Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Imi vine sa ma .
Fata mea iar varsa in jeturi..Innebunesc.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si nici nu pot sa-i dau ranitidina prescrisa de dr ca e prea amara...mama masii de treaba.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

salutare!
pt ca tot va cetesc cu sarguinta da niciodata nu apuc sa fiu si activa, sar repede cu un raspuns pt bubu si zic ca la noi exact asa au inceput colicii..care mai tarziu in cazul nostru s-au accentuat. nici bulina mea nu se strangea de burta la inceput. incearca un siropel inainte de masa (bonisan, sab simplex) sa vezi daca se mai intampla. la noi din pacate, asa a inceput marele circ. si continua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi ,sa ai parte de un Week-end minunat in Casa Copilariei
Delphin,caruciorul!spor la impachetat-daca mai ai
Cuscra,poate transmitem maine in Duplex
Oana,nu te stresa cu lapticul..se mai intampla ca bb sa fie maraiti,fara un motiv anume!
Naty,da cu in "invadatorii"calculiciului
Kitzy,Luny,Roxana
si nu mai e reclama de KK!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,acum am citit ce-ai scris..nu te supara,nu te agita!!!uite,prin asa ceva am trecut si eu cu Sam si i-am facut mai mult rau decat bine,ca m-am agitat!!de cand nu ma mai "intereseaza"daca vomita,cat vomita,nu mai varsa in halul ala,si chiar de cateva zile nu mai da afara deloc!stai linistita...sigur are cateva zile mai rele..la mine a durat 2 saptamani,dar a trecut!mai ales ca ai fost si la dr,si ti-au zis ca Teodora nu are nimic!!!linisteste-te ,ca ii transmiti si ei agitatia ta,te rog!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

salut pe aceasta cale tot stolul (care este ) taaare simpatic.
bb doarme si nu stiu cum sa fac sa o bag la apa, ca nu mai pot de somn. s-o trezesc sau ii fac baia cand s-o destepta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mdea...tot mai sunt probleme, se blocheaza bocna calculiciul dar pe moment randunoiul m-a lasat sa mai intru.
Stela, subscriu 100% la ce a zis cuscra-ta...coincidenta sau nu, si la noi au incetat varsaturile de fapt nu cand am inceput sustinut cu Debridat-ul, ci atunci cand eu m-am relaxat si nu mi-a mai pasat. De-aia mi-a si fost ciuda azi ca am facut-o sa verse, pt ca nu mai varsase de zile intregi deloc-deloc. Si vezi cum e si kk...s-ar putea sa nu-i priasca Novalac-ul ala; eu nu prea vad cum poate fi o formula de lapte praf antireflux...poate doar daca baga un medicament in el; ma rog. Iar ranitidina?????? Pentru CE????? Aia se da in ulcer si gastrita, mami!!! Vorbim de un copil de 2 luni!!! Sa nu te aud ca-i dai asa ceva! Si insist, insist, insist: trebuie sa o ragai de minim 3 ori la un supt. Poate nu se aplica la toti, dar Teo e lacoma ca si Iulia si la acesti copii trebuie neaparat scos aerul inghitit, care e mult.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

NATY vezi dava nu am avut timp sa intru am pierdut-o si pe Daria
Poate iti mai vin idei la noapte
noi maiine avem botezul,am emotii
pusi la toata lumea

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

pentru bbii constipati sau pt colici, dr mi-a recomandat de la humana-milchzucker--care zice ca stimuleaza intestinul+ conduce la dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase. la mine e pt colici, in ideea mai multe scaune- mai putine crize de burtica. noi in seara asta inauguram cutia (cutioaica de juma de kil, care expira in maxim 3 saptamani de la deschidere si din care eu folosesc 5 g/zi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici asa cum v-am promis uitati-ma din nou pe ramurica plina de colicei si bebelusi plangaciosi...
si noi am fost mai smiorcaitzi zilele astea...la fel cand mananca plange zici ca-i bag ace in gura...se strange de picioruse,facem o pauza ne leganam in brate si iar ii dau papica....azi a fost mai linistit...dupa amiaza mi-a dormit f bine a mancat bine sper sa fie bine...luni o sa merg la un alt pediatru sa vad ce-mi zice atat de bebe cat si despre alimentatia mea...ultima dr la care am fost mi-a zis sa nu mananc aia aia si aia asa cum v-am zis ce sa mananc?din ce naiba sa fac lapte din scoverci...eu lapte am dar nu as vrea sa-l pierd din cauza alimentatiei proaste...
va anuntam ca sambata pe 14 iunie e mare chef mare...o sa devenim si noi crestin...
acum o sa pun pozici noi cu al meu strumfulet....va pupacesc si va doresc o nopate linistita

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput