Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Amabella felicitari!
Sarcina usoara si un bebe la termen!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Multumesc, asi, sa dea Dumnezeu sa fie asa!

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Amabella,felicitaaaaari!ce vesti bune!
Dap,sunt pasionata de gradinarit si de gatit!Imagine de ansamblu cu gradina nu am,si nici nu am cum sa fac,ca le am imprastiate in diverse colturi ale curtii florile!
Ioana,cand vii sa ne vedem?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dragelor! Vin si eu la prezenta, noroc cu tine tine Ioana ca mai strigi catalogul… Tu ce mai faci? Tot vad diverse poze pe mess la tine si ma tot intreb….. Ai ceva noutati? Chiar, cand mai vii, sa mai facem o intalneala ?
Amabella, felicitari!!!! Sa-ti dea Doamne Doamne o sarcina usoara si un bb sanatos! Ma bucur pentru tine!
Vale
Anca, te-ai inors?
Doamne, ma uit la calendarul asta ca la nu stiu ce. Mai am 2 saptamani pana la concediu si simt ca nu mai rezist….

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

D-na profa Tumpi prezent si de la mine

Amabella felicitari! Iti doresc 8 luni line la sfirsitul carora tu si Rares sa o tineti in brate pe "surioara"!

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Anabella, felicitari!!!!

Fetelor, eu am iar nelamuriri: dupa intarzierea de 4 zile de luna trecuta, acum sunt in ziua 20. In zilele 9 si 14 am facut eco... nici urma de foliculi. Dar de ieri dimineata ma dor sfarcurile, si parca-s mai calde decat restul corpului, iar burta ma cam deranjeaza, cum nu ma supara pe mine nici cand imi vine ciclul.
Am facut azi un test, ca toata lumea imi zice ca e semn de sarcina... normal, e e negativ. Logic, nu avea cum sa fie altfel. Dar totusi, ce e cu simptomele astea???????

Mergi la inceput

Anabella, felicitari!!!!

Fetelor, eu am iar nelamuriri: dupa intarzierea de 4 zile de luna trecuta, acum sunt in ziua 20. In zilele 9 si 14 am facut eco... nici urma de foliculi. Dar de ieri dimineata ma dor sfarcurile, si parca-s mai calde decat restul corpului, iar burta ma cam deranjeaza, cum nu ma supara pe mine nici cand imi vine ciclul.
Am facut azi un test, ca toata lumea imi zice ca e semn de sarcina... normal, e e negativ. Logic, nu avea cum sa fie altfel. Dar totusi, ce e cu simptomele astea???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Irina,poate ai ovulat mai tarziu,adik acum si de la ovulatie ai simptomele astea!Daca poti dute acum sa-ti faci o eco,poate se vede vreun folicul totusi!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Irina, si mie mi-a trecut prin cap acelasi lucru ca si Valentinei, inainte sa citesc ce a scris ea. Cand am ovulat luna trecuta, pe mine m-au durut ovarele 3 zile asa rau, ca am luat Nurofen. Si nu a fost prima data cand m-au durut ovarele la ovulatie.
Daca nu ai cum sa iti faci maine o eco, ia macar un trest de ovulatie din farmacie. Dar, te rog, sa nu fie My Test. Mie alea imi ieseau pozitive in toate perioadele lunii.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 5+

Mergi la inceput

Buna, fetelor, nu am facut test de ovulatie, ca nu am in casa, si la noi aici e nasol tare, nu-ti prea vine sa iesi din casa, sa cauti o farmacie... unde pui ca la majoritatea farmaciilor in Suceava, nici nu au auzit de teste de ovulatie.....
Cert e ca am facut test de sarcina, si, normal, e negativ.... dar e a 4-a zi de cand ma dor sanii.... burta tot ma deranjeaza, nu continuu... insa ca si cum ar trebui sa imi vina ciclul...

In alta ordine de idei, azi am mers la socrii, sa le ducem apa minerala, ca la ei nu mai e potabila apa, cu atateainundatii.. si e prapad. Sunt lanuri de porumb, si din apa iese doar o bucatica din porumb, si porumbul e inalt... am vazut apa curgand afara din curtile oamenilor, curti pline de apa....
VIneri, am tras o spaima groaznica, cand m-am trezit in mijlocul "marii".... traversam podul peste apa Sucevei, inspre centrul orasului (apa Sucevei desparte centrul de artierele Burdujeni, unde stau eu, si Itcani. Eram pe mijlocul podului, cand m-am uitat spre apa, si -am speriat cumplit... apa a crescut enorm, pana aproape de pod, ajungea din dig in dig (nici nu se vedea o bucata din dig). Erau inundate si terenurile de dincolo de diguri (pe de o parte un teren de sport, pe cealalta parte bazarul sucevean...
Azi am vazut curtea unui depozit de materiale de constructii, oamenii acolo scot incontinuu apa... materialele usoare plutesc, cele grele sunt sub apa.

Mergi la inceput