Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roxx
Neata!
Fetelor, copiilor vostri li se vede urma de la vaccinul din spital? la Luca nu se vede si dr din romania mi-a spus ca pe la 5 luni se citeste si trebuie sa aiba cam 3 mm. Am sunat asistenta de la maternitate pt ca m-am gandit ca poate nu i-au facut vaccinul si mi-a zis ca acel vaccin nu lasa semn. Acum eu ce sa cred?
Amira are o cicatrice micuta.Si Robert.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Poze Alessia (Ellis) & Antonia
Pupici la fete frumoase!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Da, in 82 sunt nascuta!
creem spune:
Neata !
Am vazut ca ne-ati apreiat! Multumim tuturor!
Iuliana..si noi avem program de joaca vreo ora pe timpul noptii..dar m-am obisnuit...a mai avut si pe la 4 luni asa si a trecut in vreo saptamna...astept sa treaca si acum!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Lala_D spune:
Baietii mei ( amandoi ) se uita la 101 de dalmatieni
si rad in hohote amandoi
( acum nu stiu daca Andrei nu rade de rasul lui Bogdan dar atat de mult se amuza si gangureste cu ochii lipiti de cateii incat unt de filmat
) . Pacat ca nu am camera ...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aralia spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
AUGURIIIIIIIIIIIII si bine ai venit, micutule Alessio Michele !!!!!
danuta noastra (danangie) a nascut azi dimineata la 5.45 un bucalat frumusel!!!!
MAi multe amanunte nu stiu, am vazut mesajul pe mess cu piticul bucalat. O asteptam pe ea cu amanunte. Refacere rapida, mamicuto!!!!
*************************Petronela si
Nasturica
Felicitari!!!!
Ea fusese cu noi parca la odisee si a pierdut sarcina, nu? Ce bine ca are bebe acum! Sa creasca mare si sanatos si destept si frumos!Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by logam
Salut fetelor!
Ce mult ati mai scris de cand nu am mai intrat pe aici! Harnice mai sunteti!
Noi am fost la socri si azi ne-am intors. Am adus masina de la reparat
Pitica mea are acum 4 iepurashi. De papat nu prea papa nimic, tot pe tzitzi se bazeaza, dar incercam ca nu avem ce face, ca altfel ajung tzitzi pana la genunchi.
Un banc: Bunico. ma lasi sa ma joc cu
Da dar sa nu iesi cu ele din curte!
A zis sotul meu la gluma ca dupa ce il fac si pe bb2 si termin cu alaptatul imi da bani de operatie de ridicare de
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Eu acum am sanii si mai mici decat ii aveam inainte de sarcina, ma gandesc ca daca fac bb2, imi dispar cu totul...

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
adyanna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Poze Alessia (Ellis) & Antonia
Pupici la fete frumoase!
Multumim!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Da, in 82 sunt nascuta!![]()

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adinag spune:
Danangie, felicitari! Sa aveti parte numai de bucurii si refacere rapida!
Multumesc de [ppepsi]!
[b]Ana[b], multumesc, suncile sunt bine puse, daca mi s-ar lua "darul" asta nu ar fi asa ceva rau ![]()
Azi diversificam diversificarea si adaugam si morcov bio la cartof. Apoi nu stiu, cred ca zucchini.