Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, bine ca au iesit ok analizele!!! ai scapat de un stres!!!
Si, cu scuze pentru intirziere, "la multe lunitze!" pentru Ana...ieri m-am luat cu altele si n-am mai apucat sa felicit clopoteii!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by irinouka

ellenutz, multumesc de aprecieri. cu copiii si somnul, vad ca n-avem loc de-ntors. unii dorm bine ziua si noaptea fac scandal, altii dorm bine noaptea iar ziua nu te mai intelegi cu ei, iar altii sunt perfecti din punctul asta de vedere. cum ne-a fost norocul. :-)

virgo, la iasi esti??? mama-mama, da' cand te-ai apucat sa pleci, nu te-ai dus o casa-doua mai incolo. foarte bun. sa-nteleaga de-a dreptul ce are de pierdut. da' ce cooperant este, daca zici ca se pregateste sa va trimita pachete? si care-i planul? sa vina el dupa voi sau sa va intoarceti cand consideri tu ca s-a-nvatat minte?

anca, felicitari pt programul lui stefan! de-abia astept sa revenim si noi la orele astea grozave de somn (dac-o mai fi sa revenim)!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Iaka nu stiu cand ma intorc . Ideea e ca mie Olanda nu-mi place de nici o culoare . As fugi de-acolo impuscata !!! Daca imi recapat aici serviciul adio Nederlandia . Din fericire sotul meu e liber profesionist in domeniul IT. Lucreaza pe proiecte , 3-6 luni pe an , ceea ce inseamna un venit suficient de mare pentru a trai tot anul fara probleme . Acum , sa-si aranjeze si el ploile , cu darile , cu fiscul , cu casa etc si pe urma om vedea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alina, pupici si felicitari pt rezultatul la papanicolau! pt ca sunt in urma cu informatiile, imi poti spune, te eorg, unde ai facut testul si cat te-a costat?
la cat mai multe lunite (cu intarziere) si de la mine pt anita scumpa!

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Danonique, nu te-am uitat. De cate ori citesc pe aici iti urmaresc cu drag postarile sa mai aflu ce-ti mai fac puiutii.

Ginette, nu te invinovati si nu te mai gandi ca bubulina ta plange pentru ca iti simte lipsa! Daca ai fi avut de ales cunt sigura ca ai fi ales sa stai acasa cu ea. La fel ma gandesc si eu. Si eu va trebui sa incep serviciul probabil in iulie. Si imi este groaza de despartirea de Ana, mai ales ca eu voi lipsi de acasa vreo 10-11 ore iar ea nu vrea sa bea nimic altceva decat laptic de la san. Doamne ajuta sa fie bine bebica ta si nu te mai ingrijora!

Angi, am citit ce ai patit cu Pupi. La modul cel mai sincer iti spun ca toate mamicile vor experimenta la un moment dat ceva de genul a ceea ce ai trait tu. Si la fel se vor simti si ele si se vor considera vinovate. Dar trece si faza asta si peste ani iti vei aminti amuzata de intamplare. Si eu am patit-o cu Luca si probabil ca o voi pati si cu Ana (desi.,.eu sper sa nu).

Ereena, imi pare tare rau ca ai probleme. Tare, tare rau imi pare! Si stiu cum e ca bebe sa nu vrea biberon. Dar cine ramane acasa cu Matei poate sa il hraneasca fie cu seringa, fie cu lingurita. Si mai stii, de foame poate ca va accepta chiar si bibe. Ii va fi si lui greu, cu siguranta, dar esti fff importanta pentru el si trebuie sa fii sanatoasa. Asa ca gandeste-te ca o faci si pentru el (si stii ca asa este). Iti doresc sa treceti cat mai usor peste asta si multa sanatate!!

Irinuk!!!!!, ce ma bucur sa vad ca ai revenit!! Imi pare rau sa aud ca inca aveti probleme cu pielicica lui Raresutz! Cred ca trebuie sa va fi fost f greu si imi doresc din suflet sa nu mai treceti prin ce ati trecut pana acum!
Ma gandesc si eu ca toanta, oare marea nu i-ar face bine la piele? Nu soarele ci apa! Nu cunosc prea multe despre dermatita atopica insa stiu ca apa marii vindeca multe boli de piele...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina Doamne ce bine ca a fost doar alarma falsa!!! cu intarziere pentru cele 6 lunite ale anitei!

iri asta e .. am tras noi betzele mai scurte. sanatosi sa fie bebicii ca ne-om descurca noi.

virgo imi pare bine ca domnul sot al tau a reactionat. cred ca, noi cele cu soti nepasatori, ar trebuie sa invatam din experienta ta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinuk, am facut Papa la Sanador. Dar nu ma intreba cat a costat pentru ca eu am platit impreuna cu colposcopia (pe care btw o recomand tuturor zuzelor, fara exceptie). Daca vrei, eu iti recomand cu mare mare caldura pe doctora mea, Adriana Ciuvica. Este de exceptie!

La multi ani Saara Maria, Daniel si bebe Milan!!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mari!!!

Si multumim si pt urarile de azi!!

Lala, ai luat cea mai buna decizie posibila!! Bravo!!! Sa nu regreti si mergi inainte! Daca dai iar inapoi nu faci decat sa lungesti boala!

Apropos de barbati...sa va spun si eu mai multe despre al meu sot.. Ma ajuta...chiar ff mult. Gateste, face curat, iese cu copiii la plimbare (de cele mai multe ori numai cu Luca dar a iesit si cu amandoi), este f grijului cu ei...DAR.... cand il apuca nervii (si se intampla destul de des...sau prea des pentru mine) incepe sa urle. El nu stie sa vorbeasca normal atunci cand este nervos. Nu!!! Urla!! Fie la mine, fie la Luca, fie la maica-sa (btw consider ca ea este vinovata pentru felul in care se poarta fii-su). Si nu numai ca urla dar arunca si cuvinte urate (nu va ganditi la ceva ff rau...ceva gen: nu te duce capul!, esti varza!, mitocanule!, etc). Ori eu nu sunt dispusa sa accept sa se foloseasca nici cuvintele si nici tonul asta la mine in familie. Din acest motiv i-am adus la cunostinta ca data viitoare cand mai vorbeste asa nu ii mai spun nimic ci imi iau copiii si am plecat la ai mei (ca sa ii lad timp sa-si faca bagajele).
Sa nu credeti ca sunt dusa cu pluta! Credeti-ma ca el nu stie ce inseamna sa aia discutie in contradictoriu fara urlete. Ori eu nu mai suport situatia asta! E aiurea sa te simti prost ca poate au auzit vecinii crizele lui sau ca poate ne-a vazut cineva pe strada cand tipa el ca apucatul.
Are calitati, destule...dar defectul asta a devenit insuportabil pentru mine.

Sunt chiar curioasa ce parere aveti voi....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

alinutz, pup si multzu! tinem legatura pt test!
despre dl. sotz al tau, mi-e greu sa imi dau cu parerea. asta pt ca problema are, clar, radacini foarte adanci, care duc direct spre maica-sa, cum ai zis si tu. asa ca nu vad cum s-ar putea produce o transformare atat de profunda, nu-l vad scapand de obiceiul asta de a urla si a arunca vorbe aiurea cand discutati in contradictoriu. pe de alta parte, nu cred ca exista o lista universal valabila cu defecte care "trebuie" sa duca la separerea unui cuplu si o lista cu defecte "acceptabile". lista asta e in interiorul fiecareia dintre noi. cand pt tine ceva e insuportabil si intolerabil, nu conteaza ce cred altii.
mie mi-ar fi greu sa ma apropii de cineva care se comporta in felul asta dar cunosc femei care traiesc bine-mersi langa barbati asemanatori sotului tau. multe prefera sa se concentreze asupra calitatilor si s-au educat sa nu le mai pese de meteahna asta a urlatului.
repet, nu stiu ce sa zic...stiu ca ai mai avut momente, si nu putine, de indoieli si nemultumiri legate de relatia voastra de cuplu. stiu si ca multe s-au schimbat in bine. mai stii, poate-poate...

irina de bebe rares

Mergi la inceput

la cat mai multe lunitze bebeilor saara maria, daniel si milan!
sa fiti sanatosi si sa-i ascultati pe parintii vostri! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by alina023

Irinuk, am facut Papa la Sanador. Dar nu ma intreba cat a costat pentru ca eu am platit impreuna cu colposcopia (pe care btw o recomand tuturor zuzelor, fara exceptie). Daca vrei, eu iti recomand cu mare mare caldura pe doctora mea, Adriana Ciuvica. Este de exceptie!

La multi ani Saara Maria, Daniel si bebe Milan!!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mari!!!

Si multumim si pt urarile de azi!!

Lala, ai luat cea mai buna decizie posibila!! Bravo!!! Sa nu regreti si mergi inainte! Daca dai iar inapoi nu faci decat sa lungesti boala!

Apropos de barbati...sa va spun si eu mai multe despre al meu sot.. Ma ajuta...chiar ff mult. Gateste, face curat, iese cu copiii la plimbare (de cele mai multe ori numai cu Luca dar a iesit si cu amandoi), este f grijului cu ei...DAR.... cand il apuca nervii (si se intampla destul de des...sau prea des pentru mine) incepe sa urle. El nu stie sa vorbeasca normal atunci cand este nervos. Nu!!! Urla!! Fie la mine, fie la Luca, fie la maica-sa (btw consider ca ea este vinovata pentru felul in care se poarta fii-su). Si nu numai ca urla dar arunca si cuvinte urate (nu va ganditi la ceva ff rau...ceva gen: nu te duce capul!, esti varza!, mitocanule!, etc). Ori eu nu sunt dispusa sa accept sa se foloseasca nici cuvintele si nici tonul asta la mine in familie. Din acest motiv i-am adus la cunostinta ca data viitoare cand mai vorbeste asa nu ii mai spun nimic ci imi iau copiii si am plecat la ai mei (ca sa ii lad timp sa-si faca bagajele).
Sa nu credeti ca sunt dusa cu pluta! Credeti-ma ca el nu stie ce inseamna sa aia discutie in contradictoriu fara urlete. Ori eu nu mai suport situatia asta! E aiurea sa te simti prost ca poate au auzit vecinii crizele lui sau ca poate ne-a vazut cineva pe strada cand tipa el ca apucatul.
Are calitati, destule...dar defectul asta a devenit insuportabil pentru mine.

Sunt chiar curioasa ce parere aveti voi....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Asa e , agresivul verbal trebuie lasat sa vorbeasca singur . Ca doar n-ai sa stai in calea lui sa-i suporti poluarea ! Uite , si ai mei au obiceiul de a urla - fie unii la altii , fie la telefon . Copil fiind , m-a dus o data maica-mea la doctor ca-mi indesasem hartie in urechi ... deci , pentru copil e cel mai sanatos sa parasesti anturajul "urlatorului" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZA zuzici!
REvin dupa o absenta mai indelungata, cu riscul de a incasa un shlap peste ochi pt ca nu am mai dat nici un semn de viata atata timp.
Am un anunt de facut:
LUCA ARE UN DINTE!!!!!!
L-am descoperit ieri intamplator. Deci, oficial mai avem un dintzos in casa.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput