Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfiii, mi se parea mie ca e ceva schimbat in bine. A disparut reclama aia pe post de trimitere la spital de nebuni.

Teodora, sa stii ca la noi nu a plouat pana la urma. Deloc! Dar dorm baietii mei ca valizele de 12 juma. Noi mergem la film diseara pana la urma.

Carpatina, voiam sa iti spun ce minunate au fost mesajele tale zilele acestea, te asigur ca m-au facut sa zambesc si in criza de nervi si in momente de suparare.

Nu stiu ce torturi si talii de viespe vehiculati voi pe aici, eu cred ca am pus ceva sunculite si nu vreau sa ma cantaresc ca sa nu imi scada moralul si elanul la slabit. Nu stiu daca sunt si eu viespe pe la talie, rau nu stau, dar ma indoiesc ca vad vreo viespe cu ditamai colacul pe sub talie. Iaca de ala nu scap.

Aaa, sa nu uit. Pentru shoppingarete. Azi am avut cursurile pe la Leu si m-a dus o prietena pe la mazaginelele acelea de langa Apaca sau chiar din curte de acolo. Aveau lucruri frumusele si ieftine. Mi-am luat si eu o rochita pe care o ador si e numai 100 ron. As mai fi luat vreo cateva dar m-a deturnat prietena mea ca sunt acelasi model -desi nu era chiar asa, si am renuntat. Acum imi pare rau ca nu stiu cand mai ajung pe acolo. Prin catacombele alea am gasit la etaj un magazinel cu toale super, cred ca erau facute pentru diverse magazine cu renume. Am gasit haine cu etichete Pinapple ca la Debenhams. Si rochite asemanatoare celor de acolo. Problema erau insa numerele, nu am gasit neam ceva sa imi vina. La un moment dat m-am gandit ca probabil sunt ceva haine refuzate de magazine, ca prea nu se potriveau numerele. Gasisem S si 40 care sa cada de pe mine, si M caruia sa nu ii pot inchide deloc fermoarul. Ca sa nu mai spun ca era o bluza 42 care crapa pe mine. Eu eram cam grabita sa ajung acasa la baieti, insa daca mai bantuiam pe acolo sigur mai luam ceva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hellouuuu...am 8 capitole pierdute, dar pe asta l-am citit si am aflat si eu ca e ziua Piciulikai, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita si baftoasa si sa traiesti 100 de ani toti pe picioare!!

In rest sa nu ma dati disparuta chiar de tot, am o gramada de schimbari de facut in perioada asta si-mi e cam greu sa mai citesc si forumul, desi de multe ori imi lipseste, ca ma mai calma si pe mine "la nervi" (e bun de cap, dom'le forumu' asta)

Nu pot sa nu remarc postarea Adrianei, draga mea, curaj si bafta cu bona, asculta aici la baba, intra in ea de la bun inceput ca altfel ai pus-o, ajungi sa te comande ea pe tine. Ca sa nu mai spun ca ea ar trebui sa faca supa copilului (evident daca o fi in stare de asa ceva, ca eu am mari indoieli).

In rest sa-i dea Dumnezeu sanatate maica-mii ca fara ea nu stiu cum le destupam pe toate.

Andries

Mergi la inceput

Andries, ce bine cand mai dai cate un semn. Ocupata, ocupata, dar sper ca sunteti bine. Ce fac baietii?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am fraierit baiatul sa manance borcanel de 8 luni, l-am amestecat cam 2/3 din cel de 8 luni cu 1/3 din cel de 4, care este favoritul lui. Initial mare tragedie la bucatelele alea, insa pana la urma a haplit tot. Recunosc, am trisat, l-am lasat la TV la desene. Oricum, borcanelele de 8 luni sunt nasoale. Nu toate ingredientele sunt mai mari, numai orez si bucatele de cartof cred, si sunt tari, de nu le-as fi mancat nici eu. Cel putin asa asta de la Hipp. Am mai incercat unul de la Humana si nu l-a vrut, insa orezul era moale in el.

Uitasem sa va spun de coloratia portocalie. Ca iar mi se colorase baiatul. Pediatra zicea ca aceasta carotenodermie dispare singura cu varsta, pe masura ce pigmentul se repartizeaza pe o suprafata mai mare a corpului. Daca ma deranjeaza ar trebui sa ii scot morcov, caisa, piersica, adica favoritele lui. Insa eu personal banuiesc ca e ceva legat de coloratia borcanelelor. Ajung la vorba mai veche a Nanei, trebuie sa contina ele ceva de au culoarea asta, sau e ceva legat de prelucrare. Pe de alta parte pediatra a zis ca e foarte bine sa manance si borcane, nu e nici o problema ca nu vrea altceva, sa il iau incetisor, ca pana la urma o manca el. Tot asa, sa amestec borcanul favorit cu felul nou de mancare gatit.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Hai Yaio, ca disparu reclama! Acusica poti sa scrii...

Pana la urma cand te intorci la serviciu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Disparu ea, da' acum incepe EURO si io mi-s mare microbista, asa ca intru numa' cand nu sunt meciuri.

Pana la urma mi-au aprobat concediul si ma intorc la serviciu pe 7 august. Am scris deja ca pe 18 iulie plecam in concediu.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Moldoveanca ne intoarcem in tara pt ca nu mai merge treba pe aici,chiriile sunt tot mai scumpe(€2000/luna la casa,in apartament nu ne i-a cu copil mic)de lucru nu mai merge,cu un salariu nu ne descurcam asa ca am zis ca plecam.am venit aici sa ne facem bani pt casa dar nici pe departe sa putem face asta,mai bine e printre ai tai decat printre straini.
Acasa ma pot intoarce si eu la lucru(am cu cine sa-o las pe Aly),ne descurcam...

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutari, salutari.
Asadar: Sabina vizitatorii au venit aseara pe la 7 jumate, dar nu erau cei descrisi de Annisia .
Piciulika nu-i in Cashcavalia zilele astea, ci in Nemtia , cu sotul si cu papanashul. Aseara am ramas eu cu prichindeii si pe ei i-a dus sotul in oras, la un spectacol de lumini.
Aseara a fost funny: Michael dormea, Eliza a inceput sa planga, s-a trezit baiatul; eu schimb in graba fata - Michael urla in continuare, Eliza se uita la el si incepe sa rada in hohote. Pana la urma o las pe-a mea sa adoarma singura cu animalutzele ei de plus si ma mut cu Michael in alta camera si reusesc sa il adorm si pe el. Prea complicat n-a fost, dar ma gandeam ca ar fi fost nashpa sa am doi gemeni...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Mamici de printese Alexandra va invit pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121192

Clubul mamicilor de fetite Alexandra

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Azi am vizitat orasul, si o groaza de www.flickr.com/photos/21231089@N02/2558597136/" target="_blank">trandafiri, www.flickr.com/photos/21231089@N02/2558606412/" target="_blank">copiii nostri www.flickr.com/photos/21231089@N02/2557793397/" target="_blank">s-au jucat frumos www.flickr.com/photos/21231089@N02/2558603442/" target="_blank">in iarba.

Din pacate, timpul a trecut repede, iar Piciulika & co a trebuit sa plece mai departe in Nemtia...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vreau si io cu piciulika in nemtia, nu-i corect
#
fetele, va dau vesti ca, proaste espre mandarinuta:
e internata cu Antonia, a avut febra mare, peste 39, nu ceda cu nimica, si eruptie pe tot corpul. Nu pare a fi o boala "consacrata", asteapta rezultatele analizelor.

Mariana, cat stai in Ro?
ca eu pe 19 plec la mare....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput