Aspirante optimiste > 20 (321)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miha,
Eu am vrut neaparat sa fie 13 desi a cazut intr-o vineri.
Si mie imi poarta noroc si am o casnicie super fericita. Le ziceam fetelor ca eu cu sotul meu nu ne-am certat niciodata de cand suntem impreuna, adica sa tot fie vreo 4-5 ani... Bebe ne mai lipseste sa fim pe deplin fericiti...
Asa ca...sunt mituri cu cifra 13...mie una imi poarta noroc...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

noi nu am vrut chiar in data de 13, dar numai atunci a fost liber Tinu Veresezan, cantaretul preferat al lui sotu.
si a fost de acord cu data de 13, numai sa ne poata canta Tinu.
apropo de asta, vreau s-o intrb pe anidaz daca s-a intalnit cu el prin Lipova, ca am inteles ca a stat pe acolo si acum sta in Arad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

oana multumim ca ne-ai trecut in listuta de gravidute....

4+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am aparut si eu ,s-a terminat aseara furtuna ,dar a traznit in stalpul din fata blocului meu,exact stalpul care avea cutia de transmisie a internetului,.Eu priveam pe fereastra usii de la bloc cand s-a intamplat si-am tras o sperietura de zile mari ,plus ca m-au durut ochii de la lumina apropiata a fulgerului.Am stat pana acum seara fara voi si a fost greu.Am incercat sa intru de la liceu ,sa va citesc,dar mergea si acolo f.greu.

Am fost ”somata” sa ma testez ,dar nu prea e momentul ca nici n-am ovulat ,flowerbee simti tu ceva in legatura cu mine?

Si,da,sigur ca l-am vazut pe Tinu Veresezan,doar e lipovean de-al meu si are o terasa favorita in centrul Lipovei unde apare destul de des vara.
Pupici la toate fetele

Andra,deocamdata zic Doamne-ajuta!.Cand confirmi te voi felicita cu litere maaaari,
Acum plec ca am program artistic

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicas spune:

Fetelor, a nascut cineva sau a mers cineva la o consultatie la dr Cornea Valeriu de la sp Polizu / clinica Sanador?Daca da, as vrea si eu sa stiu parerea voastra despre acest medic.
Eu incerc din ianuarie sa raman insarcinata, dar nimic.Am facut eco si se pare ca totul e ok si un pap unde mi-a iesit o mica infectie.trebuie sa merg din nou la acest medic , dar parca l-as schimba. mi-a zis ca nu e nevoie sa iau acid folic inainte de a ramane insarcinata.nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Buna dimineata la gravidute si la viitoarele gravidute.
Astazi la meniul zilei avem , lapte cu cacao, niste fructe, lactate si ceva cerealE.

Andra draga, eu ma bag sa te felicit sa stii, ca nu prea iese degeaba a 2-a liniuta, doar acum ca stii ca-i acolo, sa ai grija de tine.iti doresc o sarcina usoara, si un bb sanatos.

mitzica viitoare gravi... sper luna asta

Mergi la inceput

nu prea am avut timp sa intru zilele astea si mi-ati lipsit toate.

dar sa va spun ce lucru nemaipomenit mi s-a intamplat mie duminica.
am fost la urgente duminicca sa-mi fac injectia, am trecut pe la dispecerat si am spus acolo ca am de facut o injectie, si ce credeti voi ca mi-a spus? ca ei nu fac injectii(in sit. in care injectiile de luna trecuta le-am facut tot acolo fara pb)

fetelor, mi s-a ridicat parul in cap(si eu am detul par)nu-mi venea sa cred, ce-mi zice, ca cica daca luna trecuta mi s-a facut inj. cica au fost fetele dragute.

am facut circul dupa lume, am intrebat ca ei care sunt urgentele, SMURD-ul, nu fac injectii, atunciunde sa ma duc?
la alimentara, la consignatie, la o biblioteca sa-mi faca o inj?
o panarama mai mare ca asta n-am auzit in viata mea, sa spui intr-un spital ca nu faci injectii.

am tipat, am urlat, am dat telefoane, se uita lumea la mine pe-acolo, imi dadeau dreptate oamenii, ca erau si ei uitati pe holuri pe-acolo, ce mai, am facut circ(cu toate ca urasc scandalurile, dar va rog sa ma credeti ca n-am putut sa ma abtin)
a venit si dr. mi-a zis sa citesc pe pereti ca ei nu fac inj, in sit in care scrie ca daca e aglomerat, si sunt prioritati , tb sa astepti, atat. cand i-am zis ce scrie de fapt pe sfisele lor, a zis ca atunci n-am decat sa astept 3 zile.
nu va mai spun ce atitudine de dr.

ce sa va mai zic, le-am zis ca acum tb sa dai bani de la dispecerat , la asist si pana la dr. pt o injectie, probabil, s-a schimbat "politica" sistemului sanitar.

dupa ceva vreme, ce credeti, a venit o asistenta sa ma cheme, ca dadusem ceva tel , si au auzit ca doar rageam de-acum si am povestit tot cum s-a intamplat, si ce credeti, m-am dus sa-mi faca inj?
ei bine, nu, mi-a fost frica, ca mi-o fac aiurea, ca sa nu mai zic ca mi-a fost frica de ciuda pe care o aveau pe mine ca am facut panarama si nu am tacut ca o proadsta si sa plec acasa, din viteza or sa-mi strice injectia care nu-i decat 75 ron

imi pare rau ca nu am avut fluturasul la mine, sa vada si ei cat las la sanatate, si am dat si 2 % la SMURD, ca proasta mai sunt

Mergi la inceput

ieri mi-am facut inj la o clinica privata, contra cost, fetelor , la ati bani am dat pt. proiectul bb, nu mi-e de 10 ron, insa nu-i corect la cati bani dam pt sanatate, sa nu ai unde sa faci o injectie.
este strigator la cer.
nu stiu ce si cum sa fac, insa lucrurile astea nu vreau sa le las asa
dar poate sunt oameni care nu-si permit sa dea bani pe o inj, ce fac ei, mor cu zile? asa ceva nu-i posibil.

eu nu-mi revin din asta, si am povestit la toata lumea ce mi s-a intamplat.
si daca nici eu nu mai sunt cu "saru` mana" , atunci........

Mergi la inceput

m-am uitat in fluturasul de luna trecuta, si las la sanatate, 174 ron, oare nu-i de-ajuns?
as vrea sa ma las la mana mea, sa merg sa-mi fac inj tot undeva la privat, insa parca ma "mananca", sa ma duc iar acolo, si daca comenteaza iar, chem televiziunea.
sa va uitati la tv fetelor, sa ma vedeti(acum serios, dar mie mi se pare ca nu tb sa ramana asa, voi face ceva reclamatie, dar nu stiu unde, imi dati voi vreo idee?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mihaela,urat ,urat,dar uite ca se intampla,nu au pic de constiinta unii.De altfel si eu ma intreb de ce mai platim la sanatate ,ca nu am primit nici macar o reteta compensata

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput