Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Mariana, multumesc si io de reteta, pare simpla. Vara-mea are una cu branza si siguuuuur e complicata.
Pfiii, mi-a aruncat Stefan tot ce aveam intr-un sertar, ma duc sa strang.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

de asta cu branza vroiam sa aud :D asa au fost si torturile de la cununie,dar e ffffff migaloasa :(((

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Dani, atunci o sa intreb pe vara-mea cand o vad pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata si perindarile si am dat gata si baiatul. Adica pus la somn si spalat. Nu prea am savurat iesirea in H pentru ca la 7 se inchidea, noi am ajuns la 7 fara 20 si ne tranteau alea usile in nas. Greu de zis daca era ceva interesant sau nu, mi-ar fi placut sa incerc cate ceva dar nu a fost chip.

Sim, si mie mi-a placut dr Oros si cum spuneam voi merge la ea. De Manda imi placuse mult pe salvare, cand a venit la Alex atunci cu febra 40. Dar la consultatia urmatoare nici nu s-a uitat la ea, ba chiar completa scutirile unora pe consultatia noastra. Despre Calapod stiam si eu ca e buna. Ne-am intersectat acum 4 ani, cand era Alex micuta. Atunci era si ea mai pe la inceput. Nepotelul meu este dus la ea insa si ei eu ceva nemultumiri in ultima vreme. Cred ca voi ramane la dr Oros pana expira abinamentul si o sa ma gandesc daca il reinnoiesc. Unde e cresa asta?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, iaca tot acu' ajung sa postez...
Inainte insa de toate, va cer parerea voua, mamicilor mai vechi, oare ce cadou as putea sa iau finutului nostru de 3 ani ? Ma gandeam la o trotineta, oare o fi potrivita pt varsta asta ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI LUY!! cu intarziere...
Multa sanatate si bucurii in viata!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, cred ca merge si o trotineta, am vazut multi copii cu trotineta pe la 3 ani. Si eu voiam sa ii iau Alexandrei anul trecut mai ales ca tot cerea, insa am preferat sa insist putin sa invete sa mearga pe bicicleta mai mare cu roti ajutatoare. Depinde mult de copil. Unii prefera trenulete (vezi finul nostru cel mare), altii masini, iar altii jocuri de construit si puzzle. Insa trotineta cred ca ar fi ok, numai sa nu te ia fina mare la trei pazeste.

Va doresc noapte buna! Avand in vedere ca fata e la ai mei ma duc sa savurez in liniste o carte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Lavinia , iti multumesc pentru urari si cuvintele frumoase.
Devylla , superba fotografia, iti multumesc mult, de fapt fotografiile tale imi incanta de foecare data sufletul. Insa acum, sa stiu ca asta este pentru mine… Ma face sa ma simt rasfatata. Ca de altfel si fotografia Sabinei , cea pe care mi-a trimis-o ieri. Si, in plus, faptul ca ti-ai rupt din timpul tau atat de putin de altfel sa-mi pui mie fotografia…
Adimercedes, multumesc ca mi-ai atras atentia asupra pericolelor ascunse in hartie. De altfel rasfoitul ziarelor a fost asa, de poza, insa recunosc ca revistele sunt la ordinea zilei. Am tot cautat carticele de-alea din plastic pt bebelusi, dar n-am gasit. De altfel, sunt convinsa ca alea nici nu ar fi asa interesante ca revistele adevarate. Insa am sa incerc sa o mai deturnez de la asemenea activitati.
Carpatina, multumesc de grija, mi-am facut deja programare la doctor pt luni dimineata. Ca nu mai tine, nici pana acum nu mi-am revenit total. Chiar si acum am o durere surda de cap. Dar vreau sa apuc si eu sa postez unele raspunsuri pe aici, macar din 3 in 4. Si pe urma ma bag in pat, abia astept.
Crishtina, multumesc pt urari si sa stii ca astept rapidissimo una bucata poza cu frumosul tau, ca e pacat sa nu i se vada bine fata…
Auzi, miaunici, cum sa nu apareti in filmulet ? Pai asa mandrete de baiat sa ramana ascuns ? Si ce daca nu ai scris prea des ? Crezi ca asta a fost vreun criteriu in alegerea “distributiei” ? Nuuuu, pur si simplu am bagat toti bebelusii ale caror poze am putut face rost, si i-am pus in ordinea aproximativa a aparitiei lor pe lume, cu precizarea ca initial am incercat sa alternez fetele cu baietii. Pana la urma am constatat ca avem mai multe fetite, hihihi
Annisia, m-ai dat gata cu dedicatia ta… Va multumesc amandurora, si tie si lui Yanis , mi-a placut foarte mult si am si salvat-o in calculator ( sa ma laud si eu ce cadouri frumoase am primit de ziua mea, na ! )
Danuta, inca o data un
Ancasilv , multumesc de urare ! Promit ca atunci cand ma mai inzdravenesc un pic dau un semn si ne vedem in parc, deocamdata nu ma incumet sa merg atata.
Kriss , urarile intarziate sunt binevenite oricand , iti multumesc !

Mergi la inceput

Rox , multumesc pt promptitudine, ma gandeam eu ca tu sau gabitz ma puteti salva. Numai ca ea probabil la ora asta se lupta cu balaurii sau deja a fost rapusa de ei
Imi pare rau ca telenovela ta cu bona nu se mai termina odata... Se pare insa ca e greu de gasit oameni cu bun-simt, care sa aiba simtul masurii. Imi pare rau ca pt situatie si mai ales pt nervii tai. Sper sa te relaxezi un pic cu cartea aia, sa uiti de toate supararile.
Carpatina, papanash, raman datoare cu tortul, stiu. Avand in vedere starea mea precara ( colac peste pupaza, ieri dimineata i-a fost rau si sotului ), numai de "dulcegarii" nu mi-a ars ieri. Dar o sa-mi iau revansa cumva, promit ! Lasa, ca tot va plangeti pe aici de silueta, uite, eu tin cu voi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Buna seara, iaca tot acu' ajung sa postez...
Inainte insa de toate, va cer parerea voua, mamicilor mai vechi, oare ce cadou as putea sa iau finutului nostru de 3 ani ? Ma gandeam la o trotineta, oare o fi potrivita pt varsta asta ?

eu i-am cumparat unui baietzel de 3 ani jumate masina de genul asta:

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3671618/Trail/C%24cip%3D1500011503.Toys%2Band%2Bgames%3EC%24cip%3D1500011598.Bikes%2Band%2Bride-ons%3EC%24cip%3D1500011601.Battery%2Band%2Bpedal%2Bpowered%2Bvehicles.htm

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Dani, atunci o sa intreb pe vara-mea cand o vad pe mess.

multumesc frumos

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput