Aspirante optimiste > 20 (321)
Raspunsuri - Pagina 3
anidaz spune:
Pai reclamatie trebuie sa faci la Protectia consumatorului cred,iar apoi sa sesizeze ei organele competente in ale sanatatii.Eu asa cred.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
mihaelacg spune:
anidaz pai ar fi bine la opc, ca dor institutia la care lucrez eu e langa a lor, suntem vecini.
ca sa nu mai zic de acte inj pe care le fac, ca sunt pe lista de compensate, insa tb emis un ordin de la ministru, ordin care cica nu se va emite niciodata.
oricum imi pastrez bonuletele.
as vrea sa fac ceva mai mult, dar sunt prinsa cu examenele si cu licenta si mi-e teama ca dupa aia se "raceste " treaba
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Miha,
si multumim de cafea. Ioi in ce lume traim...

Anidaz,
si pe tine
Si pe restul fetelor cand va treziti...
Azi ma duc la dr la 18.00 sa vad daca am vreun folicul.
sa am si eu macar unul.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
oana, tinem pumnii sau ce vrei tu numai sa fie ceva baban acolo, si endometrul bun
, asteptam vesti
mihaelacg spune:
gata, merg sa ma imbrac , ne mai "auzim" de la servici peste vreo juma de ora.
pana atunci
anidaz spune:
Oana
,sa ai un folicul uite-asa
,chiar daca e doar z10.
Eu maine la ora 10 merg sa-mi vad dragii de foliculi si sper ca in urma pastilelor de vital woman sa fie si la mine cel putin unul tot asa 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Sunt niste schimbari de cand am luat VW,nu ma mai dor chiar asa ovarele dupa closty si ma inteapa in dreapta ceea ce ma face sa cred ca a revenit la viata si ovarul drept,fiindca de cand am avut chist la el ,dansul nu a mai produs foliculi mari ci doar minusculi.Acum sa vedem maine cum o fii.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Diseara abia astept sa intru sa vad ce ne aduce Oana.Mai repede nu pot intra decat daca vin acasa de la gradi insa...nu cred ca scap fara sa mai ajut si la magazin.
Acum plec la serviciu,mai 4 zile si vacantaaaaaaa!

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
ioanara23 spune:
neatza!
dati bre si mie o guritza de cafea! ![]()
oanooooooooooooouuuuuu tocmai pe mine m-ai uitat...da las ca te poop si poate asa te mai imbunez...

azi inchei sapt a 6-a....diseara ma duc la eco sa vaz mormolucu...AM NESTE EMOTIIIIIIIIIII ![]()
ah ancutzo 
am plans o data cu tine de emotie la primul test pozitiv de sarcina, am "nascut" o data cu tine, iar acuma ma uit la pozici cum creste furnicutza!
ioana
5+
anidaz spune:
Hai Ioana cu vesti bune,sa ne spui cum sta samburelul ,poate faci si o pozica 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele