LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
la multi ani fericiti Matei!!!! sa fii sanatos si fericit si pliin pliiin de bucurii!! Andreea, sa va traiasca flacaul!!!
Danule aaa, mistoc la Olanda zici. pacat ca te-ai extenuat prea tare.
succes la programul ucigator de saptamana asta... ai grija de voi, da?
Oliv Patrick nu mai zice nimic, nici nu am insistat, mai las lucrurile sa evolueze. voi cum sunteti? plecati pe undeva vara asta?
Gabi cum sunt baietii?
treceti va rog la semnat condica azi ca scot , pai se poate???
sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Uite, sunt eu prin zona - am facut un dus si astept ariciul sa se trezeasca sa-i dau sa manince. Azi s-a sculat din nou la 6 - dar am capatat alta problema - Stefan ma simte cind ma dau jos din pat si cind se trezeste si nu sunt acolo, e tragedie mare - plinge, fuge prin casa si ne nervi trinteste usile...ce sa mai, cu vorba buna dureaza pina-l linistesc si ilre-aduc in pat, plus ca trebuie sa-l iau pe Tudor si sa-i dau sa manince linga el, in pat...

Aseara am avut o discutie cam nasoala cu sotul, tot pe tema Stefan - care Stefan face uneori, mai ales fata de taica-su, niste crize urite de tot daca nu il lasi sa faca ce vrea, si mai ales daca il iei cu forta de acolo, asa cum face sotul meu. Prin crize inteleg ca ne bate, ne zgirie, ciupeste, ne trage de haine, apr, etc si in plus musca, dar musca rau - aseara l-a muscat pe taica-su pina la singe! Iar daca tipi la el si il bruschezi, cum de asemenea face taica-su, reactioneaza si mai urit - se da cu capul de podea, usa, perete, etc... Eu in general ma duc la el si il iau in brate - desi el se zbate, ma ciupeste, zgirie, trage de par - si incerc sa-l linistesc cu gesturi si vorbe - pina la urma reusesc evident. Nu stiu daca asta e calea cea buna sau daca exista alte metode pentru asta, dar eu asa il pototlesc - apoi ii distrag atentia cu altceva. Sotul meu insa are pretentia sa se comporte cu el ca si cu un adult - il cearta si ii spune ca e copil rau - plus ca il tine supararea - asta in timp ce eu consider ca de fapt copilul nici nu intelege - ca el nu distinge cu adevarat ca a facut ceva foarte rau... Ceea ce as rvea eu de la taica-su este ceva mai multa implicare si intelegere si rabdare - ar trebuie cumva sa incerce sa stabileasca o legatura mai adinca cu el, sa fie mai intelegator si mai rabdator - daca il trimit sa se joace cu Stefan de ex - el isi pierde rabdarea mai repede decit copilul, daca va vine sa rcedeti! In fine - cam asta e climatul la mine acasa si nu sunt deloc fericita cu asta...nici nu mai stiu cum sa-l fac pe Vali sa inteleaga, dar si pe Stefan sa inceteze...

Hai ca iar m-am intins cu problemele mele...

Cristalina - vacanta placuta la parinti - abia astept sa ne povestesti cum s-au distrat fetele!

Dana - las-o mai moale cu munca ca nu-ti ridica nimeni statuie...iti zic din proprie experienta...

Roxana - noi am vrea sa plecam la turci undeva in jur de 15 septembrie - inca nu am renuntat la Fathiye - incercam sa vedem ce putem obtine, mai ales ca Vali are de la un coleg turc o recomandare de hotel foarte bun - Hillside.

Kim - poate poti gasi gelul asta - Contractubex - il fac cei de la Merz - chiar e foarte bun si actioneaza chiar si pe cicatrici cheloide mai vechi. Mie mi l-a recomandat o dr. dermatolog dupa ce mi-am operat niste alunite de pe fata - mi-a spus ca sigur daca ma dau cu asta nu o sa am cicatrici vizibile si asa a si fost - doar daca te uiti de aproape la obraz observi ca am aceste cicatrici!

Si nu in ultimul rind - LA MULTI ANI Matei de Andreea - sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca si in continuare numai bucurii!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MATEI
Andreea, sa-ti traiasca feciorul !!!

Leeloo, imi pare rau ca ai si un "fiu" mai mare ... care nu intelege. Nici eu nu stiu cum pot unii barbati sa fie asa de neintelegatori, ca efectiv asa simt, fata de copiii nostri de 3-4 ani ... totusi, au doar 3-4 ani, mie mi se par putini. Si Giulia se manifesta in toate felurile cand e tata`so acasa, dar mai ales il ignora la greu, antrenandu-ma pe mine in prostiile ce le facem impreuna, de sta omu` si se uita k la circ. Si bine-nteles nu intelege. Si nu intelege ca tot ce face cupilu` este perfect normal, crize, ifose, talente ... k asta e varsta si asa sunt toti copiii. Si nu i-am nascut avand telecomenzi pt a-i educa ...

Rox, ce zi ai azi ? Ce mai zice/face Pat ?

Restu` haideti la semnat condica ... nu vreau sa strig iarasi lumea ...

Noi aseara am fost la doc. Nu a fost chip sa pot intra fara Giulia la "doctorul de vulva si mamici" ... si bine`nteles k nu s-a oprit afara la asistente ci s-a plantat in usa salii sa vada ea tot. Au urmat treij de minute de explicatii la care a stat fff atenta, concluzia a fost ca e un doc la care mergi ca la dentist, k ai k nu ai ceva ... si ea m-a intrebat cand merge si ea ... i-am zis ca peste vreo 10 ani ... sunt optimista, nu ?! ...
Si tre` sa o si laud pt rabdare pe don`soara Giulia, am ajuns la cabinet la 18,40 si pana la 20,10 am asteptat ... s-a comportat exemplar, a fost interesata de toate posterele de acolo si a ascultat explicatiunile mele tare incantata :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI MATEI !!!Sanatate si noroc si multe bucurii parintilor care te cresc asa frumos !!!!
Roxy , multam de raspuns ... atunci adun puncte sa devin mamica la dublu ...tu cum te mai simti ???
Semnam si noi condica ...si cu mic si cu mare !!!!
Eu sunt putin zombi ..dar nu de nesomn ,,ci de grija ... ptr asta mic ...care doaaaarmeeee ..nu-l pot trezi sa-i dau sa pape ...abia astept sa treca icterul asta pacatos ..sa-l vad si pe el cum creste ..ca tare e mic !!!! laptele meu e pe duca si cred ca voi opri lactatia ..ptr ca nu mai pooot !!! noroc ca vrea bibe ...

cea mai interesanta senzatie pe care am trait-o aseara ... D-l Pufu a fost plecat 2 zile la bunici deoarece tusea ..si nu prea pot sa-l tin deoparte de cocolosul mic ...si cand l-am vazut pe Luca ....mi s-a parut asa maaaaareee !!! si ma gandeam ca si el a fost asa mic acum 4 ani ...si acum este atat de mare !!!
el este foarte incantat de bb ...il pupa si ii spune ..lasa bb ca te faci tu mare !!! deja ma intreaba cand il mut in camera lui ...

Gabi , mi-ai adus aminte de o perioada asemanatoare din viata noastra ... eu eram insarcinata ... discutii , discutii ..dar lucrurile s-au rezolvat ... si acum ma uit la ei ca se inteleg asa de bine !!! asa ca rabdare ...asta este ..suntem mamici de 3 baieti :-)

Dana , povestirea ta mi-a amintit o carte tare haioasa pe care o recomand mamicilor ... este usurica , nu ofera solutii ...dar te face sa-ti vezi pe alocuri viata povestita cu umor si poate sa constientizezi ce conteaza mai mult in anumite situatii :cartea se numeste " Nu stiu cum reuseste "...eu o citeam in metrou ...

Olivia , pupici lui Luca ...e tare dragut !!!

ma duc sa incerc sa-l trezesc pe somnoros
pupici voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Io inca dorm....

La multi ani, Matei! Andreea, sa-ti traiasca feciorul!

La multi ani si pentru Marina (bunny), pentru ieri!

Gabitza, io te inteleg, mai ales despre partea cu pierdutul rabdarii la sot. Duminica, inainte sa plec, negociasem cu sotul sa aiba o ora grija de copil. Si 'mnealui s-a apucat de jocuri pe calculator. Si m-au apucat spumele. Iar cand ii trimit in parc, doar pe ei doi, Iri sta pe telefon si vorbeste de ale lui si Vic alearga peste tot. Si apoi sotu' se supara ca fi'su nu-l asculta. Oare de ce? Dar partea cu reactiile lui Stefan sunt putin mai dure si el ar trebui sa inteleaga ca Stefan nu are acelasi grad de intelegere ca cei de varsta lui. Emotional mai are de adunat si atunci trebuie sprijinit. Chiar daca vrem noi sa credem ca putem sa ii tratam ca adulti, ei inca sunt copii si reactioneaza ca atare....

Cat despre statuie.... io tot sper ca soclul ala de4 la Opera e pentru mine

Daria, pupici, cupilului cuminte!

Io ma'c la munci... Mi-e asa un somn.....

aaaa, i-am gasit cupilului costum de fluturila... ma cam spanzur de preturi, dar asta e....

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna dimineata fetelor,

La multi ani pt Matei! sa cxreasca nare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Dana, mai lasa munca la o parte, chiar daca speri ca socul e pt tine cred ca si altii spera acelasi lucru:) soi tot degeaba! Ia-o mai incet totusi.

Daria, cum esti cu ochiul? Sar la gineco cum a fost????care e concluzia??

Si eu merg la gineco saptamana viitoare ca sotu' face reclamatie ca bnu depun nici un interes pt bb2. Adevarul e ca mi-e cam groaza ca si la mine ca la majoritatea mamicilor eu sunt cea intelegatoare si cea care alinta copilul.

Gabi, sa stii ca situatia de la voi se regaseste si la noi, partial adica sotu vrea ca Bia sa se comporte ca un adult, desi ea dew multe ori o face. Dar vrea exagewrat, cand spune el ca vorbesc adultii, ea sa termine, cand noi mancam si ea nu mamanca ea sa ne lase in pace sa isi vada de treburiloe ei si sa nu ne deranjeze, etc.. De jucat ei doi, mai mult de cinci minute nu se pune problema. Ca nu are timp dar nici rabdare. Dar vrea bb2, ca va avea atunci mai mult timp si se va ocupa mai mult. Nici poveste. Eu noroc ca o am pe mama la 5 minute de mine si vine rapid la mine sau ma ajuta sora mea.

Asa ca Gabi, sunt rari taticii acre se ocupa de copii. Noroc ca sotu nu sta la tele sau nu se joaca pe calculator, sau nu merge cu prietenii la diverse ca altfel l-as si stange de gat. Al meu macar lucra cu folos iar eu am grija de printesa a\si ii cheltui, asa ca nu am prtea multe de comentat.
Dar mult succesc sa va treaca perioada grea si fa-l sa inteleaga si el mai multe lucruri.
Oricum cred ca si Stefanut trece prin schimbari majore, cine stie poate e gelos, ca imparte totul cu cineva, nimeni nu stie ce e in mintutea lor.

Va pup pe toate,

Cred ca in curand va pun si eu niste pozici cu mandra mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marcelle, atunci spor la treaba pt bb2 si sa vii cu vesti bune de la gineco.
Eu ma lupt cu candida , sper k acum am ucis-o definitiv.
Ochiul ... mai nu zic nimik. Pur si simplu nu reusesc sa focusez imaginea si cred k s-a "imputurosit" de tot. Asta e. Daca` mi pun plasturele pe celalalt, imi vin nervii in cap, ma enervez k nu vad cum trebuie si tre` sa-mi belesc ochii, iar aici la servici unde scriu nshpe faxuri si mailuri, nu-mi permit.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi ufff imi pare rau. e normal ca Stefan sa nu se comporte ca un adult... ca nu e! eu sper sa fie doar o perioada mai stresanta pentru sotul tau... is multe schimbari la voi acum, bb, casa noua... poate dupa vacanta sa fie mai bine. sper de altfel!
Daria, trebuie sa tii plasturele pe ochiul ala macar cateva ire pe zi. seara, dimineata o ora.. si tot asa. nu musai la munca daca te streseaza tare. dar cu cat il tii mai putin cu atat antrenamentul slabeste si recuperarea e mai dificila. hai, fii fata cuminte cum te stim
Marcela, spor la bb2 daca asa va e voia
Danule, ptr costum, nu merge sa iei doar niste aripi si un tricou+pantaloni mai stretch? zic si io.....
despre pierdutul rabdarii recunosc ca eu sunt aia cu ata mai scurta in familie, Mugur e mai calm. poate mi-o trece....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, matei!
gabi, in general barbatii ie ;)) altfel decit noi - nu toti, adevarat! uite, pe mine ma `nerveaza pasa citeodata ca nu stie sa fie la fel de afectuos cu ionu asa cum e cu ilinca, probabil in capu` lui al chel, crede ca fata fiind fata are nevoie de afectiunea si dragalaseniile lui in timp ce ionu` fiind barbatoi, pas. si asta de cind a aparut ilinca. de regula in astfel de situatii sar la jugulara lui fara sa ma uit astfel ca o perioada se controleaza apoi iar sare iapa si tot asa... cre` ca aici tre sa intervii tu, fara sa pui prea mult la suflet. personal comportamentu` lu` pasa il pun pe seama faptului ca n-a stiut ce-i aia dragoste de tata (tatal lui a murit pe cind avea 3 ani nici nu si`l aminteste in vreme ce tat`su vitreg s-a comportat cu ei ca un dobitoc, odihneasca-se acolo unde e acu`;)))
olivia, il pregatesc de operatie, am inima mica ca de purice... ionu` n-are bube iar ilinca are citeva, na, ti le-am zis pe toate ca nu stiam de care noutati ma intrebi;;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ta nan !!! iata si noul membru al fam ...enjoy
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Mergi la inceput