Aspirante optimiste > 20 (320)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Noname, plimbare placuta...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mersi mult!
Dar tu de la ora asta te bagi la nani? Sau ai alte planuri?
Somn usor, sau .......spor la fufu

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna seara la toate fetele!
chiar e liniste si pace pe forum.
eu am fost plecata azi la soacra in vizita ca a fost ziua ei si am mai fost la serbare la copilul nasilor ca a terminat gradinita.
am avut inca o zi plina........si licenta mea......pauza
cine mai zicea ca se testeaza azi si nu a facut-o?
oare ancuta?

http://tt.lilypie.com/Mcy0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor, ma retrag si eu. Merg la nani, ca maine este o zi grea.
Inca o saptaman noua, si grea..........cand mai vine si concediul ala sa ma relaxez si eu.........
Asa sunt eu Duminica seara.......foarte bine dispusa.
Va pup si va urez NOAPTE BUNA!"!!!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

BUna fetelor

Am mai scris acum vreo 5 zile spunand ca mi-a intarzaiat vreo 6 zile si ca nu ar fi normal la mine sa intarzaie chiar asa. E drept ca am avut si o alergie urata la praf si tot am bagat in mine diferite spray-uri pt nas samd. Nici acum nu mi-a venit, sunt vreo 11 zile de intarzaiere...
Eu totusi am simptome ca la ciclu cateodata, cu mici dureri jos, dar atat...nu vine.
Nu stiu ce sa cred..ma duc maine sa-mi iau un test (al doilea ca mi-am facut unul acum 5 zile si era negativ), dar sunt putin ingrijorata.
EU nu caut acum sa fac un copilas, ca nu e momentul potrivit..am o fetita de 5 ani dar vroiam sa mai astept vreo 2 ani..din motive de cariera si ma rog, planuri pentru urmatorii 2 ani pentru a ne muta din zona unde stam etc.
Ma rog, daca va fi, va fi...dar macar sa stiu ceva sigur...ca ma termina asteptarea asta...
Ce simptome ar trebui sa am daca mi-a intarzaiat atat? Daca as fi insarcinata, nu ar trebui sa mi se umfle sanii sau mai stiu eu...poate e prea devreme.
Ce ziceti?

Mergi la inceput

laura, eu iti pot spune doar ce am patit eu. si mie mi-a intarziat cm-ul luna trecuta mai bine de 2 sapt., si speram sa fie, insa mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca de fapt ciclul intarzia din cauza unui chist. din fericire s-a spart si s-a absorbit. eu sper sa nu fie vorba de asa ceva la tine, insa cel mai bun sfat e sa mergi la dr. sa faci o ecografie. neaparat!
atunci o sa stii sigur care este cauza intarzierii. iti urez toate cele bune si succes in tot ce-ti propui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrr

ce mai faceti????? vad ca foarte putine ati scris zilele acestea.....

laura si eu iti dau acelasi sfat ca si predecesoarea mea....mergi si fa un eco....eu am avut intarzieri de ciclu si de cate 60 de zile 90 de zile....etc....ceea ce nu era bine....si nu aveam bebe....dar daca zici ca ai senzatii ca de cm,...poate fi si o sarcina desi eu zic ca daca era sarcina aparea cu siguranta pe test....eu fac de 5 ani teste si e prima data cand mi-au aparut 2 liniute....

asa ca .....sa fii sigura trebuie sa mergi la ginecolog...

oana sa te ajute DD......sa ai ovulatia cand vrei tu....

va pup pe toate si o saptamana usoara

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

quote:
Originally posted by alexia275

Buna dimineata fetelor!
FELICITARI TUTUROR MAMICIIIIIILLLLOOOORRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE CU NOROC SI SA FITI SNATOASE, MARE BUCURIE!!!!!!!!!!!!!
CAT DESPRE MINE AM MULTE DE SPUS NU AM MAI INTRAT DESTUL DE MULT TIMP DAR AM FOST TARE SUPARATA , CA NICI PANA ACUM NU AM MAREA VESTE, SPER LUNA ASTA , AT TREBUI VINERI SA-MI VINA ASA CA ASTEPT SA VAD REZULTATUL MUNCII NOASTRE DE LUNA TRECUTA~!
SIMPTOME MI-E SI FRICA SA VB DESPRE ELE CA NU AR FI PTR PRIMA DATA CAND LE EXPERIMENTEZ, DAR HAI SA VA SPUN ,
1.AM CONTINUAT SI MI-AM LUAT TEMPERATURA DE TREI ZILE CRESTE , 2.ASEARA AM AVUT UN BUFEU DE CALDURA CA AM TRANSPIRAT IMEDIAT , 3.DURERI FOARTE MARI DE OVARE MI-E TEAMA SA NU FII RACIT, IAR AZI DIMINEATA M-AM TREZIT CU DURERE DE SPATE ,
4.LA SANI NU SIMT VREO SCHIMBARE ,
5.DURERE DE CAP AM DE DOUA ZILE IN FIECARE DIMINEATA
6.SIMT O CALDURA DESTUL DE INGRIJORATOARE ACOLO,
CAM ATAT , MI-E TEAMA SA MA GANDESC CA AR FI SARCINA NUMAI LA GANDUL CA O SA VAD O SINGURA LINIUTA , OFFF CE DEZAMAGIRE AS SUFERI , MAI ALES CA LUNA ASTA A FOST VERIFICATA PERIOADA CU TESTE SI PRESTAT O ZI DA SI UNA BA ,
VA PUP SI ASTEPT SEMNE DE LA VOI SA-MI SPUNETI CE PARERE AVETI ,
AM MARE NEVOIE DE VOI , DRAGELE MELE

Bun venit alexia275 ! Primele 10 mesaje sunt moderate si de accea fetele nu vad mesajele tale in timp real. asa ca scrie repede cele 10 mesajele ca fetele sa vada ce ai scrie !
Parerea mea este ca e un semn super bun ca se mentine temperatura ridicata, dar totusi poti incerca un test, sunt fete caraora s-a pozitivat testul in z 20...

Eu acum am venit de pe drumuri... si cat incalzeam ceva de papa am citit tot ce ati scris...

si sa imi pastrati ceva cafea ca o sa ma trezesc mai tarziu!

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor ma scuzati dar mi-am gresit semnatura....am doar 4 sapt si ceva nu 5

asa ca

4+

Camelia

Mergi la inceput

buna dimineata, somnoroase pasarele!
treeeeeeeziiiiirea! haideti la , toata lumea. sper sa fie pe gustul tuturor si sa nu va inghesuiti ca am facut pt toata lumea
nu vreti sa facem si un pic de gimnastica, fetelor? ca mie mi-au amortit toate oasele, sunt ca o babuta de 80 de ani
pt avem ciocolata calda, si pupici multi multi

Mergi la inceput

se pare ca lumea inca mai doarme. va las sa va continuati somnicul si mai vb dupa-masa, cand vin de la "scarbiciu"
parca asa de greu trec zilele pana la concediu.....

Mergi la inceput