Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello gagicute!
Mestereste cineva capitolas nou?

Am vazut poze frumoase foc si copilasi si mai frumosi, Mufarina si mami dansatoare, Antonia-grasunica de Nicol, caciulica de Delphinas...si nu mai stiu...dar am vizionat tot!

Noi azi ne-am plimbat prin Carol, e tare relaxant la plimbarica, apoi am facut nani vreo 2 ore tot in gasca si acum pe seara am mesterit clatite(unele cu ciocolata si unele cu branza dulce si stafide), de la Simo mi se trage plus 2 checuri cu suc de portocale, belea de belea.
Aaa, sa va mai zic ca si azi am papat o Nirvana??

Vreo 2-3 zile nu-mi vine tanti Lica(are un deces in familie) si o sa fiu singurica cu piticimea, dar ma descurc, deja mi-am intrat in mana!

Aaa, azi am inaugurat, pt. prima data dupa nascare chilotii tanga si am renuntat la corturi , ce bine eeee!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Va pun niste poze din voiaj si m-am dus la nani!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Da Tuchita asa e, mai sint destule curse, dar tot ma oftic... bine macar ca a iesit si Hamilton ca ma enerveaza rau. Roxana sigur ne vedem miine, bine eu am iesit zilnic cu pitica, chiar si ieri (bine un pic pt ca am fost in deplasare la tata), oricum ne auzim la tel. Pidana imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti zic, s-ar putea totusi sa fie o durere de ovare mai puternica.
Mama si ma doare un cap cred ca de data asta nu s-a mai mirat lumea de copil ci de ma-sa cit de grasa si "frumoasa" (a se citi incercanata e)

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pidana, pare mai degraba o indigestie, avand in vedere ce ai povestit! Ia niste ceai de menta cu Smecta ca sa te linistesti !
Evident ca durerea din dreapta ar putea fi data de multe cauze, insa nu-mi vine sa le insir ca sa nu te sperii degeaba!
Ia si un Paracetamol ca sa te mai lase durerea!
si sper sa fie bine!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Si bineinteles ca Diana doarme de la 8, si uite-asa e a doua seara in care nu face baie, pt ca aseara am ajuns tirziu acasa iar acum mi-e mila s-o trezesc, off daca stiam ii faceam cind am intrat in casa dar cred ca s-a culcat asa devreme ca sa ne lase sa ne uitam linistiti la cursa

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

multumesc Tuchita!
Ceai de menta am baut, o sa iau si smecta daca merge cu alptatul, am luat in schimb nospa si deageaba
Vad, poate ddau o fuga la municipal ca nu mai tine prea mult treaba , parca se inteteste durerea si stand

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Am citit de incuscreala lui Cory cu Olgutza, sa va fie de bine!

Simonette, ma bucur mult pt. voi ca va e bine acolo si va place. Iar cu doi baieti, ce sa zic, e minunat! E si greu, dar uiti cand iti trag cate un zambet!

Am vazut si emisiunea lui Naty, tot in reluare! Ce bine ca ati iesit la masa la mama...as vrea si eu...

Stela, lasa ca ne vedem noi. Nasol ca nu ajungi si tu prin Tineretului sau Carol.
Si eu ii dau putin ceai lui Stefan, cam 50 ml bea intr-o zi, eu ii fac 100 sa fie. Si bea doar dupa ce mananca, cam la juma de ora distanta, sa se linisteasca. Daca incerc sa-i dau san nu vrea, se enerveaza, asa ca tzoncane putin ceiut. Si are colici sigur, bine ca nu sunt f.f. durerosi, dar chiar se linisteste si se culca dupa ce bea ceai. Si il bea, culmea, numai la pranz, cand suntem in parc, dupa ce ia masa la aer.

Roxana, super rochita! Mamaa, ce-mi vine s-o bat pe soacra-ta….

Sovi, sa va fie de bine libaneza, yamiii! Eu stau in casa cu o bustiera super fina din licra si am mereu tampoane de sani lipite pe ea si dorm si cu ea, ca altfel ma inund si eu.

Apropo, voi folositi tampoane de sani? Eu sunt fan chicco, bestiale, fine, subtiri, super de tot. Am incercat si de la Nuk si sunt bune, in schimb Avent sunt super groase, incomode rau de tot.

M-a anuntat sotul ca-mi pregateste o surpriza de aniversarea noastra(e in noiembrie, mai e pana atunci, dar nu conteaza). Vom merge la Venetia si la Firentze(nush cum se scrie), ca porumbeii, adica singurei vreo saptamana , abia astept.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Roxana-am simtit nevoia sa le iau nasilor cadou ceva mai "consistent" pt ca matusamea e cea mai buna prietena a nasei si ma tinea la curent zilnic cu ce si de unde ii cumpara piticei cate ceva.Nasa oricum nu-si inchipuia ca matusamea "sifoneaza "tot la mine.

Sovi stai linistita ca nu am inteles nimic din ce nu trebuia si pofta buna la salata.

Dana eu nu stiu ce sa-ti raspund. Nu am avut apendicita ,asa ca nu stiu care sunt simptomele.Imi pare rau ca ai probleme.Te pup si sper sa nu fie nimic grav.

Bubule ma dai pe spate cat de gospodina esti! Si eu am inaugurat chilotii tanga saptamana trecuta la botez.Nu mai am nici un fel de problema cu taietura, nici la ploaie nu o simt ,iar pot sa fac fara probleme, mai ales daca sunt eu deasupra.

Tuchi -am vazut pozici din voiaj.Frumoasa mireasa, frumosi invitati!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Nicol, eu inca nu m-am incumetat la Parca as vrea, parca as mai amana...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna seara dragutelor!!!!
gata, am imbaiat si eu bebelina...dar sunt supi ca nu a mancat mai deloc de obosita ce era .....adica a adormit.

Mimomix nu te-am uitat, dar abia maine trebuie s ao sun pe doamna care mi-a zis de bona ca sa-mi dea numarul de telefon.Tu pe unde stai, ca eu intelesem gresit ca Ursuleata are nevoie de bona si ea sta la Big Berceni si eu asa am apucat sa spunsper sa nu fi facut o gafa.O descurcam noi maine.

Mihutza
mercic de aprecieri.Si tu ai o bebelina scumpica foc!!!!!ce sa mai toti bebi sunt frumosi!!!!!!
adica, scuze puiutii de randunici

Mai fetelor am citit si eu ce cadouri ati luat la nasi.pe mine ma ia groaza din punctul asta de vedere ca nasii mei cam au de toate si chiar ca sunt in pana de idei .Ma puteti ajuta????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput