Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 13

logam spune:
Si noi mergem la mare, sper sa ne iasa faza cu rezervarea, ca am optat pentru o firma de pe net. Azi plateste tati avansul.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

pussi spune:
ce misto de voi ca mergeti in concediu si eu vreau
PUSSI

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

bb_yasmi spune:
lala, multa sanatate lui andrei!
flori, mult succes cu licenta!!
luminita, in ce perioada mergeti? unde?
eu v-am pupat, merg sa imi pregatesc buburuza de mers la strand!!
pupi
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

sanduta spune:
quote:
Originally posted by creem
Sanduta...inca n-am incercat nici un borcanel..am fost azi la carfour si m-am holbat la preturile alea ...mult prea mari, dupa parerea mea...pai un borcanas din ala 7 ron? Cred ca o sa apelez la ele doar in caz de extrema extrema urgenta ./..ca , daca se invata la ele...ne usuca...o lasam in putza goala fara pampersi
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Pai nici eu nu prea cumpar doar caise si piersica si il amestec jumatate la 10 si cealalta jumatate la 17. Si imi ajunge 2 borcanase pe saptamana, ca ii mai dau si para, mar.

sanduta spune:
quote:
Originally posted by creem
Andra_bell...super...cu diversificarea...de unde ai luat dispozitivul ala safe?
Cu statul infundulet..ea nu sta decat sprijinita, daca o las singurica vine in fata foarte mult, chiar mi se pare ca i se arcuieste si iese in relief cam mult coloana. O s-o intreb pe dr....cred ca vineri ajungem.
De zahar nu zice nimeni nimica? de ce nu e voie? (sau e de la sine inteles fiind nociv chiar si pentru noi...obezitate, carii, etc.)
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Eu asa stiu ca zaharul in foarma lui, asa cum il folosim noi, baloneaza. La copilas e voie sa dai zahar, in cantitati mici, doar fier in apa. Nu e indicat in special la copii care au greutatea peste medie sau au greutatea normala. E de preferat ca sa se evite zaharul cat de mult se poate deoarece este in primul rand prelucrat printr-un procedeu nu prea sanatos atat pentru oamenii maturi dara-mi pentru bebelusi, dar si pentru prevenirea diferitelor boli care pot aparea din consumul zaharului.
http://www.kids-shop.ro/articol.php?articol=33
Uite aici un articol despre alte chestii care se pot folosii.http://citybaby.ro/article.php?a=430

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
ECATERINA - cu zaharul, parerile sunt impartite; eu i-am pus zahar cand fierbeam apa de la ceai inca de la 2 luni, f putin, adica mai putin de 1/2 lingurita la 200 de ceai; acum nu ii mai pun, insa ceaiul de la Hipp are zahar si bea si de ala; la fel au zahar si piureurile; eu ii mai indulceam cu fructoza, asta e mai bun\a, dar nici de zahar nu ma sperii asa tare.
ANCA - eu tot mi-s socata cu lichidele alea, dar Maria cere ea, sau ii dai tu? eu o tot incerc cu apa/ceai, dar mai mult de 150 nu bea.
JASMIN, nici a mea nu vrea de-a busilea; se ridica in picioare tinandu-se de mine, insa in patut nu se ridica nici in fundic , nici in picioare; mai , dar are o fortza cand se ridica, ieri m-a busit plansul cand o vedeam cat e de mica si cum se chinuie ea sa se ridice. Sa stii ca nu parintii nostri sunt vinovati pt faze de genul "cartofi prajiti la 11 luni", ci cei care ii asculta; ei asa faceau pe vremea lor cu noi; dr mea mi-a zis ca asa se cresteau copiii atunci, eram diversificati la doua luni jumate-trei, pe la 5 luni mancam ce mancau si ei; iar la tara asa se face si acum - stiu caz care dadea copilului la trei luni cartof prajit mestecat de ea si banana - asta la 2 luni; eu am zis de la inceput si mamei si soacrei sa se abtina cu pareri legate de infasat, papa, ma sfatuiesc cu dr, cu persoane apropiate care au bebei mici si cu fetele de aici care sunt chiar un ajutor, asa ca ele ma mai intreaba ai facut aia? sau aia? si recunosc ca sunt depasite...
Eu ma tem ca devin eu fff dependenta de iubita mea!
Ieri in parc fata mea s-a pus pe vorbit(tipat, de fapt) si l-a speriat pe prietenul ei Matei de a inceput micutul sa planga! e tare fii-mea , deja plange un baiat pt ea!
Multumim pt cafea, Luminita!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
in legatura cu apa, cred ca ea a adaugat si apa folosita pt prepararea laptelui.

sanduta spune:
quote:
Originally posted by logam
Fetelor,vreau un sfat: CUM SA CURAT FIERUL DE CALCAT CA S-A LIPIT DE EL DE PE O HAINA CUM L-AM DAT PREA FIERBINTE SI NU MAI POT CALCA. E DE ALA VECHI CA CEL NOU NU IMI PLACE CUM CALCA
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Cu o carpa umezita.

Aralia spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Jasmin, nu cred in faza cu dependenta de mama care ramane pana la varsta scolara, acum e normal sa fie dependent de tine, e doar un bebelus. In aceeasi situatie suntem si noi, eu sunt singura cu ea toata ziua, si daca o ia altcineva in brate ma cauta pe mine cu privirea, nu sta prea mult si plange. Dar sa vezi ce dependenta sunt eu.., Si vorba aia sunt om mare:D Daca plec 2 ore de acasa incing telefonul, sun de cel putin 4-5 ori.
Alina, sper sa fie dracia aia utila mai mult timp, ca prea e scumpa pentru un surub cu o sita in capat.
Creem, tu ziceai ca nu sta fetita in fundulet? In ce sens? Nu sta fara sprijin sau nu manifesta interes sa se ridice? Nici a mea nu sta fara sprijin decat cateva secunde. Deh, asa e cu grasunicile astea, mai lenese.
Printesa
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Asa 'voinica' cum e Alexia si nu sta in fundulet nesprijinita. Si chiar daca o pun in fundulet cu o pernuta la spate, se zvarcoleste pana se 'scurge' de acolo sa stea cum vrea ea. Mai nou sta pe o parte, sprijinita intr-un cot. Mai ales in tarc, si se uita prin plasa, pe sub masa la televizor...

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

pet.cost2005 spune:
Ciao!!!!!!
eladeea - acusica pun poze cu fata in flagrant cand linge gratiile ...
pussi (si celelalte fete) - am vazut si eu ca nu mai merge link-ul cu poze ... miha, zici ca e defectiune de la ei?
bb - chiar te dadusem disparuta ... da' tu cu distractiile in continuare. Ne-am interesat si noi pt. cursuri de inot pt. pitica (apropo de strand) ... da' incep din toamna de-acum. Abia astept sa o vad balacindu-se ca ii place apa.
stefania - si tu cam rarut pe-aici ... i-ai bagat fetei in meniu o sarma ca la mama acasa? Si un sprit dupa ... ca sa alunece sarmaua?
Eu sunt in cautate de carut ... oooofff ... ca-s multe si nu stiu ce sa aleg. Oricum, pe lista sunt peg perego switch, bb confort loola si streety ... si am mai vazut unul de la chicco fain ...
Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!
************************* Petronela si
Nasturica

sanduta spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by adra_bell
Jasmin, nu cred in faza cu dependenta de mama care ramane pana la varsta scolara, acum e normal sa fie dependent de tine, e doar un bebelus. In aceeasi situatie suntem si noi, eu sunt singura cu ea toata ziua, si daca o ia altcineva in brate ma cauta pe mine cu privirea, nu sta prea mult si plange. Dar sa vezi ce dependenta sunt eu.., Si vorba aia sunt om mare:D Daca plec 2 ore de acasa incing telefonul, sun de cel putin 4-5 ori.
Alina, sper sa fie dracia aia utila mai mult timp, ca prea e scumpa pentru un surub cu o sita in capat.
Creem, tu ziceai ca nu sta fetita in fundulet? In ce sens? Nu sta fara sprijin sau nu manifesta interes sa se ridice? Nici a mea nu sta fara sprijin decat cateva secunde. Deh, asa e cu grasunicile astea, mai lenese.
Printesa
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Asa 'voinica' cum e Alexia si nu sta in fundulet nesprijinita. Si chiar daca o pun in fundulet cu o pernuta la spate, se zvarcoleste pana se 'scurge' de acolo sa stea cum vrea ea. Mai nou sta pe o parte, sprijinita intr-un cot. Mai ales in tarc, si se uita prin plasa, pe sub masa la televizor...Nu stiam eu la un moment dat de ce sta asa linistita...era cu ochii mari la nu stiu ce fata de la stiri..
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Nici Cezar al meu nu sta un fund. Tot asa daca il pun intre perini dupa ce se plictiseste (5 minute) se "scurge"