Raspunsuri - Pagina 3
giulia71 spune:
Haidi mai KULTA fruntea sus si merem inainte!
La multi ani si din partea mea:)))
Eu beau bere fara alcool si mie imi place la nebunie, asa ca...hai noroc si inca o data LA MULTI ANI:)))
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
blue eyes spune:
Dedicatie speciala pentru Paula www.trilulilu.ro/esprit2fly/a83831c184ee1a" target="_blank">Gotthard-Take It Easy
"Esprit2fly" de pe trilulilu sunt eu. Chiar daca dificultatile si unii oameni m-ar vrea "esprit on the ground", eu ma incapatanez sa raman "esprit2fly". Aici am titulatura "fluturas coconas", chiar daca grijile si altii m-ar vrea "caterpillar" si am semnatura I Want To Break Free
Din categoria "Stiati ca..."
- grijilie stiu sa inoate? De aceea, a nu se incerca inecarea lor in bautura. Nu aduce la nimic.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
szivarvany spune:
Ai inceput terapia prin shopping sau un rasfat la cosmetica ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Mercedes spune:
La multi ani si iti doresc sa iesi din depresia asta incearca sa ti schimbi coafura mergi la un masaj orice util pentru tine.Beau in cinstea ta acum o apa minerala rece ca doara mai folosesc azi masina.
Off topic daca imi permiti
acum aproape trei ani fara o zi cand tb sa mi serbez ziua mea io era sa ma curat si chiar nu stiu nici acum cauza( eram dupa 9 zile de nasterea fetitei). Acum chiar ma gandesc asa un pic sper sa nu mi rezerve nimic negativ ziua de maine.
Delidana spune:
Kulta! Capul sus si incearca sa nu mai fii trista. Uite, ai atitia prieteni care iti ureaza la multi ani! O www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q" target="_blank">dedicatie speciala pentru tine.
Cit despre acea nebunie, trebuie pur si simplu s-o faci, ca daca te gindesti prea mult....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
crinuta spune:
Draga Kulta, La multi ani si de la noi!
Diseara voi bea un pahar de sampanie gandindu-ma la tine.
Trista? Nu te las sa fi trista, si crede-ma, arati foarte bine.
Schimba oglinzile :)))
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
J G spune:
La multi ani Paula! Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele, sa ai un an bun, cel mai bun!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
KULTA spune:
Doamne, nu ma asteptam la asa multe urari de bine si la multi ani.
Sunteti super, ca po familie. Sunt coplesita.
Din nefericire de ziua mea am primit un baietel bolnavior. A tusit toata noaptea si nu putea respira. Azi dimineata a facut asa o criza ca i s-au invinetit buzele. Avem un inhalator cu cortizon dar nu mai are efect. Abia astept sa mergem la medic sa vedem ce zice.
Va pup pe toate si am inceput sa pretuiesc ziua mea, asa cum era de obicei, fara evenimente dar si fara copii bolnaviori:(.
crinuta spune:
Tinem pumnii sa nu fie astm.
Tine-ne la curent dupa ce te intorci de la medic.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm