Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 18

papanash spune:
ce ziceti de mine, am frecat prin bucatarie, pauza de harjoneala cu Ghighi, papa, aspirator bucatarie, cateva mesaje pe forum, mail la sotu', la sora-mea, pupat Ghighi si scos hartii din gura, bagat rufe la spalat, cantat la Ghighi si bibe inainte de somnic, pus farfurii in dulap, forum, telefon mama, intins rufe, forum, dus gunoiul, joaca si pupaceli intense Ghighi, rasfat, forum, incalzit piure borcanel, dansat cu Ghighi, forum, raspuns mail sot ffff iubitor azi-nu stiu motivul, forum, strans jucarii si aspirat mocheta dormitor-hol, forum, spalat oale si aragazul ( naspa rau ), forum, chat nepot ( generatia emo :))))) ) cu poze , joaca mare cu Ghighi, ros degetele picioare Ghighi si multa calareala ( vai cocoasa mea ) , pus body-uri la curat ( of, morcovii ! ), mar cu banana, bun, juma' de bibe si somn Ghighi, forum.....
cine-ce a pus in cafeaua de azi dimineata ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danielle02quote:
Originally posted by Roxali
Dani stiu fetele si o alta metoda,adica fara calciu.
Rox e superb in Sardenia si ce apa,dar si ce preturiiiiiiiiiiiiii.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
care,cu lamaie?
cam cata lamaie se pune la 1 litru de lapte?
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Dani, eu am facut cu iaurt, am pus 3 linguri de iaurt in laptele luat de pe foc, am amestecat bine si pe urma am pus iar la fiert si incepe sa se branzeasca garantat.
Pontul il am de la Sim

Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanash
raspuns mail sot ffff iubitor azi-nu stiu motivul,
Hai, da din casa!... Am auzit ca te mariti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Roxana_G spune:
Da mai fetelor, stiu ca se poate razbuna pe copii,dar nu cred ca ar merge chiar asa departe. Desi in ultima vreme constat ca ma cam insel in privinta oamenilor. Si nu ma refer numai la bona, ci si pe la birou. Culmea este ca Andrei e foarte atasat de ea, se bucura enorm cand o vede si ma impinge pe mine sa il ia ea. Ca sa nu mai zic ce bazaie seara cand pleaca ea, trebuie sa il tinem in alta parte sa nu vada. Ceea ce zic eu ca ar insemna ca se poarta frumos cu el, altfel copiii se sesizeaza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Roxana_G spune:
Va pup si va doresc weekend placut! A venit cumnatica sa ma salte la cumparaturi in H.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Sabina spune:
quote:
Originally posted by papanash
ce ziceti de mine, am frecat prin bucatarie, pauza de harjoneala cu Ghighi, papa, aspirator bucatarie, cateva mesaje pe forum, mail la sotu', la sora-mea, pupat Ghighi si scos hartii din gura, bagat rufe la spalat, cantat la Ghighi si bibe inainte de somnic, pus farfurii in dulap, forum, telefon mama, intins rufe, forum, dus gunoiul, joaca si pupaceli intense Ghighi, rasfat, forum, incalzit piure borcanel, dansat cu Ghighi, forum, raspuns mail sot ffff iubitor azi-nu stiu motivul, forum, strans jucarii si aspirat mocheta dormitor-hol, forum, spalat oale si aragazul ( naspa rau ), forum, chat nepot ( generatia emo :))))) ) cu poze , joaca mare cu Ghighi, ros degetele picioare Ghighi si multa calareala ( vai cocoasa mea ) , pus body-uri la curat ( of, morcovii ! ), mar cu banana, bun, juma' de bibe si somn Ghighi, forum.....
cine-ce a pus in cafeaua de azi dimineata ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
esti mortala :-))))
copy paste din scenariul urmator:
(variariuni)
Printesa doarme pe jos. La portile castelului pe jos
Printul se lupta cu vrajitoarea si o salveaza
pe printesaoooooooooohihihihi mersi , o
duce pe cal
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

danielle02 spune:
nana,multumesc frumos de pont
am facut cu lamaie si am amestecat-o cu jumate de galbenus si nu a vrut deloc,acu trebe sa i-au iaurt,am unul dar e fat free si nu e asa gras (ala e ptr mine :D)
rox,imi pare rau de bona,e nesimtita rau,zic eu... dar macar bine ca s-a purtat frumos cu juniorii,asta e important
eu cred ca a dat un virus ceva intre puradeii nostri,Ebonee a beut doar lapte de ieri,in cantitati industriale :D iar mancare nu vrea deloc,ori face greva ca am gatit eu :D ori se intampla ceva,
papanash,fain program ai avut :D si eu o mananc din pupaturi pe mandreatza mea sclifosita si alintata,se agata de gatul meu si nu imi mai da drumul,asa ma plimb cu ea prin casa mereu ca nu am incotro si o tzuc toata toata ;D e ca o maimutza si lipicioasaaaaaaa
distractie placuta tuturor care mergeti in mini concediu,tare va invidiez :(( eu muncesc sambata si duminica,asa ca...stau la rand :((
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

sim_stoian spune:
Am auzit, Papanash, dar eu nu cred ca mai pup Craita vara asta. La inceputul lui august plecam in Germania 2 saptamani si cam asta e. Vad ca esti harnica rau azi, nu mai ai cafea de aia de dimi? Ca poate ma invrednicesc si eu sa strang pe la bucatarie
Rox, cresa se numeste de la 1,5 ani la 3 ani. Bona aia a ta e de belea, cred ca o dadeam afara instant. Legat de dr, eu am fost f multumita de dr Oros pana acum. Din ce studiasem eu, mai sunt bune dr Calapod si Cristescu. Dr Manda mi-e cam antipatica, nu stiu de ce.
Cuscra Mariei, nu ne arati poze de la munte?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

sim_stoian spune:
Dani, 10 pastile de Ca se pun la un litru de lapte, dar iese multa rau. Stefan serveste branzica facuta din 250 ml lapte si iaurt, asa cum zice si Nana. Ii mai pun fructe in ea si amestec bine.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list