Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

nu stiu daca are ceva, ca si io i-am mai dat.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

avand in vedere ca pufuletii contin sare nu shtiu cat este de indicat la enterocolita

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi si poftiti la cafea!
Eu am o gramada de dileme legate de "enterocolita" lui laur. El are 1- maxim 2 scaune pe zi si mai moi decat de obicei, nu apoase. In plus, ii iese al 8-lea dintzshor jos si bazaie saracul intruna si roade tot. Oare scaunele astea moi, respectiv temperatura de 38,5 n-or fi fost de la dintzi? Si mai am o problema: faptul ca papa de regim si bea ceai de menta nu il constipa? Ca am impresia ca il doare burtika si se chinuie sa faca kaki. Nu mai vb ca bazaie dupa tzatzi si se intinde sa suga de mi se rupe efectiv inima, dar mi-e teama sa-i dau tzatzi sa nu ii faca si mai rau! Nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa mai cred. A fost tare marait si a bazait noaptea des (ceea ce lui nu i se prea intampla)...ce ziceti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Violeta tzitzii nu face rau chiar daca are enterocolita. Si Deni a avut si nu a mancat absolut nimic mancare, doar tzitzi, a refuzat absolut orice mancare cateva zile. Si culmea e ca in saptamana aia cu doar tzitzi si enterocolita aluat vreo 300gr pe la 8 luni jumate, foarte bine, zic eu. Enterocolita din cate stiu eu e cu scaune moi, si f urat mirositoare. Deni facea kk in jet, si mirosea oribil ca la canal. Dupa cateva zile s-a rezolvat.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cu mare intarziere, vreau sa ii urez si eu multi multi multi ani lui Ines! Tot ce e mai bun sa fie pentru ea!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Violeta,chiar asta am vrut sa-ti spun eu ieri legat de enterocolita,ca nu cred ca e ...pt ca si Aaron a avut scaune multe cate 4,5 si moi si a avut si febra mare....si ii dau vreo doi dinti,si se ridica gingia pt masele...Eu i-am dat doar ceai de menta o zi,si gata...e normal sa aiba scaune moi de la dinti...
La Multi Ani Ines!!!cu intarziere,imi cer scuze...

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor! Acum a ragusit rau. De la atata bazait, cred...mititelul de el e si constipat acum, logic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

vezi ca nu-i de gluma cu raguseala, laringitele se pot agrava imediat, constituie urgenta la bebelusi. Si Dariei i- au dat 3 dinti saptamana asta si a facut un pic mai moale insa nu jet sau apos, febra a avut o singura zi 38.1 Cel mai important simptom a fost o lipsa de pofta de mancare. Raguseala e clar de la altceva
Sanatate

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Multumesc, dana! Am chemat dr de la medicover deja sa-l vada. Mi-a zis dr de la linia de urgenta ca e posibil sa fie de la faptul ca a tot plans zilele astea...sper sa fie asa, mi-e tare teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ei hai, nu-ti fie teama. Bine ca ai chemat un medic. Laringita pe cat de repede se poate agrava tot asemenea poate si sa se amelioreze. DE multe ori aerul umed si cald face f bine. In baie sa dai drumul la dus si sa-l tii acolo, sa incalzesti o carpita si sa i-o pui la gat, daca ai inhalant picaturi sa-i pui in camera in candila din aceea cu lamanare (eu aveam parca ceva cu levantica, nu mai stiu exact). Daca e ceva mai grav si sper din tot sufletul sa nu fie iti va recomanda dr ce trebuie sa faci. A, si nu uita ceaiuri caldute.
Va pup, sa treaca repede.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput