Aspirante optimiste > 20 (320)
Raspunsuri - Pagina 14
anidaz spune:
Vai fetelor,
,inca n-am vazut asa vijelie pe la noi cum e asta de acum,e groaznic,traznete ,fulgere si teiul de la geamul meu se apleaca pana jos,ma mir ca n-a pleznit.Eu sunt pe baterie la laptop de frica sa-l tin in priza.Aoleu ,ce trazneteee.
Azi am avut si serbarea la gradi,noroc ca a fost timp frumos de dimineata.
Pupici,va las ca ma trec transpiratiile de frica,fug in pat,

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
Sorvint spune:
Oana eu sunt pregatita pentru galerie si sper ca Doamne Doamne sa fie bun si sa fie perioada numai bine cand e si sotul tau acasa. si la mine se intampla asa de multe ori si innebuneam dar dupa cativa ani de asteptari s-a intamplat si minunea. ceea ce iti urez din tot sufletul si tie si tuturor aspirantelor de aici si nu numai.
noi de maine intr-o saptamana mergem la eco de 12 saptamani si abia astept sa imi vad ghemotocul.sa vad cat a mai crescut si ce face acolo la mami in burtica. sora mea mi-a spus ca sunt cazuri rare cand se poate spune si de la 12 saptamani de e fetita sau baiat si tare as vrea sa pot sa aflu si eu si cdu ajutorul lui Dumnezeu sa imi pun un carut roz la semnatura.
flowerbee tu ce mai faci? eu zic ca tu ai mai mult de 5 saptamani cat ai pus la semnatura nu?
Sorina
11 +
Sorvint spune:
am inteles din ce ai scris zilele trecute( ca eu chiar daca nu scriu mereu, va citesc zilnic), ca nu te simti bine si au inceput starile de rau si de voma. trebuie sa spun si eu ca desi am fost o perioada mai bine, acum de cateva zile am inceput iar sa ma simt rau. absolut orice mananc imi face rau, iar fructele si legumele care sunt atat de necesare imi provoaca cel mai mare rau. si o aciditate groaznica. pana si banana imi face rau. dar eu ma incapatanez sa le mananc chiar daca dupa nu ma simt asa grozav.chiar acum sunt la un pahar de fresh de portocale care sigur nu o sa imi faca bine dar si ce daca nu? face bine la bebe.
eu va pup
vad ca e tare liniste pe aici
Sorina
11 +
oanaiacovita spune:
Sorvint, esti o draguta. 
Sa stii ca nu sunt rare cazurile in care iti spune la 12 sapt. daca e fetita sau baietel. Mai ales daca faci morfofetala. O sa vezi ca f multe fete de la Odisee au aflat la 12 sapt ce poarta in pantece.
Iti doresc si tie sa ai parte de un dr. bun care poate descifra ce ascunde burtica ta...![]()
Anidaz, te asteptam printre noi cand se termina furtuna. Eu am o groaza de tunete si fulgere. Am o fobie pt. fulgere si nu pot merge pe strada cand le vad.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
Sorvint spune:
acum Oana din pacate nu merg la dr mea pentru ca a intrat pe 5 in concediu si tocmai pe 6 iulie se intoarce.dar merg la o dr de la aceeasi clinica particulara la care merg si de care am auzit ca este o buna profesionista si mai ales ca se pricepe foarte bine la ecografii.
asa ca sper sa fie bine. si apoi merg sa fac si dublu test tot saptamana viitoare. si daca nu imi pun la 12 saptamani carutul la semnatura la 16 saptamani (cealalta ecografie pentru trimplu test) sigur o sa ne punem si carutul. rozzzzzzzzz![]()
te
ca sa se ia si la tine
si nu numai
Sorina
11 +
oanaiacovita spune:
Sorvint,
sa fie...
P.S si eu visez tot la o fetita...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ce liniste pe aici.........se vede ca a venit vara si toata lumea iese la aer........
Mai tarziu putin o sa ies si eu. Acum am intrat sa vad ce ati mai facut, si surpriza.........de ieri pana astazi doar o pagina.....
-ici la toate fetele!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Sorvint spune:
Oana sa te auda Doamne Doamne. si iubi meu tot fetita isi doreste mult de tot.
si sa dea Doamne Doamne si tie tot o fetita cat mai repede, si pe urma si un baietel poate sau tot o fetita cum vrei tu ca trebuie sa faci si pereche. nu?
Sorina
11 +
oanaiacovita spune:
Sorvint, stii cum e...pana nu ramani macar o data insarcinata si sa duci sarcina la sfarsit nu te mai gandesti si la al doilea copil. Eu una, acum imi zic, macar unul sa imi dea DD si apoi om mai vedea. Dar da, mi-ar placea pereche...![]()
Noname, plimbare placuta...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Eu una ma bag in pat.
Noapte buna!
Ne "auzim" maine la cafea...
Oana
Un