Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna,
Va multumim frumos de urari fetelor, ne pregatim sa sarbatorim ziua baiatului cu tort si sampanie!

La multe lunite si la multi ani
Saara
Daniel
Sa fiti sanatosi,norocosi si ferciti, ceea ce ii doresc si fiului meu,Milan!

Lala iti tin pumnii sa te lumineze Dumnezeu sa faci ce este mai bine pentru copilasul tau in primul rand!
Ereena imi pare rau de p[roblema ta, care nu s-a rezolvat si necesita interventie.Pupici Mateiasului!
Angelik of Doamne,pupici lui Pupi!De acum inainte trebuie sa fim cu ochii in patru pe clopotei, devin din ce in ce mai mobili.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellenuts, mersi de pont cu mancarea de bebe. As vrea sa intreb fetele de dincolo, cum e pretul de 1,80 Euro per borcanel de 190 g? La voi cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Legat de preturi la borcanele si aviz fetelor care merg in Bulgaria: noi am cumparat de la Metro din Varna borcanele Hipp de 125g la pretul de aprox. 3.3 ron (echivalentul in leva, evident). Am cumparat eu cateva dar imi pare rau ca nu am luat mai multe. Deja s-au imputinat simtitor proviziile mele.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!ELLENUTA si ALINA ma bucur ca nu ne-ati uitat.Noi suntem bine si stam toata ziua afara.Se pare ca pe zi ce trece copiii se simt din ce in ce mai bine.Tatal meu i-a facut Vanessei o groapa numai a ei cu nisip si e tare fericita.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Danutza, ma bucur ca se simt bine puiutii tai. Si sunt sigura ca si parintii tai se simt si mai bine cand vad bucuria ta si a copiilor. Cat stati in tara?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

ALINA noi vom ramane in tara pana in august.E mult mai bine aici pentru copii ca au mai multa libertate si in acelasi timp vin in contact cu mai multi oameni.Acolo imi era frica sa o las pe Vanessa nesupravegheata chiar si doua minute.

poze albert

Mergi la inceput

ELLENUTA eu folosesc deja nr 4 la Pampers si Albert se simte foarte bine.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gugu felicitari pentru primul dintisor!! cum a fost Gugu mic? marait, i-a scazut pofta de mancare, cum a dormit?
Alina ma bucur mult pentru tine ca esti bine si analiza a iesit ok, un pupic mare, mare pentru Luca nazdravanul.

Fetelor, azi noapte, dupa ce a papat pe nerasuflate cerealele si ma gandeam ca o sa dorm si eu mai mult de 2 ore legate, Daria s-a trezit de 2 ori, o data la 23.30 si apoi la 1.30 si tipa, nu s-a linistit in brate, decat cand i-am pus suzy. oare de ce a facut asa?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina ia-l de mana si du-l la dr .. pe bune. nu e ok atitudinea lui.

dana in ce oras sunteti?

mari sa stii ca si a mea mai face asa. se trezeste urland, ma duc si ii pun pe suzi si adoarme la loc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mari tu ii mai dai sa suga seara sau direct cereale?? as vrea si eu sa-i bag din astea .. http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=2080 ..

nu stiu cum sa fac .. sa-i dau sa suga si apoi sa-i dau si doua masuri de cereale? habar nu am ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput