Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, sigur ca David nu e roscat ci chel cu gene brunete, iar tu Tuchi nu o mai necaji! (drept ii, macar mai iese Diogene din butoi! )

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Delphinas
Naty vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce!

Sunt singura cu amandoi, afara sta sa ploua, n-am in casa nic macar o sticla de apa, trebuia sa mergem la cumparaturi dar sotul nu mai vine!
maine plecam la Barlad, la tata, sa vezi ce misto o sa fie pe drum cu amandoi in masina!
Si Ilinca nu ma lasa sa stau in fata ci in spate cu ei doi!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

CRISTINA dr. mi a spus sa amanam vaccinarea sa nu cumva sa trebuiasca sa l operam. Eu sper din tot sufletul ca nu o sa fie cazul.Pe 2 iulie ma duc sa i faca urografie si vedem atunci

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Beiiii Seb e shaten inchis! si David nu vreau sa fie amant deosebit la varsta lui!

Tuchii, eu am "investit" intr-un player dvd portabil si stau linistita in fatza in timp ce Seb se uita la desene!

Merci Naty!

Si inca ceva...Io sunt din Galati la origine, ca apoi am "cuconit" la capitala e alta ciorba de peste!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Tuchi, esti din Barlad?? ca nasa mea...care duce mereu lupte cu sotul sa-l poata duce pe finutul nostru la parinti, la Barlad...ca sotzul, oltean sadea, zice: "Nu-mi las copilul la Moldova pana cand n-o sa aiba discernamant!" . Poate va cunoasteti, desi ea e cu 1 an mai mare ca tine. Iti dau PM.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delphin

Beiiii Seb e shaten inchis! si David nu vreau sa fie amant deosebit la varsta lui!

Tuchii, eu am "investit" intr-un player dvd portabil si stau linistita in fatza in timp ce Seb se uita la desene!

Merci Naty!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Apai nu stiu, zau...cu exemplul fratelui mai mare care are deja 3 amoroase...iti dai seama ce scoala ii va face lui David?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata m-am trezit, si ce-i mai invidiez pe ai mei ca inca dorrm!

Pai Delphinas daca stiam ca asa iesi dintre doage, iti speneam si eu ca fii-tu-i roscat

Baai, mi-e o pofta de papanasi de mor... oare sa iau copilul la restaurant sau sa o astept pe mama sa o fac baby-sitter?

tuchi drum bun si mai ales linistit maine.

giani esti incredibila fato! numai tie ti se putea intampla - am ras cu lacrimi de fasolea de 30 de ore!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna mamicute!
Noi am dormit 2 ore, mai ce bine a fost!

Pana la urma nu m-a sunat nici Bitza nici Ursuleata, iar noi n-am mai ajuns in Carol, ne-am oprit in Tineretului. Am plecat frumos cu masina, apropo, cu maneca scurta, nene, era o calduraaaa, doar se mai innora din cand in cand. Asaa, si pe la Brancoveanu, la metrou, era o coada de masini, pe 3 benzi. Am stat 5 min si nu ne-am miscat un metru Si am parcat in dreptul terenurilor de tenis si ne-am plimbat in Tineretului. Super frumos, liniste, mirosea a iarba cosita, dat tzitzi in parc la ora de masa si am ajuns la 3 jum acasa

N-am recuperat tot ce-ati ciripit, doar admirat poze superbe de Delphin, m-a terminat cu bluza lui Adidas si cu zambetul cat fatza! Abia astept sa ne facem si noi mai mari

Asa, si poze scumpe foc de Sufletel Blond botezat!

Stati asa sa mai citesc si revin si pun si eu poze de la plimbarica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Eu ma apuc sa fac hribi cu smantana

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Delphin, Ilinca de-al naibii nu se uita la desene cand vreau io!
Daca as avea vreo treaba cu ea de-abia as putea sa o dezlipesc de la TV!
Naty, ti-as trimite PM daca m-ar lasa reclama de kkt!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput