FIV 181

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Iana si adenuti cred ca acum sunte-ti in focuri, DD sa fie cu voi!
Zouzoule nu am auzit nimic de acel cip....dar sunt numai ochi si urechi!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

va multumesc la toate pt. urari si incurajari ! testul nici n am calculat bine cand va trebui facut, cred ca de duminica aceasta intr o saptamana este a 14 a zi de la ET; sa speram ca va fi bine si ca embrionasii mei vor devenii si bebelusii mei ! Dumnezeu sper sa mi ajute !

Iana, Adenuti - bafta !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Buna Dimineata si mult noroc fetelor care sunt in focuri.
Astept doar vesti bune de la voi.

Dorisfii optimista ca de data aceasta totul va fi ok. Si eu am programare la Humanitas in septembrie, dar pana atunci mai fac o incercare luna aceasta la Zucchi din Monza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Iana si Adenuti multa bafta felelor si
Daria trebuie sa crezi in sansa ta

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Antosit merci frumos de raspuns nu stiam exact cum se procedeaza.
Iana,Adenuti multa bafta.
Dariaioana sunt cu sufletu alaturi de tine , multa multa bafta.
Eu am ainceput stimularea , sper sa fie totul bine.pupici

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!In primul rand vreau sa urez bafta celor care se afla in focuri,bafta la stimulari ,punctii,et,b-hcg-uri,si tot ce inseamna fiv.Sa dea DD sa aveti parte de rez. mult visat!
Eu luni incep trat,voi face o fiola de 3,75 diphe,iar dupa aia stimulare.Partea mai proasta este ca spermograma sotului a iesit nasoala:astenospermie.Ca nr are cel mai bun nr din toate timpurile(28 mil)dar A=0,B=0,C=2%,D=98%.Asa ca stam f prost...Voi ce parere aveti se poate face fiv cu asa rez??E adev ca spermogr variaza de la luna la luna,dar...Fetelor astept un raspuns.A mai facut cineva fiv cu asa rezultate??

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Gata - am sunat si eu la Giuly si am fost si o fuga pana acolo. Mi s-a spus ca mi s-a fertilizat si cel de-al 10-lea ovocit dar ca are fragmentatii. Din toti 10 - 7 au deja 4 celule si d-na doctor Dracea a hotarat sa mergem la blastocist - deci la mine ET va fi luni la pranz. Am emotii ... mi s-a spus ca in felul acesta se face selectia naturala. Merg pe mana dansei. Succes fetelor aflate in focuri.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

quote:
Originally posted by luca2008

Fetelor va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
FSH de Z3 = 17,3......este varza nu-i asa?

Iana , bafta maine!!!! Sa iasa cu .

Doamne ajuta!

FSH-ul de ziua 3 este cam mare. Eu am in jur de 12 si tot e la limita superioara care functie de laborator se situeaza undeva in jurul valorii de 12,5. Pentru linistea ta e bine sa-l repeti si luna viitoare, poate la un alt laborator. Se mai intampla si erori de laborator, se mai intampla si minuni cu FSH mare. Cel mai bine este sa asociezi analizele hormonale si cu monitorizari ecografice pentru ca la mine, desi am FSH mare, monitorizarea eco arata foliculi destui care se maturizeaza normal.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Multumesc pentru raspuns Cami!
Cred ca si devina este varsta dar sigur cred ca este de la faptul ca eu am facut 3 diphereline de 3,75 si am fost in menopauza indusa 6 luni.In decembrie mi-a revenit menstruatia si ma gandesc ca poate este doar o dereglare .La ultima monitorizare aveam un folicul de 21 cm in ziua 11 . Mi-am facut deja progra. la endocrinolog si vreau sa fac si anticorpi antimulerieni.Multumesc .
IuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

smoly de ce sa nu mearga cu Fiv? sigur ca merge se poate face fiv+icsi si asa introduc ei in laborator spermatozoidul in ovul si nu mai conteaza ca nu se misca. stai linistita si multa bafta iti urez.
apropo unde si cu cine faci fiv?

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput