Aspirante optimiste > 20 (320)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
fetele.....neata
am intrat putin sa va spun ca am mai facut un test si in dimineata asta sa fiu sigura si tot 2 liniute.....
voi avea rabdare pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa merg la un eco....
va pup si o zi frumoasa va doresc
Camelia
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
fetele.....neata
am intrat putin sa va spun ca am mai facut un test si in dimineata asta sa fiu sigura si tot 2 liniute.....
Camelia
Bravo Camelia. Esti graviduta!
Fetelor, unde sunteti?
Eu bantui pe aici ca nu pot face nimic fiidca imi e tare rau, greata, tensiune foarte mica si puls accelerat.
Va pup si astept vesti.
Acum ma duc in patut, insa din cand in cand mai verific sa vad daca mai apare vreo aspiranta cu un test.
Bee
6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
noname spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
fetele.....neata
Camelia
Bravo Cami
esti graviduta!!!!Imi pare asa de bine pentru tine!!!
Felicitari!!!!
Sa iti dea Dumnezeu o sarcina fara probleme si un Bb sanatos si frumos!!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
cami_antonia spune:
multumesc dana...esti o draguta ....si sa se ia si la alte fete cat mai repede.....
va pup pe toate
Camelia
mihaelacg spune:
buna fetelor.
m-am intors de la examen, n-am facut nik, ne-a dat 10 intrebari cu variante de la a la z, ne-a facut varza.
nu scap de "pregatire" la el, desi mi-e tare greu, in sit in care eu am lucrarea pe frauda si coruptie, asta e.
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
oanaiacovita spune:
Slaba miscare azi...
Off fetelor si ne-ati promis teste...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
fetelor, dar unde sunteti?
am terminat eu de faut tortul (rema ganache si rema de iocolata alba cu capsuni, o bunatate cred) si voi nici una n-ati iesit la "inaintare"?
o veste ceva.....haideti fetelor, ca acum ne-am invatat sa primim numai vesti bune.
laura, sa-mi spui te rog cum e la impachetari, m-am suparat si cred ca dupa atata stres u examene merit si eu ceva pt sufletelul meu, si am auzit si eu de impachetari cu ciocolata, cica is super
mitzica viitoare gravi... sper luna asta