Strumfi de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
cafera spune:
Buna!
Anya, multumesc!
Am vazut si fetele si sunt dulci rau, iar tu esti intr-o forma de zile mari.
Lavi, am vazut dodoleata si m-a uns pe suflet.
Mami, e superb!
Anya20 spune:
multumesc, fetelor 
simo
, te sun mai pe seara.
deni, le dau cand vine bmw-ul sa le ia
vio, nu danutz este autorul pozelor, ci eu
. am o "boala" cu pozele...exceptie fac, evident, cele in care sunt eu cu anya.
cafera, spor la citit! la fel si pt celelalte fete carora le-am trimis cartea. astept comentarii...cu mare interes.pt cele care mai doresc, va astept pe pm cu adresele de mail.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Anya20 spune:
a, uitasem...mamii, ce a crescut alex! sa va traiasca!
luna, am citit ca ati petrecut frumos in concediu! sa va fie de bine si sa vedem poze.
andicu, spor la pregatiri pt petrecerea lui filip! mai aveti putin si voi.
danagh, alinutza, 
oanaa, ce copii frumosi ai!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
monicabo spune:
Anya si eu iti multumesc pt carte. O voi lua la citit printre picaturi. Si vom comentauna alta aici
Frumoase poze! Ce au crescut fetele! Mereu imi doresc ca si fetitele mele sa fie ca ale tale, adica sa se intelaga bine si sa fie apropiate, in sensul asta.
Oanna, frumosi nazdravanii tai!
Simo, pupici
Andicu, ce frumos, o strada cu multi copii
mai ales ca sunt de varste f apropiate. petrecere frumoasa la mot!
Ioana75 ce mai face, nu am mai zarit-o pe aici.
Si noi am fost (si) azi prin parc, in Kisselef am fost, erau o gramada de copii (mai mari - mergeau bine, aveeau 1 an si ceva spre 2 ani)..tare draguti toti, si baietei si fetite/...Andreea tare se bucura cand vede copii, ii place. Si bineinteles ca jucariile celorlalti sunt intotdeauna mai interesante
. Caci si ea are o gramada.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
17+
Ana Maria
loredana_76 spune:
Buna
Eu m-am apucat sa citesc cartea si putin printre randuri.o prima concluzie ar fi ca vaccinarea e o mare afacere ,ca de altfel tot ce ne inconjoara-vezi banci carduri(ai un card cadou si poti sa te imprumuti de pe el ca dobinda care e imensa oricum nu o stii,ca doar e cadou),farmacii-acapararea pietei prin marile lanturi de farmacii.
Asta cu vaccinurile antigripale,am auzit multa lume ca le fac asa sa fie,ca de imbolnavit oricum se imbolnavesc.Deci mai intai baga spaima in tine si dupa aia iti ofera solutia-vaccinul.Eu am mai citit ca ROR-ul a fost introdus la noi dupa anii 80 ,deci generatia mea(76) nu a fost vaccinata.Eu stiu ca am facut bolile copilariei si nu am avut nici o problema.Ce vreau eu sa va intreb este ca daca bolile care le poate face-rujeola,rubeola si oreion sint asa de grave incat pot pune in pericol viata copilului?Poate mamicile cu copilasi mai mari stiu.
Eu asta vreau sa stiu,ce riscuri sint daca eu nu-i fac vaccinul asta?
loredana_76 spune:
Sper ca ati inteles ceva ca am fost cam incoerenta,dar niciodata nu am stat prea bine la capitolul exprimare.![]()
Oricum o sa citesc toata cartea si revin cu impresii.
Antoanela23 spune:
Buna seara, hop si eu, de vreo trei zile incerc sa va scriu!
Ne-am intors duminica din vacanta, muuult mai obositi decat am plecat dar important e ca au fost copiii sanatosi si am avut vreme frumoasa.
Sa va povestesc un pic cum fu.
Drumul cu avionul a fost cam greu, adica ne-am descurcat dar noroc ca nu-s decat 2 ore si jumatate; desi am plecat seara f tarziu copiii nu au dormit deloc la dus iar la intors au adormit vreo juma de ora. Sonia nu mai sta locului, se misca intr-una, nu merge dar nici nu mai vrea sa stea in fund, ar sta doar in picioare si se impinge in toate directiile, e extrem de obositor sa o tii in brate in spatiul ingust din avion in astfel de conditii. Baga zambete si bezele la toata lumea care se uita la ea, l-a tras de par pe domnul de pe scaunul din fata ei, i-a luat servetelul ala care e sub cap, samd.
Am ajuns la doua concluzii:
- cel mai bine ar fi sa nu acceptam platourile cu mancare, eventual sa mancam un sandvis inainte sa ne urcam in avion. (Victor a varsat bauturile pe el si pe scaun la ambele zboruri si Sonia agata tot ce prindea de pe platouri).
- ce bine ca pana-n Majorca (unde mergem in august) sunt numai 2 ore de zbor ca m-as fi impuscat in picior daca trebuia sa zburam 4 sau mai multe ore pana-n Canare.
Cam atat despre calatoria cu avionul.
La Bucuresti am avut o multime de drumuri de facut, timpul a fost scurt si a trecut f repede. Apartamentul mamei e cam mic si trebuia sa adormim copiii pe rand apoi sa-i mutam dintr-o camera in alta si din cauza asta ne culcam f tarziu.
Dar a fost si bine, evenimentul notabil fiind ca i-am rupt turta/taiat motul fetii. A fost tare scumpica mandra, a ras tot timpul si la restaurant a fost tare cumintica, a stat mai mult in carucior si a adormit la un moment dat.
De pe tava si-a ales o cruciulita de aur, , cheile de la masina si banii... pe care i-a aruncat pe jos si apoi pasaportul.
Urez si eu ca intarziere La Multi Ani, Ines!
Valen, felicitari sa fiti sanatosi cu totii.
Doamna Jadi, La Multi Ani si lui matale! Sper ca te-au sarbatorit si cadorisit cum trebuie baietii tai. Petrecere frumoasa cu sotul cand veti fi singurei acasa
.
Nonna, felicitari, sa-ti traiasca nepotica si sora.
Lunitzo, m-am distrat, ce lucruri utile invata Cosmin la cresa. Mai ai link-ul cu locul unde ati fost in vacanta? Dar poze noi ai?
Hai ca va pup, o seara buna,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
mi_a spune:
Buna tuturor!
Nu puteam sa fim nepoliticosi si sa nu raspundem celor care au intrebat de noi Violetan, Mykhydutza
. Nu prea ne mai ajunge timpul pentru ca iesim destul de mult pe afara, iar cand suntem in casa Mihai vrea toata atentia mea. Mai reusesc sa intru seara sa citesc, dar de fiecare data ma apuca 12 noaptea fara sa apuc sa scriu nimic si mai mult de-atat nu ma incumet sa stau din motive de oboseala a doua zi.
Mihai la 10 luni ma uimeste din ce in ce mai mult pt. ca face progrese de la o zi la alta. In fiecare zi imi dezvaluie noi achizitii pe plan intelectual si nu incetez sa ma minunez. Nu va imaginati ca face sau ca stie ceva iesit din comun, insa toate mi se par nemaipomenite: stie unde sunt nasul si ochii, cunoaste numele persoanelor apropiate, arata lucruri din casa si animale diferite. In fiecare week-end mergem la tara si de cand am inceput sa fac acest lucru a invatat si mai multe pt. ca a vazut pe viu foarte multe animale, pasari si altele.Experienta directa ii prinde f bine, fara sa mai spun ca aerul si verdeata de acolo il fac sa manance destul de mult.Deja s-au facut in gradina o multime de legume si fructe, asa ca mananca destul de natural. Am pus mai hos poze de la tara din gradina, sa vedeti cat de multa verdeata e si cate flori.Luna si Mihai face bbbbb cu manuta la buze, insa nu stiu sa-l fi invatat cineva, cu toate ca nu e exclus sa-i fi aratat nepoata mea mai mica. De obicei face cand se plictiseste.
Am vazut si poze o gramada: de la Cafera, Anya, Violetan, Lavi, Oaana, Mamii. Ce mari s-au facut copiii nostri! Parca nici nu-mi vine sa cred! Si toti sunt atat de frumosi!
Loredana, exact aceleasi lucruri despre vaccinul ROR vroiam sa intreb si eu. Eu am facut oreion si varsat de vant cand eram mica si nu a fost nicio problema.Si eu astept parerile celorlalte fete legate de acest subiect.
Cafera, sper ca ai net la mare si ca vei intra de acolo pt.ca altfel mi-ar lipsi f mult postarile tale! Cum sa stam 3 luni fara tine?????
Intrebare: Se poate da hrisca micutilor nostri? Mi-a spus cineva ca e foarte buna pt ca are o groaza de proprietati, dar nu stiu daca se poate da de la o varsta asa mica. Eu am gasit boabe de la Sano Vita si ma gandeam sa o fierb si sa o maruntesc dupa care sa o amestec in diverse mancaruri ( piure de legume). Ce parere aveti?
Am trimis pe mailul comun un fisier cu multe retete de mancarica pt. bebelusi adunate de mine de pe net, reviste sau carti de bucate. Eu deja am inceput sa-i fac lui Mihai pt. ca i-am mai introdus o masa la ora 16-17.
Va upam si revenim cat de curand!
Poze de la 9-10 luni:
http://picasaweb.google.ro/emihaitza/910Luni
Mihai si mami
Luna1 spune:

Fetelor incarc pozici dar i stilul asta abia poimaine sunt gata. Sper sa reusesc in seara asta sa le si pun.
Lavi am vazut o frumusese fata, cum merge ea singurica si cum canta. Ptiu ptiu sa nu o deochi. Va pupam pe amandoua!
Moloveanca uite link-ul www.camping-giens.com/" target="_blank">aici noi am mers acolo pt ca sotul a fost mai demult si i-a placut. De obicei si noi tot prn agentii dar acum am mers asa, ne-am facut noi booking. Voi ce at facut cu casa? Ati gsit v-ati asezat?
Andicu da in patru labe urca singurica motiv pt care am mai montat azi o parta la scari. Si Adelise e inebunita dupa copii, esti norocoasa ca ai asa multi pe strada. Noi de vieri mergem la baby singing si sper ca acolo va scializa mai mult.
Mamii Raspunsul pt biberoane e ....ta-tam...mothercare.
Iti iau eu cand vin daca vrei.
Alina/Anya eu nu zicdecat atat cred ca iti explodeaza inima de fericire cand vezi aa frumuseste ce ai tu la usa. Iar poza asta e extraordinara. Esti o mamica frumoasa si perfecta. 
Oana de ce ai tait frumusete de zlufi? 
As vrea si eu artea despre vaccinari, insa abia m-am linistit, mai bine nu.![]()
Anto sava fie de bine concediul. Esti haioasa cum pvestesti tu de calatori cu avionul. Linkul l-am pus mai sus pt moldoveanca, iar Cosmin invata prostii la scoala nu la cresa, in septembrie trece in anul 3. Ca astia ii iau la scoala din fasa.
Pupici Soniei si lui Victor.
si tie.
Mia cat de multe face Mihaita, noi nu facem atatea dar sigur le vom face si noi. Eu tiasrspunde la intrebare daca as stii ce e aia hrisca.![]()
Fetelor pozele...se incarca.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)