Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 17

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Am freza noua
si am si dintisori
asta e piscina pe care mi-a luat-o tati si mami de 1 iunie.
Aici ma joc langa panou...mi-a pregatit tati loc de joaca!
iar in continuare vreau sa iau aparatul foto de la tati ...vreau aparatul
Super!

Mi-ai dat o idee!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pet.cost2005 spune:
aralia - da, a fost cu noi la odisee si a pierdut sarcina. Dupa aia a ramas iar insarcinata ... iar acum isi tine puiul in brate .
************************* Petronela si
Nasturica

adinag spune:
Creem, spuer freza, iar locul de joaca e bestial! Ati incercat piscina si cu apa? Frumoasa fata mai ai si tu!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Eu am luat congelat.
O fi bun si congelat,dar eu prefer chiar si pt noi,nu numai pt copii,si nu numai la ficat,sa stiu ca e cat mai proaspat,sa-i vad culoarea,eventual si mirosul.

Am si eu niste pasarele.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Am si eu privighetoarea mea.

adyanna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am si eu privighetoarea mea.
Pupam vorbareata mica!

Asa creste

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Pupam vorbareata mica!Cred ca daca s-ar intalni toti bebeii vorbareti ar iesi un show!
Ca fiecare are sunetele lui! A mea spre exemplu are momente cand face ca un catel lovit, desi ea nu e suparata!
Aaaa...si Amira scoate mai nou niste sunete guturale,de parca ar fi pui de urs.

adinag spune:
Miha, ce dulce-i privighetoarea ta!!! Tare frumusica si vioaie nimic nu-i scapa!
Am intalnit si eu ieri o fetita foarte frumoasa (ca si mamica ei) si fff vorbareata (ca si mamica ei , tare dragi mi-au devenit! Si taticul mi-a placut, foarte rabdator si implicat si cum trebuie sa fie, na!
ia ghici, cine sunt?

creem spune:
quote:
Originally posted by adinag
Creem, spuer freza, iar locul de joaca e bestial! Ati incercat piscina si cu apa? Frumoasa fata mai ai si tu!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Inca nu...o sa mergem la mare cu ea

Poza ta nu se vede

Ecaterina o mamica fericita de

Poze Maria Sofia

creem spune:
Gata...se vede...v-ati intalnit cu Mihuta si Sophia?ce super!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia