Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Fetele, am facut eco si in ziua 14, si tot nimic, luna asta nici un folicul....
Sa vad acu ce va zice dr.endocrinolog.... dupa cele 3 luni de metformin, gata cu ovulatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irina imi pare rau dar poate luna asta se odihnesc ovarele.Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Luna viitoare poate o sa ai "productie" dubla.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Buna!

Sper sa va pot da si eu o veste buna luna asta. Ca daca nu e pozitiv nici de data asta, intru in colaps. Si nu pentru ca asta e a 8-a luna de incercari (sunt constienta ca alte fete incearca de mult mai mult timp), dar mai ales pentru ca ar fi a doua luna de intarziere mare si nejustificata. A doua dupa cea de a acum 2 luni, cand a venit in Z36, in conditiile in care de vreo 10 ani nu mai intarziase atat, decat atunci cand am avut chist si cand am fost insarcinata.

Acum sunt in Z35, si spre deosebire de cele mai multe aspirante, care isi fac test din Z25 sau Z28, eu refuz cu obstinatie sa fac test. Am OROARE de a vedea din nou o singura liniuta!!! Asta ar insemna ca iar a intarziat aiurea si nu as mai sti ce e cu mine, ce am de imi intarzie, cand am facut acum o luna teste hormonale si au iesit bune, iar acum 2 luni am facut eco transvaginala si eram perfecta. Si eu nu am la activ un istoric de intarzieri asa mari ale ciclului. Dar dupa ce am patit acum 2 luni, ma astept la orice. Mi-e frica sa imi fac sperante, desi mi le fac impotriva vointei mele, incontrolabil.

Am inca TB de 36,8-37,0 grade, ma dor sanii, am impresia ca parca s-a inchis culoarea areolelor mamare, dar mi-e teama ca vreau eu sa o vad mai inchisa si e doar autosugestie. Si mor de somn, dar asta e o faza prin care am mai trecut. In rest nu am nimic, dar nici la sarcina cu Rares nu am avut nimic pana prin saptamana 8. Deci vedeti cum imi fac sperante?

Mi-am propus sa fac test in Z37, daca nu vine pana atunci, adica joi. Am eu o regula autoimpusa, sa fac test dupa ce depasesc cea mai mare intarziere.

Va tin la curent.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Dragalaselor, ce mai faceti ?

"Lucrati" ? Sa "lucrati" cu spor, va tin pumnii.

Mai stiti ceva de Ardit, Laurici ?

Va doresc concedii placute si fructuoase si va pup !

Mergi la inceput

Amabella sigur o sa ne dai veste buna.Fii optimista!

Sorina cred ca toate fetele lucreaza cu spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sorina,mai dai si tu pe la noi!
Eu abia astept concediul,nu mai pot cu nervii!
Anca,ai venit de la mare?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentinag, draguta, tu esti pasionata de gradinarit si de gatit? Ai o gradina superba! Nu am vazut o imagine de ansamblu, dar la cate flori ai si la cat de frumoase sunt, imi imaginez o frumusete!
Si ce de papa frumoasa si care arata a fi foarte buna!

Felicitari pentru asa pasiuni!

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Amabella, tinem pumnii sa fie cu ochisori.
Vale , chiar ma gandeam la tine zilele trecute.Am mai strigat eu dupa tine,dar fara nici un raspuns.
Am intrat la aspirante aseara si asa imi aduce aminte de trecuturile nostre, ce vremuri, ce repede umpleam si noi paginile
Sorina, cu Laurici am vorbit eu acum cateva luni , e bine, dar de Ardit din pacate nu stiu nimic, eu i-am mai scris pe e-mail,dar nu mi-a raspuns.Sunt chiar ingrijorata, nu mai stiu nimic de ea de 2 ani de cand am plecat din tara.Sper ca sotul ei s-a refacut si e totul ok.
Anca, asteptam vesti de la tine.
VAi fetele ce dor imi e de o intalnire,duc dorul,iar vremea asta asa de ploioasda de aici atat de melacolica ma face.
Asi,in ce stadiu sunteti cu casa?
Restul fetelor, nu mai dati si voi binete?Chiar tb sa strig catalogul?
Saptamana asta si cealata sunt prinsa cu scoala si cu examene,dar de saptamana viitoare in pauzele de la munca,incerc sa-mi fac timp sa vin sa va urechez putin ca nu mai intrati deloc pe aici.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi eu chiar ieri am fost la intalnire cu fetele de la Cluj.Am capatat energie cat pentru 2 asa bine a fost, desi am plecat mai repede ca aveam musafiri.Asa ca te inteleg ca iti e dor.
Cu casa suntem la tencuieli.Am terminat acoperisul si acum stam sa se usuce putin caramida ca sa putem tencui.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

In sfarsit, va pot da si eu o veste buna: a iesit pozitiv! Sunt foarte-foarte fericita!
Acum sper sa mearga totul cel putin la fel de bine cum a mers si la Rares!

Va urez si voua sa vi se implineasca aceasta dorinta cat mai repede si sa veniti cu mine la odisee!

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 5+

Mergi la inceput