Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 8

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
multmumesc celor ce au intrebat de mine~!!! (adina si popbianca). sunt bine, mi-am facut ecografia mamara si am fost foarte fericita sa aflu ca odata cu nasterea mi s-au dus problemele pe care le aveam de atatia ani.
Si mie mi-a promis dr

Ma bucur ca esti bine...

http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3015
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Merci de raspuns!Dar am o problema cu ficatelul. Daca nu reusesc sa ii dau de la pui de tara se poate da si ficatel congelat sau refrigerat? Ca nu cred ca voi avea atata ficatel de tara sa ii dau saptamanal.
Eu la Robert cum nu aveam chiar permanent ficatel proaspat de la tara,luam refrigerat.Faceam in ziua respectiva pentru el si pentru noi si mai pastram 2-3 ficatei pe care ii puneam la congelator,pana la urmatoarea masa cu ficat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Gata, am votat si eu!
Multumim!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Am votat si eu! Tare faina poza, Miha!
Multumim Adina!

Ma laud si eu cu ce (mai) pot!

http://reclama/album_nn.html?action=show&pid=3015 ;;)

Jasmin012 spune:
ADINA, poate sunt obosita ca stau non-stop cu el, nici cu tati nu sta... pana si noaptea, chiar daca el doarme eu ma tot uit la el si nu pot dormi, dar dimineata ne trezim bine, veseli dar nu pot disparea o secunda sa merg pana la baie sau la bucatarie ca si incepe sa planga sau sa urle dupa mine. Ma intorc intrun minut, 2, 3 si el plange in tot timpul asta iar uneori nu e suficient sa ma vada, vrea sa-l iau in brate... daca am treaba la bucatarie il iau cu mine, il pun in carucior, dar el vrea in brate si daca nu-l iau incepe cu isteriile... ii vorbesc, ii cant dar urla in continuare... incerc sa-mi pastrez calmul dar uneori, dupa 20-30 minute de urlete ma mai pierd si eu cu firea si mai tip la el sa taca. Cam asta e viata noastra... Eu nu sunt trista, dimpotriva, sunt fericita ca-l am si il iubesc, nu incetez sa ma minunez cat e de frumos si de dulce cand e el in toane bune, adica la mine in brate, langa mine, cu lume in jur etc. Dar simt ca nu e normal sa urle atat si nu vad cum l-as putea dezobisnui... singurul remediu mi se pare ca e asta: sa-l mai las sa si planga... numai ca el nu invata nimic din asta, are multa rezistenta la urlat si eu sunt cea care cedeaza pana la urma, ca il iau in brate. aaa, si mai trebuie sa adaug ca urla de se invineteste, tremura... deci nu plange, se isterizeaza. Ce ma fac?
BB, ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de acele probleme mai vechi... cred ca si eu la fel, n-am facut inca o mamografie dar simt la mana ca s-au dus...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

ellis spune:
JASMIN - poti sa incerci sa vezi sii un dr, sa nu fie spasme, dar nu cred, poate, zic si eu, e obosit. Sa stii ca si Alessia dc se trezeste si nu ma vede/aude, uneori are asa un tremurat, incepe sa planga si intinde munutele si piciorusele asa intepenite si tremura un pic; se linisteste dc o iau.
BB - si eu am intrebat de tine, dar in gand, ca azi tare n-am avut timp; ma bucur ca e bine si pupici iepurasului.
ADRIANA - cu atat seamana fii-mea cu mine, ca vorbeste mult si fara rost; mereu ii zic, vorbeste, mami, ca sa te obisnuiesti pt mai tarziu cand o sa vorbesti degeaba...ca femeile..
eu va las..nu mai pot...
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

