Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 15

Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by andreea29
Buna seara ,zuzici!
Am un pic de timp liber .Raducu e in parc cu mama.Off,vad ca va plangeti de soti.Cred ca niciodata nu e bine pentru ca de exemplu al meu ma ajuta la toate alea in casa dar nu este acasa.Este un tata de weekend cum ar veni...Am trecut prin multe depresii din cauza asta dar ...ce sa fac...
Cum fac sa-mi apara poze la semnatura?Ca vreau sa ma laud si eu cu bubulinul meu
Andreea,mami de Raducu (30.01.2007)
andreea trebuie sa iti faci cont pe un site precum webshots, flickr etc .. eu recomand webshots. iti faci cont, selectezi ca albumele saa fie public si apoi ne pui link aici.
intri la semnatura si ca sa-ti apara scris poze raducu faci asa [url= "aici dai copy paste linkului" ]POZE RADUCU[/url] .. DAR FARA SPATII DUPA EGAL SI DUPA GHILIMELE ..
succes!
esti trecuta pe prima pagina?? spune*ne data ta de nastere, kg, apgar, cm, data nasterii lui raducu, spital, dr , saptamani si cum ai nascut .. asta in cazul in care nu esti trecuta pe listuta.
Elena

BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

theli spune:
Am uitat sa va intreb: cum facem si noi sa ne trecem pe lista?
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com

Ellenuta spune:
si noi tot cu baita suntem ... nu stiu daca mai intru ..
oricum sot n-am acasa .. e la tenis si apoi la terasa la meci ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

Miutza spune:
ramonab, esti o frumoasa! serios, ce bine arati! culoarea la par e superba si te prinde! pai la asa mami, asa baietel! hihi sa fii fericita alaturi de familia ta muuulti ani de-acum inainte! casnicie fericita, armonioasa si lunga! la fel si pt Miky!!!
ps: am pus si eu poze mai noi la semnatura.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

honey79 spune:
Bun venit, Theli.
Daca citesti mai sus, a dat Ellenuta un raspuns Andreei, spunandu-i de ce date avem nevoie sa te putem trece in listuta.
Scrie repede inca 7 mesaje, pentru a ajunge la 10.... ca mai apoi sa-ti citim mesajele in timp real (acum apar cu intarziere, deoarece sunt moderate).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali

veronicka spune:
tot citind prin diverse locuri ca bebele trebuie sa ude 5 pamersi intr-o zi nestiind cat de tare azi am cantarit pamersii si am obtinut un total de 800 de grame urina cu caca. bebele meu are 3 luni jumate . oare este destul? il alimentez exclusiv la san si sunt ff ingrijorata ca nu prea petrece el timp la san
Veronica -mami lui Marc-Andrei

Ven spune:
Vai, mai fetelor, ce grozavie, sunt trista rau...
Arde Biserica Evanghelica din Bistrita, biserica saseasca, SIMBOLUL BISTRITEI si cea mai veche si mai frumoasa cladire din oras..
E incredibil, se mistuie vazand cu ochii, intr-o ora au cazut toate turnurile, acum s-a extins si la corpul principal, cica arde orga, sta sa cada clopotul, e ceva incredibil Pe cuvant, nu sunt bistriteanca prin nascare, dar plang aici ca proasta uitandu=ma la TV.
Iar pompierii nu fac fata, focul se extinde tot mai tare, si culmea, Primaria e la 10 m distanta!!
Nush, parca e asa, un semn.....
In alta ordine de idei, Ceska, te pup si te imbratisez, stiu EXACT prin ce treci, pt. ca exact la fel am patit si eu, ti-amintesti ce scriam, ca am fost pe marginea prapastiei si noi, dar am supravietuit. Asta datorita MIE! Sa stii ca femeia tine familia unita! Daca ea ae putere si resurse interne sa lupte pt. familia ei, atunci va rezista, daca nu.........pe baza lor, se duce totul de rapa.
Si am avut o perioada, cand Markus mai crescuse, cand mi-am jurat ca nu mai vreau alt copil, (desi intotdeauna am visat la 2 copii) pentru ca el nu e in stare sa fie tata asa cum imi doresc eu (da, stiu, docdecap va spune ca el e tata asa cum crede EL ca trebuie sa fie tata......dar erau destul de contradictorii cele 2 notiuni :)). Si am zis, a crescut copilul, am scapat de greul-greu (eu pe la 3 ani am simtit ca am copil mare, si parca brusc am respirat asa.....am simtit ca mai sunt si altceva decat mama-closca).
Si uite ca Doamne Doamne a hotarat sa ne mai puna odata la incercare relatia de cuplu, cu inca un bebe. Si domnul sot cam la fel a inceput sa se comporte.....si au inceput iar certurile....
dar sa stii ca parca acum baga la cap cate ceva, dupa cate o cearta. Nu e totul cum as vrea eu, e departe....dar se comporta bine, in limita timpului pe care il are.
Acuma are alte faze, insa. Dupa cate un weekend in care vede si el din plin cum ma 'distrez' eu toata sapt. cu amandoi copiii, incepe cu:
"eu m-am saturat, noi n-avem nici o viata personala, suntem condamnati la domiciliu inca 2-3 ani, pe cand cresc copiii om fi batrani si nu mai avem chef de distractii si plimbari etc. etc."
SAU
"stii bine ca tot asa ne vom certa inca 2-3 ani de acum incolo, tu mereu nemultumita de ajutorul meu....bla bla si finalul e dc nu vreau eu s-o cheme pe mama-sa din germania sa vina DE TOT acasa sa 'ma ajute'" grrrr, la care eu iau foc si se lasa cu scantei mari......
Dupa care eu trag cate un plans si gata......asa mai trec cateva sapt. pana la urmatoarea 'discutie'.
Uite asa sunt ei, prea multi dintre ei. NISTE EGOISTI! Si eu nu mai am chef sa ma enervez pe chestia asta, sa-mi mananc neuronii degeaba, ca imi trebuiesc pt. alte chestii mai importante.
Si eu ii mai dau cu ignore cateodata, adica nu vorbesc NIMIC cu el, dar nu-mi place ostilitatea aia intre noi....
Ufff, complicata treaba...nici nu stiu la ce ti-am scris tot romanul asta, cred ca asa m-am mai descarcat si eu 'parandu-l' din nou.... :)
Mai, ideea e ca atunci cand copilul mai creste si devine mai independent se mai schimba treaba. Cel putin la noi asa a fost. Eram super ok, relaxati si bine-mersi....
Mai vroiam sa zic cuiva (cui oare?) ca si eu masor cu borcanele goale de la Hipp papa lui bebe. care au 125 g, 190g, si 220g.

stoisor spune:
ven asai ca i mai practic cu borcanelul gol de la Hipp,pai daca luam si cantar de bucat pt a calcula exact cat papa cred ca o luam pe ulei rau de tot
va pup,tati e la Buc si noi suntem again singure....dar nu-i bai .....asa suntem de cand ne stim.....pusic la bebei golanei
dimineata mai servim un borcanel cu mar si morcov ca am o molesala in mine si cred ca o sa ma dau jos din patcel doar cand face Sara ochisori si nu mai repede ,ca sa am timp sa i pregatesc ceva .....altceva
SOMN USORSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by theli
Am uitat sa va intreb: cum facem si noi sa ne trecem pe lista?
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
data ta de nastere, kg, apgar, cm, data nasterii lui raducu, spital, dr , saptamani si cum ai nascut .. asta in cazul in care nu esti trecuta pe listuta.
vad ca esti din sinaia .. am si eu o colega de acolo, stefania. tatal ei e preot dar nu stiu exact unde. ea are un baiatel de aproape un an.
scrie repede mesaje astfel incat sa ajungi la 10 si sa scapi de moderare.
Elena

BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta spune:
ven colega noastra de suferinte .. uff barbatii astia, habar nu au de capul lor. daca nu era soacra sa ma ajute, eu dadeam de mult divort!!! si asa ii tot zic ca o sa-mi gasesc un gagic .. normal ca face spume.
am vazut si eu la stiri bisericuta, ce frumoasa era.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE