Puiuti de Randunici 2008!! (28)
Raspunsuri - Pagina 9

clauclau spune:
Naty, da, isi tine caputul bine acum. Ceea ce ma streseaza acum e ca (,) cauta sa se ridice in fundulet si aproape si reuseste. Nu-i mai place deloc pe spate si ma gandesc ca totusi este prea micuta pentru asta. Azi dimineata o pusesem in scoica si m-am dus sa-mi fac cafeluta, iar la intoarcere mi-a stat inima in loc cand am vazut ca aproape se ridicase in fundulet in scoica. Si sa vezi cum se chinuie sa faca asta, se incordeaza toata, isi ridica caputul si se trage as cu manutele!!! Acum trebuie sa o leg pe unde o pun, scoica, leagan, carucior...
Cristina, multumesc tare mult, este foarte logic ce spui tu. Mai ales ca intradevar atunci cand suge simt cum mi se umplu sanii de lapte, cum coboara asa laptele in ei. Sti, ma ingrijoram sa nu fie productia spre sfarsit dar nu cred ca este cazul. Nu de alta, dar mi-e groaza sa ma apuc sa-i dau laptele cu lingurita ( caci in continuare nu suporta sa vada biberonul). Nu cred sa mai am sanse cu el...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

amira_roxana spune:
cristina, sunt mai bine,multzumesc! dar tu ce faci de te vad mai rarutz pe ramurica?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

floriio spune:
Buna mamici-randunici!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine pentru ca apar destul de rar pe crenguta (la scris ma refer, ca de citit va citesc zilnic). Crestem si noi mari, suntem ffff cuminti, dormim mult si papam si iar dormim. Insa mami are o neliniste. Bebele meu nu isi tine capul drept, adica sa priveasca sus, spre tavan sau spre mine cand sta pe spate, cu si-l tine doar intr-o parte, fie stanga, fie dreapta. Oare e normal? Am vazut ca ai vostri nu stau asa. Mentionez ca avem 6 saptamani. Fetelor, care aveti copii de aceeasi varsta cu al meu, la voi cu e? Va rog sa imi raspundeti si mie, ca sunt o mama paranoica
(inca una, ca sa incerc o gluma
).
P.S. Gbutucica eu vin in Parcul Titanii aproape zilnic.
Floriio - mamica de ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

floriio spune:
Cristina, Daria ta e data? Nu te-ar tenta Andrei al meu? Nu de alta dar sunt nascuti in aceeasi zi.
Poate iti arunci un ochi la pozele noastre.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)

floriio spune:
Offf, o data ma horarasc si eu sa imi iau inima in dinti si sa scriu pe forum si vad ca acum e randul meu sa am emisiune. Din pacate, nu am cum sa ating ratingurile lui Mimonix.

amira_roxana spune:
floriio si eu sunt pe aici! referitor la problema ta, sincera sa fiu nu mai imi aduc aminte exact, dar parca si a mea statea mai mult cu capul ba intr-o parte ba in alta. doar cand ii luam eu capul in maini se uita fix la mine! acum sa uita, a inceput sa ma urmareasca cu privirea, si cand imi aude vocea mai ales!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

gbutucica spune:
Florio, normal ca ne amintim de tine, ca daca scrii mai rar nu inseamna ca te-am uitat, nu-i asa feteloR???? Cum ne recunoastem , eu de ex cpe la 3:30 vin spre parc . am caruciorul bleumarin cu rosu si sunt imbracata in pantaloni negri cu mizgilituri albe, si sunt grasa bineinteles, am un tricou rosu.poate ne vedem azi.
pup
am vazut in pozele tale carutzul si pe tine , daca te vad te trag de mineca, spunemi ieri pe la 4:30 erai ,?????
a si la 6 saptaini nu te astepta sa faca mai mult bebelu tau , dar titulatura de mama paranoica poti sa o imprumuti ca ti-o dam din cind in cind
Giani ..

andreiul meu

CristinaGoji spune:
Am adormit si eu ciocanitoarea, dar nu stiu pe cat timp...tare sensibiloasa e la somn ultima vreme
Roxana - ma mananca de pe picioare pruncii, de aia intru mai rar! Fug de la unu la altul, Vladic o trezeste pe Daria, Daria pe Vladic! Ufff, ce mai astept sa creasca mai marisori amandoi!
Florio - intr-o parte sta si Daria cu capul cand o pun pe spate, rar de tot tine capul drept. Dar cand ii pe burta si tre'sa doarma, e ca o ciocanitoare! Ti-am stricat impreuna cu Roxana emisiunea
Tre' sa plecam imediat toate, s-o lasam pe Mimonix sa se desfasoare
, tare-mi mai plac si mie emisiunile ei
Cat despre problema delicata... sunt flatata ca un baietel asa chipes si voinic cum ii Radu-Andrei (am vazut cum ridica si el capul) se da la fi'mea. Hai sa-i logodim, ce mai, doar n-oi tine-o pana la majorat!
Dar cum stati cu caldura?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

floriio spune:
Roxana, mersi mult de raspuns! Am citit acum in Capraru si pare a fi normal ca bebe sa stea asa. Cica abia spre sfarsitul lunii a doua si-ar mai schimba pozitia capului. Oricum, deocamdata nu ar trebui sa ma ingrijorez prea tare pentru ca desi eu stiam ca am 39 de sptamani cand am nascut, atat ecograful cat si medicul neonatolog din maternitatea mi-au spus ca bebe e nascut la 37 de saptamni. Deci, teoretic, noi avem doar 3 saptamani si 5 zile.
Giani, eu astept sa se trezeasca bebe, sa papam si sa iesim in parc. Eu am caruciorul bleumarin cu bej, cu landou, de la Chicco. Din ce am vazut in pozele tale cred ca avem carucior la fel. Sunt bruneta, am coada prinsa la spate si ochelari de vedere. Si eu o sa port niste pantaloni negri si in sus habar nu am ...Pate ne vedem ca in jur de 3,30 ar trebui sa ajung si eu.

luny spune:
cuscra si pe tine si pe nora!
naty se mai inampla si mici accidente d-astea, cum a fost intamplarea cu voma..nu te supara, las ca-i revine zambetul repede! mi-a cazut netul iar, nu a mers ca lumea toata ziua, m-am si certat cu cei de la retea pe tema asta.
, acum am vazut de Botanica, dar azi nu pot sa ajung, avem niste trebi..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!