Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pai da,Naty,cam asa e!daca nu aveam operatie,luam si eu mai solidutz.Si la fel, si mie mi-e tare mila de micutza cand simt ca o doare burta tare.
Kitzy si eu zic sa-i dai cand cere,cum sa ii dai ceai?
Maria si Tudor.
Si da,naty,incredibil,parca nu mai apare reclama!!!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hello!
va scriu din casa copilariei mele!
ilinca a plecat cu bunnicul la plimbare( vai de el!) si baietii dorm! Si mie mi-e somn dar nu cred ca are sens sa ma culc la ora asta!
Drumul a fost aproape ingrozitor, am beneficiat de masaj anticelulitic de la picioarele Ilincai ( care in ciuda eforturilor mele nu sta in scaunul de masina si tre' sa stau cu ea in spate!)!
Sebita a fost relativ cuminte, dar l-a lovit un somn cand am ajuns, de nu mi-a venit sa cred ca dupa ce l-am pus in patut a adormit in 10 secunde!
Am trecut prin Buzau si m-am gandit cu drag la Alice si confirm ca batea vantul foarte tare!
Mi-am aruncat si eu un ochi in graba peste ciripeala, am vazut niste poze, vad ca s-au mai format niste cupluri.....
Butucica si-a luat timer, asta mi se pare venimentul zilei, ca n-a mai ars painea si cratitele!
M-am distrat bine cand am auzit ce frumos se descrie !
Si am vazut-o pe Roxana in poze si mi-am amintit ca nu mai stiu ce-i mai fac piciorul, spatele si maseaua!?
Maria evident ca m-a facut invidioasa cu gimnastica ei!
Vio, eu ador parfumul Egoiste de la Chanel! Foarte masculin!
naty, felicitari pentru kk! ( bai, in ce hal suntem, ne felicitam pentrurahatul copiilor!)
Probabil ca daca Seb ar fi fost constipat ca sora-sa apelam si eu mai repede la sucul de morcovi, dar fiindca e un mare kkcios, mai aman!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai atunci, daca nu ma insel, felicit administratorii ca in fine au inteles si:

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ne-am adunat si noii de prin parc..Mufa a fost numai ochi la niste baieti mai mari care se jucau cu o minge, daca il intorceam, era jale, greeu am plecat de acolo!
stela la poza aia m-am muncit ceva si e facuta cu ajutorul unui program..
naty si rox sa va fie de bine plimbareala!
..sa stiti ca este posibil sa nu pot ajunge marti la intalneala, iub ar trebui sa plece din oras si nu as avea masina.. sa vedem...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Stela, Naty mie dr ginecolog mi-a zis ca intre mese ii mai pot da ceai, mai ales cand e cald, ii se face sete si sa incerc sa nu-i dau lapte mai devreme de e ore. Acuma bineinteles ca daca plange de foame la 2 ore, ii dau lapte, dar de multe ori numa maraie si si e agitata si-atunci ii dau ceiut si se potoleste si adoarme.
Deci normal ca n-o las flamanda, dar daca ii dau lapte de cate ori se agita, i-as face varza stomacelul.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

va pupacesc, emisiunea nr. 2 de azi, prima a trecut nevizionata, da' nu-i bai!

mercic pt. dulcegariile pe tema flacailor mei, apropos, petrecerea lui Seb e duminica si mai nou e indragostit de o negresa cu pielea alba si blonda. va explic eu alta data cum si ce fel!

Vio, mie i-mi place mult Black jeans de la Versace, dar nu stiu daca se mai comercializeaza, al meu mai are un "fund" de sticla, apoi ar mai fii chrome de la Azzaro si mai nou Allure for man de la chanel, parca allure sport.
Mai vroiam sa te intreb cand incep soldele de vara la voi, caci as vrea si ceva jucarii in renumitul pachet cu scutece. Si ma gandesc sa-l trimiti pe noua adresa la soare, deci mai asteptam putin. Sa-mi dai un semn daca pleci in vacantza in iulie ca sa stiu cum sa ma organizez.
A! despre gama de cosmetice "for man" niveea are produse interesante, neutrogena si chiar yves rocher, gama pe care randunoiul meu o foloseste.daca te intereseaza dai un semn, am carte de fidelitate si pretzuri preferentiale caci sunt clienta de 10 ani

Gianii, si felicitari pt. ziua fara nazbatii!

In materie de carucior usor, noua mea achizitie pt. pe avion( Drum bun Adriutza):
http://www.mistergooddeal.com/v2/V2_produit.asp?num=0&productid=212979917072R726&cplib=amc_extract

5,5 kg.

si ca vorbeati de diete si kg, Naty, ai pirdut o parte din China.

Sovi,mai traiesti?
Alice, clau,tuchita,cris,kya, cristina, olgutza, mimonix, zozelici, lumy, luny, florio, roxana, nicole,amira, si pe cele ce le-am uitat, scuze

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am primit mesaj de la Naty mai devreme si zice ca se afla tot in lupte greco-romane cu virusul din calculator.So,s-ar putea sa intre abia maine.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va multumesc mult pt. raspunsurile cu alaptatul si cu sanii.
Asta mic ma baga la idei. El papa 4-5 min, pe ceas, dintr-un san, si asa cum zicea Clau, sanii sunt moi, dar atunci cand trage se aude jetul in gurita si se simte cum coboara lapticul, daca scapa sfarcul tasneste, deci lapte este. E, dupa ce papa 5 min il apuca un plans si o frichineala, nu se strange de burta, dar poate il doare...nici nu stiu ce sa mai cred...si nici nu mai vrea celalalt san deloc. Si normal, dupa o ora jum sau 2 ore iar ii e foame. Si uite-asa...
Am sunat-o si pe asistenta si i-am povestit cum decurge masa si i-am zis ca mi-e teama sa nu se sature. I-am dat la 7, dupa alaptat si 30 ml de Milumil si l-a lins
Eu beau Galactogil din ala(nici mie nu-mi place gustul...) poate se face mai mult lapte...
Nici eu nu vreau sa incep sa-i completez mesele, sper sa fie doar un puseu de crestere sau o zi mai agitata si atat...
Of,of- mai, mai!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

delphin super caruciorul!!!

Mergi la inceput

bubu, pai asa usor i-ai dat Milumilul?...zic si eu..poate intr-adevar a avut o zi proasta, dar sa stii ca si in 5 min papa destul, iar daca vrea iar la o ora jumate-2 ore, si tot asa, poate asa a avut chef azi, cu frichineala de rigoare.Si Mufy mai face asa!!e...eu nu cred ca e problema cu laptele tau deloc, parerea mea e sa insisti cu sanul, atunci cand vrea si sa nu-i mai dai completare, pt ca e posibil sa se leneveasca si sa-ti refuze sanul pt ca-i e mai usor la bibe! Hai, capul sus, si sunt sigura ca maine o sa fie mai bine!

Mergi la inceput