Puiuti de Randunici 2008!! (27)
Raspunsuri - Pagina 17

blankar spune:
NATY esti o draguta ca te preocupa viata amoroasa al lui Eric
e superba Antonia,sa vedem ce zice Bitza
http://community.webshots.com/user/blanka75

CristinaGoji spune:
Naty - capricorn is, dar de varsator ma desparte doar o zi, asa ca am putin din amandoua
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

natynic spune:
quote:
Originally posted by nicol_contequote:
Originally posted by natynic
Blanka, azi-noapte pe la 3, cand ii dadeam eu Iuliei sa manance, m-am trasnit prin cap ca parca Antonia a Bitzei (o frumusete de fata) nu e cuplata. Ia arata-i-o lui Eric!
Mai Naty ce "probleme" de rezolvat ai tu noaptea, hai ca esti haioasa!Mie imi pica ochii in gura de somn cand o alaptez pe pitica in toiul noptii.

Pai mai Nicol, daca ar trebui sa te duci la bucatarie, sa aprinzi lumina, sa iei bibe si sa pui in el apa la fix, sa numeri apoi corect masurile de lapte praf bine rase si sa agiti bibe...ia sa vezi cum nu mai pica nici un ochi in gura.
Blanka, pai viata amoroasa a puiutilor nostri e f importanta...si nu vreau frumuselul Eric sa ramana pe bara doar pt ca mami a lui "s-a trezit" mai tarziu

Naty
mamica

DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

CristinaGoji spune:
Blankar - m-a intrigat Naty cu petitul ei si am invadat pozele voastre E adorabil Eric
A propos, de ce ti-au zis sa nu-l vaccinezi pana afla daca are reflux vezico-ureteral? ca si baietelul meu are, dar a fost v accinat de fiecare data "la termen". sper ca n-am facut vreo prostie vaccinandu-l
Vladic
Daria

CristinaGoji spune:
Si daca tot am revenit si am reluat emisiunea :
La multe luni Adrian Christopher
La multe luni si bebelusilor de 2, 3 si 4, ca am lipsit si am ratat felicitarea lor
Vladic
Daria

tuchita spune:
Cristina, mai sunt si eu pe aici, dar Ilinca a devenit geloasa pe comp si Seb tocmai s-atrezit!
Nu ne-ai zis(sau ai zis si am citit crucis?!) cum a fost la botez!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

natynic spune:
Cristina-jumate-varsator, eu chiar nu vad legatura RVU-vaccin, asa ca stai blanda.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

delphin spune:
ies din butoi si tzip din toti rarunchii...."Copkilu' meu nu-i roscat!Da?"
Are genele negre, deci e brunet, dar chelutz! Plus ca are ochiii gris-blue!
Asa ceva!!!!
Glumeam!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

tuchita spune:
quote:
Originally posted by delphinies din butoi si tzip din toti rarunchii...."Copkilu' meu nu-i roscat!Da?"
Are genele negre, deci e brunet, dar chelutz! Plus ca are ochiii gris-blue!
Asa ceva!!!!
Glumeam!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Macar te-am facut sa iesi la suprafata!
Dar Seb e mult mai brunet, recunoaste!
Si cica barbatii roscati sunt amanti deosebiti!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

natynic spune:
Acu au pus astia alta reclama la Pampers (asta e raspunsul la atatea cereri de rezolvare a problemei!) care e si nashpa rau, cu un fundulet rosu...
Simo, mai incearca sa-mi dai PM ...chit ca eu nu resusec sa mai sterg din ele si o sa mi se umple Inbox-ul si n-o sa mai pot primi...Iar daca mai raportez ceva legat de reclama iar ma ia domnul numit Marius de ciuf, noroc ca nu mai am ciuf!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea