Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am plecat la nani.

Noapte buna, stol!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai veniti cu idei de cadouri la nasi. Nici noi nu stim ce sa le luam...le-am tot luat la nunta noastra, apoi la botez la Vlad, la motz- lenjerii, pilota, servicii de masa cu fitze, robot de bucatarie...plus ca au cam de toate in casa si n-am nici o idee...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mai fetelor nici eu nu m-am incumetat la...si eu as vrea dar astept sa ma duc zilele astea la control si sa-mi dea dr. unda verde

si apropos de operatie...intrebare.....daca la prima sarcina am facut cezariana si astept ceva timp(3 ani sa zic) la bb2 se va putea naste natural????? tot ceza ma va astepta?????ca ma cuprinde groaza sa trec iar prin durerea aia.

si mai am o intrebare...bebeii vostri cu au tibia(sper sa nu zic gresit)????.....adica piciorusul este drept sau usor arcuit cum a stat in burtica????....

incerc sa mai incarc cateva poze de azi.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-ma gandeam sa-i dau ceai de colici ca l-a durut mai rau zilele astea burtica si am zis ca poate o sa-i faca bine...eu nu prea vreau sa-i dau dar randunoiul zice ca-i pare rau de pui cand il vede plangand...dar nu i-am dat inca...
simonette-puiul meu a luat cei mai frumos de la mami si tati...formatul ochilor il are de la mami...multi zic ca seamana cu tati unii zic ca cu mine...acum nu stiu ce sa zic...eu zic ca e al meu tati sa-si faca altul...
sovi..de lenjerie nici nu mai vorbesc.. ma fac fleasca pe pijama pe bebe de f multe ori l-am udat de la sani...eu ziua stau cu tampoane de sani ca altfel sunt fulga pisatoarea...
am vazut multe fetzisoare de bebei frumosi si voiosi...sa fie sanatosi...
si noi am facut baitza pe la 9.30 ..acum nu mai plangem cand facem baie ci plangem cand ne imbaraca mami...de ce nu stiu?
va pupic pe toate si va doresc o noapte frumoasa

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Irina totii bebeii au piciorusele arcuite de la genunchi in jos ca si cum le-ar avea strambe, dar se corecteaza in timp.
Eu cunosc pe cineva care prima oara a nascut cu cezariana si a doua oara a optat pt nastere naturala,deci se poate.

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

...si acum chiar ca ma bag la somn

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

...si eu!
Noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

v-am citit si eu,tare ciripitoare ati fost!
Cuscra,multumim de aprecieri
Naty,ma bucur ca ati petrecut frumos cu ai tai!Bravo,ca nu pleci pe meleaguri straine!
Tuchi,ce frumoasa e Ilincasi Sebastian e un grasunel!
Dana,imi pare rau de durere..cum te mai simti acum???
Irina,al meu nu are piciorusul arcuit...
Roxana,imi pare rau ca socrela ta e asa haina!da-o incolo,nu te mai necaji-nu merita!rochia e super faina
Cleme,si al meu a ratat aseara baita,dar azi i-am facut-o pe la 7 ca sa nu riscam iar!
Sovi,eu credeam ca Sasha e INALT RAU DE TOT,ca la cat de inalti sunteti voi,el de ce ar fi mai prejos?da,lasa ca recupereaza el!uite ,noi nu suntem inalti iar asta mic parca prea e mare...
Nicol,noapte buna-fetele
Luny,ai aplicat o strategie tare buna cu Socrela,cred ca o sa faca randunoiul pace cu socru,pana la urma
Ramo,Oana
...merg la nani,am emotii mari pt maine...are David de zis 5 poezii,dintre care un in duet cu o fetita,si una in engleza..m-am chinuit eu sa o retin,asa rime naspa nu am vazut,da,copilu a retinut-o din prima,ma rog....
Va doresc vise placute

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by bitza037

mai fetelor nici eu nu m-am incumetat la...si eu as vrea dar astept sa ma duc zilele astea la control si sa-mi dea dr. unda verde

si apropos de operatie...intrebare.....daca la prima sarcina am facut cezariana si astept ceva timp(3 ani sa zic) la bb2 se va putea naste natural????? tot ceza ma va astepta?????ca ma cuprinde groaza sa trec iar prin durerea aia.

si mai am o intrebare...bebeii vostri cu au tibia(sper sa nu zic gresit)????.....adica piciorusul este drept sau usor arcuit cum a stat in burtica????....

incerc sa mai incarc cateva poze de azi.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

BITZULE acum am vazut si eu pozele cu buburuza ta. Doamne ce frumoasa e !!! E promisa la vre-un flacau? Daca nu, o iau eu de nora.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata am pus poze noi......

Gugule ce bine imi pare ca ai trecut pe la noi....vezi ca acum am incarcat cateva poze noi
Ma eu nu am nimic impotriva......daca ea vrea sa vedem pe cine alege ca mai are un pretendent ...adica Mihai de Ela

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

Mergi la inceput