Puiuti de Randunici 2008!! (28)
Raspunsuri - Pagina 10

floriio spune:
Giani, acum am vazut ca ai editat mesajul in timp ca scriam eu.
Da, ieri am foat in parc in jur de 3,30. Nu erai cumva cu inca cineva cu carut si stateati pe bancile alea din spate, bancile care sunt asezate ca intr-un cerc? Daca da, eu am stat aproape de voi. Aveam pantaloni bleumarin si o bluza roz si mancam inghetata, ca o mare grasa ce sunt. Mama lor cu chioscurile de inghetata in parc.
Cristina, voinici nu prea suntem, ca am avut 2800 la nastere, am scazut la 2600 si ieri aveam 4600, doar mie tot mic rau imi pare. Cu caldura, ce sa zic, am din plin, din pacate si, spre rusinea mea nu am indraznit sa il las pe bebe cu picioarele goale afara sau cu manutele goale. Dar hai sa ne incuscrim si om regla si temperatura.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio

luny spune:
Noi mergem in TINERETULUI in jur de ora 5,30-6!! mai vine careva?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

gbutucica spune:
florio, cred ca da, te intreb pt ca am recunoscut carutzul tau, vazut in foto , si chiar am comentat ca e modelu mai vechi.
am plecat in parc.
luny sa nu raman datoare si la tine
Giani ..

andreiul meu

mstela spune:
Na, ca a intrat si emisiunea mea!Abia acum si-a facut loc!
Asa e,Alice.Nici eu nu cred ca oamenii frigurosi sunt asa doar fiindca au fost infofoliti cand erau mici.Am si eu exemplu la sotul meu care iarna nu poarta manusi deloc,caciula doar cand il oblig eu iarna si in rest nu suporta infofoleala,iar cand a fost mic sunt sigura ca socrela l-a infofolit pentru ca vad ca are tendinta sa o infofoleasca si pe Teo.De caciula nu mai zic.S-a mai dat pe brazda acum cu Teo.
Eu am fost cu Teo afara azi,mi-am facut eu niste treburi,i-am pus bluza cu maneca lunga,pantalonasi subtiri si botosei,si bine am facut ca a fost un vaj!Si mainile ei erau super reci,fiindca am mers pe la umbra mai mult.Dar moamaa,ce vant!Am crezut ca ne ia pe sus!Sunt curioasa ce raportati voi despre imbracatul de azi!Ariel.Cred ca o sa ajung iar la dr cu ea,sa vadem acum care-i treaba cu inecatul.Dar asa mi-e sila iar sa merg!
Olgutza,tare haioasa cu UM tau.
Cand va aud vorbind de alt bebe,plus ca sora-mea care ne e si fina e din nou ,ma gandesc ca as mai vrea si eu.Dar la mine peste 3 ani de acum,nu 2!
Maria .Daca ati deranjat casa,treci la treaba!Ajuta si la slabit!
Naty,"mama scorpie".
Floriio,Teo a mea niciodata nu a vrut sa stea cu capul drept,tot la fel,doar pe o parte vrea.Nu cred ca e o problema.Si ca si Roxana,daca ii iau eu capul in maini sta drept.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

CristinaGoji spune:
Floriio - ti se pare putin 4600 de la 2800? Eu ce sa zic atunci, ca Daria s-a nascut cu 3600 si acu o saptamana avea 4500? Fii pe pace, a crescut foarte bine puiul tau!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

CristinaGoji spune:
Floriio - ti se pare putin 4600 de la 2800? Eu ce sa zic atunci, ca Daria s-a nascut cu 3600 si acu o saptamana avea 4500? Fii pe pace, a crescut foarte bine puiul tau!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

bitza037 spune:
Luny, Giani si Zozema bucur ca v-a placut de fetita mea.
Zoze nu-i dau decat san.......nici ceai nu-i dau.Sunt fixista cu alaptatul....vreau sa-i dau cat de mult se poate, si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa am laptic.Zilele trecute eram ingrijorata ca aveam sanii moi de aceea v-am intrebat.de fapt numai la inceput i-am avut tari.Vad ca nu sunt singura......
Dr. mi-a zis sa nu-i dau nici ceai si sunt de acord cu ea.O singura data la inceput i-am dat 15 ml de baby drink dintr-o seringa cu acordul ei ca o durea rau burtica.
Eu la crizele alea mari de colici, ii dau un sirop CALMA BABY...este numai din plante.
Fug ca plange iubitica mea.....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

ccris_ccris spune:
randunicile, in sfarsit am reusit sa va ajung din urma. Scriu repejor ca trebuie sa se trezeasca bubulina.
Am fost miercuri la controlul de 6 sapt si sunt bine, mi-a dat anticonceptionale si mi-a zis ca pot sa reintru in normal si cu si pot incepe sa fac si sport, dar sa nu ma fortez, treptat. Mi-a fost teama sa reiau
, pentru ca am zis sa iau macar cateva zile pastilutele, ca sa-si faca efectul. Nu stiu daca are vreo legatura, dar, paza buna...
Fata mea a fost cam mairaita si aseara si azi dimi, din cauza de diaree. I-am dat zeama de orez incepand de aseara si deja azi e mai bine. N-am iesit afara inca fiindca a fost cam vant. Dupa ce se trezeste o sa-i dau sa pape si poate iesim un pic, desi bate in continuare vantul. Maine cred ca mergem in recunoastere in Tineretului, o sa anunt ora, poate mai vine cineva?!
Stela, Elara, saru'mana pt. raspunsuri,
Daca voi aveti probleme ca nu va mulgeti, inseamna ca bebelina mea goleste bine sanii (atunci cand papa din amandoi, dupa-amiaza mai ales). N-am avut probleme pana acum, daca un san a ramas pentru masa urmatoare. La mine, sanii pleznesc dimineata, fiindca nu mai cere noaptea.
Cuscra, cred c-am deochiat-o, ca azi-noapte s-a trezit pe la 4, iar dimineata a cerut din ora in ora. Dar e si mofturoasa din cauza deranjatului la burtica. Ff frumoase pozicile, ce haois e ginerele meu! Ce va invidiez ca puteti alapta sezand!
Elara, nu supureaza operatia, dr. mi-a zis ca e vindecata, numai ca in partea dreapta mai e o gaurica din care curge ceva, din cauza burtii care a sta peste operatie. Dar ma dau cu betadina si usuc cu foenul zona ca sa nu mai fie umezeala.
Alice, mie mi-a zis ca dr. ca un an nu am voie sa raman insarcinata, ca sa se cicatrizeze bine uterul. Dar eu o sa stau 2, ca sa mai creasca puiul si sa ma pot intelege cu ea, cat de cat.
Doamne, Luny, ce patanie! Cred ca muream pe loc! Doamne fereste, a avut zile copilasul ala!
Si eu folosesc scutece Happy si sunt destul de multumita de ele. Mai iese kk din ele daca e prea moale sau prea mult... si pisu.
Zoze, , sa-ti traiasca Mihaiutzu crestinat!
Delphin, baietii tai frumosi! Ce sa mai, trebuie sa-mi fac si eu unul, ca se zice ca fetele isi iubesc mai mult tatii, iar baietii mamele.
Felicitari Naty si succes cu diversificarea! Si nu esti singura mamica ce nu da suzeta la copil, mai sunt si eu.
Nicoleta, ce baieti frumosi ai si tu!
Mihutza, ce dulcica ai tu acolo!
Ariel, nasol cu tel. mobile, stiam ca sunt daunatoare, dar nici chiar asa!
Mamicile de fetite, de unde ati luat voi dresulete pentru bebeline?
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

mstela spune:
Cris,mai la toate raioanele cu lucruri de bbi au si dresuri de fetite.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Simo27 spune:
Cuscra
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!