SOTUL FACE PREA MULTE
Raspunsuri - Pagina 2
ellej spune:
quote:
Originally posted by nona_denis
La noi e si mai si! Ma refer la treburile casnice.
Nu face, nu critica, nu il deranjeaza absolut nimic.
Pe mine ma dispera! Am incercat sa las totul, sa nu mai fac curat sau mancare... Nu tine, nu il deranjeaza! Tot pe mine ma apuca...
Mami de Denisache
Pe mine m-ar aranja sa ma lase in boii mei, sa fac ce cred de cuviinta, cand consider eu ca am timp. Ti-l imprumut pe-al meu, sa vezi cum e sa te cicale cineva :)
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
witeflower spune:
Felicity, eu cred ca te-ar ajuta sa deschizi o discutie cu el pe tema asta intr-un moment mai linistit, cand sunteti doar voi doi - deci nu cand tocmai v-ati ciondanit. Atunci ar fi momentul sa-i propui clarificarea - cum te simti tu cand el te cicaleste, care sunt motivele lui sa faca asta si daca ar fi dispus la o schimbare.
In discutia respectiva, regula de baza e sa nu va reprosati nimic unul altuia, ci fiecare sa spuna cum se simte el atunci cand celalalt face sau spune un anumit lucru (De exemplu, in loc de "Ma innebunesti cu observatiile tale, intotdeauna ai ceva de comentat" sa spui "Ma simt groaznic atunci cand imi faci observatie pentru un lucru marunt, cum ar fi praful de pe televizor").
Ideea e ca va puteti imparti responsabilitatile, in functie de ce preferati fiecare sa faceti, la ce va pricepeti mai bine, sau dupa cum aveti timp. Si roaga-l ca pentru fiecare observatie pe care ti-o face sa gaseasca si o apreciere la adresa ta. Desigur, va trebui sa faci si tu la fel. S-ar putea chiar sa vi se para distractiv.
FELICITY05 spune:
Multumesc de raspunsuri,dar nu ati inteles tema sau nu m-am exprimat eu bine...ne intelegem bine,dar ma intrebam daca mai exista si alti soti care fac la fel ca o femeie,sau al meu e altfel...pentru ca desi uneori ma dispera, daca am citit ce fac unii din sotii vosti..adica mai nimic...ma bucur sa vad ca nu am motive de cearta..uite azi pe cand am venit de la servici am gasit casa de vis,era totul super aranjat...daca ma uit in jurul meu imi dau seama ca ar trebui sa multumesc la Dumnezeu pentru ce mi-a dat si sa mai las de la mine...poate eu sunt ceea care nu stie aprecia ce are...MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI.
ioanadara spune:
Cred ca pe mine m-ar complexa.
Si ca sa raspund la intrebare, nu,nu cred ca esti absurda.Nici eu nu as stii cum sa reactionez.
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by FELICITY05
Multumesc de raspunsuri,dar nu ati inteles tema sau nu m-am exprimat eu bine...ne intelegem bine,dar ma intrebam daca mai exista si alti soti care fac la fel ca o femeie,sau al meu e altfel...pentru ca desi uneori ma dispera, daca am citit ce fac unii din sotii vosti..adica mai nimic...ma bucur sa vad ca nu am motive de cearta..uite azi pe cand am venit de la servici am gasit casa de vis,era totul super aranjat...daca ma uit in jurul meu imi dau seama ca ar trebui sa multumesc la Dumnezeu pentru ce mi-a dat si sa mai las de la mine...poate eu sunt ceea care nu stie aprecia ce are...MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI.
de fapt tu ai deschis subiectul ca sa te lauzi! pai zi asha!
Eu si Raducu (22.04.2005)
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by nona_denis
La noi e si mai si! Ma refer la treburile casnice.
Nu face, nu critica, nu il deranjeaza absolut nimic.
Pe mine ma dispera! Am incercat sa las totul, sa nu mai fac curat sau mancare... Nu tine, nu il deranjeaza! Tot pe mine ma apuca...
Mami de Denisache
Moi aussi!!!!!!!!!!!
danitin spune:
Clar merita si laude ...
La noi treaba e tare ciudata. In general eu fac si curatenia, si mancarea, si treburile legate de cupil si cele administrative, eu dau telefoane, pun pile si rezolv problemele faimiliei. Eu ma framant si ma agit. Eu ma necajesc ca nu-i casa cat de curata as vrea, ca cheltui prea mult, ca... ma rog, diverse. Sotzul - serviciu, cate ceva de lucru in timpul liber si dolce far niente. Asta pana in momentul in care eu nu mai pot! Si atunci imi iau o zi, doua, trei de relash, las motoarele ma minim, timp in care el face cate un smotru mare, cumparaturi, ma ajuta cu tot ce-i pica la mana, gaseste rezolvari spectaculoase la probleme insurmontabile ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag