LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

bubulinului Codrin, ce bb mic si mumos e si asa firav, cred ca mi-ar fi frica sa-l iau in brate, iar Luca se vede ca e foarte, foarte incantat. Multi, multi pupici la voi si crestere mare juniorului !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa fie sanatos, acus il insori;))

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

ta nan !!! iata si noul membru al fam ...enjoy
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

va jur ca nu ati vazut ceva mai mic ...
a fost dragut sotul meu ..care mi-a zis ca se ocupa el de Luca ..de tot ..numai sa-l mai cresc eu putin pe bb ..sa poata si el sa-l ia in brate :-))
ei , las' ca-l fac eu mare ...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simonescule e bestiaaaaaaal piticu', zau!!!! crima! las ca creste el mare... si inca ce repede!
Carmen las mah sa nu apara bubele deloc la Ionu', nici la Ilinca. succes la operatie

Mergi la inceput

multumim ..of , of ...
Roxa , zi-mi si mie ...ce poti face in Cta (pe vreme urata , deci nu parcul TABACARIE) cu un copil de 4 ani care nu vrea sa stea in casa ... exista locuri de joaca in Cta ?..in-afara de cel de la Tomis ...locuri in care parintii sa stea la o masa sa discute si copiii sa se joace ???
ca eu sunt tare derutata cand vin acasa ...
ai idee ..s-a deschis acvariul ???
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ba`tz jur ca da, ionu` s-o nascut cu 2500;))
edit, ca mi-am amintit ca cind i-o facut pasa baie prima data era sa lesin linga baliuta, avea nijte miini ca de vraghie;)) si cind mai vedeam si fata lu` cumatra care avea 4 chile, parea si mai mic pe linga ea;)) acu iti zic si io ce`mi ziceau si mie altii si nu`i credeam la vremea aia da`n final au avut mare dreptate, o sa ia mai repede in greutate decit unul nascut cu greutate normala

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

va jur ca nu ati vazut ceva mai mic ...
a fost dragut sotul meu ..care mi-a zis ca se ocupa el de Luca ..de tot ..numai sa-l mai cresc eu putin pe bb ..sa poata si el sa-l ia in brate :-))
ei , las' ca-l fac eu mare ...
pupici

Mergi la inceput

eu cand ii fac baie ..am senzatia ca atunci mi-l scot din burta ...
multam de incurajari .. So , Ionut va fi un model ptr noi :-)
pupici

Mergi la inceput

fetele, stiti sa-mi recomandati si mie un site cu haine frumoase de bb ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona sunt o gramada de locuri de joaca, pe hasdeu aproape de gulliver e Nemo (de asta stiu ca e mai prin zona noastra) si mai sunt si altele prin alte zone. acvariul e deschis, delfinariul de asemenea si cica au adus si rechini il avem si noi in plan zilele astea. eu la tomis nu merg, e oribil acolo.

Mergi la inceput

super , atunci te sun cand mai ajung prin cta si sunt in situatia asta ... ca noi am fost la Tomis ..si am ramas cu aceeasi impresie ca a ta ... dar am crezut ca am prins eu mai multi"colorati " pe acolo ...
mercic

Mergi la inceput