SufletDInger spune:
Victo, o vede de cateva ori pe saptamana. Alexiss si cand e la tacsu in brate si ma vede tremura sa-l iau. Daca nu ma vede e ok, asa e si cu bunica`sa. Chestia e ca programul lui il cunosc doar eu si tacsu, bunica`sa il agita, eu stiu cand ii e somn sau foame. Ea a crescut 3 copii, e mama mea, dar degeaba... eu zic ca nu stie mai bine decat mine ce trebuie facut pt pruncul meu. Tocmai de aia o sa facem repetitia ca sa se obisnuiasca cu ritmul lui Alexiss. Eu o sa lucrez 6 ore, incep la 7,30 care se face 8 clar, cand Alexiss probabil o sa doarma si revin acasa la 13.30 pt masa de pranz a lui. Locuiesc la 5 minute, mers lejer, de locul meu de munca. Oricum am remuscari ca-l las si pt cateva ore cu mama mea, dar ma descurc cam greu cu banii, eu castig mult mai mult decat primesc acum.
Stiu ca starea mamei in momentul despartirii influenteaza foarte mult starea copilului. In primul an copilul invata ca e o persoana diferita si separata de mama, invata ca obiectele si oamenii exista chiar si atunci cand nu le vede. Aceasta este o realizare profunda. Cand mama paraseste camera, ea nu dispare, ci probabil va face ceva si apoi se va intoarce. Eu ma joc cucu-bau cu mainile, cu jucariile, dupa usa, iar uneori cand plec si il aud ca incepe sa chitaie dupa cateva minute, strig cucu-bau si el asteapta sa ma vada. Daca plec din camera in care este ii spun mereu ce urmeaza sa fac...mama merge sa bea apa , mama merge sa pregateasca laptele...sa nu pleci de aici :)))
Nu stiu daca e mai bine sa stai plecata o luna intreaga sau sa revii macar si pt 2 zile. Trebuie sa faci ce simti ca e mai bine pt copilul tau, teoria e una, iar practica e alta. Parerea mea e sa nu-l rupi brusc de tine pt el asta e chiar o drama.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

roxx spune:
Neata!
Fetelor, copiilor vostri li se vede urma de la vaccinul din spital? la Luca nu se vede si dr din romania mi-a spus ca pe la 5 luni se citeste si trebuie sa aiba cam 3 mm. Am sunat asistenta de la maternitate pt ca m-am gandit ca poate nu i-au facut vaccinul si mi-a zis ca acel vaccin nu lasa semn. Acum eu ce sa cred?
Nu ne pune si noua nimeni un iepuras?
_
Roxana de
Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinag
Aralia, inseamna ca nu ti-a scapat nici dezordinea de pe masa :-)) Din pacate Fin (motanul nostru cel urias) a trantit-o jos si nu prea mai merge ea. Noi in general avem multe de la IKEA, ca nu ne tine buzunarul pentru de altele
Si acolo e ideea asta, ca iti cumperi de la IKEA ca e mai ieftin? Eu una cumpar de la IKEA pentru ca imi place! Magazinul e super organizat, accesorii de calitate, mobila de calitate si la pret bun (fata de cea de PAL clasic romaneasca), chiftele super...

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by Aralia
Petro, eu am luat borcanel HERO din G'Market, se gasesc si la noi. Am luat cu peste, mirosea ingrozitor a peste fiert...dar Alexia l-a papat cu o viteza fantastica, ceea ce inseamna ca i-a placut...si asta conteaza, sa-i placa ei!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
ARA, eu ziceam de Hero, dar tu esti prima care a vazut dintre fete. Si lui Lucas ii plac cele cu fructe, in seara asta ii dau si pure de klegume cu pui, sa vad cum il primeste. N-am apucat sa-ti spun ca ma bucur ca a iesit totul bine cu Bijou...
Scuze de confuzie...

Ce mi-a placut la borcanel e ca nu are atatea chestii (agent de ingrosare etc) ca alea de la Nestle, e mai aproape de Hipp calitativ. Dar atunci cand am luat, erau numai borcanele cu peste, altceva nimic. Cred ca astia cu distributia nu-si fac treaba ca lumea..

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie