Aspirante optimiste > 20 (320)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Miha, ioi ce pofta mi-ai facut cu tortul...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
ce vrei tu, dau.....numai mancare sa nu-mi ceri, ca din aia n-am![]()
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
mihaelacg spune:
oana, mai dati si voi gonal f la galati mama, ca la noi nu se gasesc, iar clujul are 92 fiole pe stoc.
azi declar z 1, si de maine tb sa incep injectiile pt stimulare, mai incerc maine intr-un loc, poate-mi gaseste totusi.
oanaiacovita spune:
Miha, activeaza-ti PM-ul, te rog.
Cum activez mesajele private?
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
gata oana, daca nu-mi ziceai cum sa fac, habar n-aveam
anamy spune:
buna oana iacovita!!!!iti mai amintesti de mine?
ce noutati mai ai?ce demersuri ai mai facut?analize,stimulari,inseminari?
parca imi amintesc ca ai facut o hiperstimulare si mai departe ce ai facut?
eu am facut dozarile hormonale,urmeaza luna asta hsg,apoi luna viitoare stimulare si inseminare.
fetele care ati ramas gravidute ,nu v-am citit din urma,cum ati reusit sa ramaneti,natural sau?ce analize ati facut ?
va doresc o sarcina usoara!!!si felicitari!!!
succes aspirantelor!!!
laurraa spune:
Miha eu fac impachetari cu parafango si sunt super bune pt piele si pt slabit.Nu mai spun faptul ca sunt bune si pentru BB.Cica ajuta la o noua sarcina.De altfel eu inainte de a ramane insarcinata am facut doua abonamente si am ramas imediat...nu stiu daca de la asta dar stiu ca ajuta. Impachetarile sunt cu parafina si alge. Astazi mi-am facut si masaj dupa.Este o adevarata relaxare.Parafango si masaj dupa.Uiti de toate.
Va recomand la toate fetele.
In seara asta ies cu fetele la terasa sa ne mai delectam![]()
Astept sa-mi vina CM pentru prima oara sa pot sa-mi fac si eu un calendar cum trebuie sa incep sa numar.:)
Va pup pe toate
Laura

? Ca vin sigur...