FIV 181
Raspunsuri - Pagina 19
adenuti spune:
iana -sigur ne vedem ,tu esti inaintea mea .
eu am facut pregnilul la 23.30 .

ma chiama Madalina
Dariela spune:
amzulica - Felicitari pentru cei 9 luptatori. 
adenuti, iana mari - Multa bafta fetelor! Sigur maine vom primi vesti bune de la voi!

Kora, Cristal, Kitta, Moniland, Nusy , Zouzounaki - Pe unde umblati fetelor? V-ati pitit de tot? 

Dariela
@dodo@ spune:
iana_mari, adenuti, va tin pumnii, maine sunt alaturi de voi.

iana, nu te mai gandi la prostii, fii pozitiva si optimista.te

DORIS_71 spune:
adenuti, iana_mari va tin pumnii si sa veniti cu vesti bune maine.
amzulica buna productie, bafta in continuare si sa se lase cu
.
Zouzou mersi ptr. prima pagina, tu ce mai faci?
Eu am fost ieri la clinica si mi-au schimbat tot tratamentul. Daca pana acum am facut mereu gonal f 600 ml de data asta am sa fac 4 fiole menopur fara inhibare doar la sfarsit 3 fiole de cetrotide 0,5 ml si am uitat sa spun, o luna inainte AC. Sunt un pic preocupata ptr. ca eu gonal f faceam 600 ml iar 4 fiole de menopur sunt doar 300 ml(corectati-ma daca gresesc) si productia cea mai buna a fost de 4 ovocite si un singur embrion de fiecare data. 

toate FIV-oasele
KITTA spune:
Darielaeu m-am mutat temporar la FIV in Austria, dar mai citesc si pe aici dupa perdea sa vad ce mai fac prietenele din gasca veche. Ma bucur pt. voi ca organizati intalneli si la Pitesti cum facem noi la Bucuresti. Sa vedeti ce bine o sa va simtiti si cum o sa va ridicati moralul!
mari_lolutza spune:
FETELOR, azi am luat rezultatele sotului la cariotip si microdelitii si sint in regula. Cu asta am terminat tot setul de analize. In concluzie, este totul ok. Acum astept sa-mi vina iar ciclul si plec la Bucuresti cu analizele si pentru un nou echo, ca sa vada starea ovarelor si a uterului fara stimulare.
ADENUTI (MADA) SI IANA_MARI, sint linga voi si va doresc ca D-zeu sa va ajute sa obtineti cit mai multi embrioni.
luca2008 spune:
Fetelor va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
FSH de Z3 = 17,3......este varza nu-i asa?Iana , bafta maine!!!! Sa iasa cu 
.
Doamne ajuta!
zouzounaki spune:
Originally posted by DORIS_71
quote:
Zouzou mersi ptr. prima pagina, tu ce mai faci?
cu multa placere
...eu deocamdata stau,nu mai fac nimic...cred ca voi incepe in septembrie sau octombrie fiv4...as fi putut sa-l incep si acum,dar nu ma simt in stare...prea multe esecuri si parca nu am curaj...mai bine in toamna...cind isi revine putin si organismul...pina atunci stau si va urmaresc din umbra...multa bafta si pupici tuturor fetelor...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzounaki spune:
si am uitat sa spun ca mi-am facut toate anazlizele...inclusiv si cariotipul si au iesit ok :)...am o intrebare pt.fetele din Anglia...am vorbit ieri cu niste prieteni care au recurs la fiv cu primul copil..acum incearca pt.bebe 2 si mi-au spus ca in Anglia,este folosita o metoda noua mult mai sigura, care consta in implantarea unui cip pe peretii uterului..care are rolul de a lipi automat embrionul de uter...sau asa ceva...deci dupa et,embrionul ar fi lipit fortat..si daca evoulueaza corect acesta este scos dupa un interval de timp...iar ratele de reusita au crescut uimitor,doar ca aceasta procedura este foarte scumpa...ati auzit ceva despre aceasta metoda?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI