Puiuti de Randunici 2008!! (27)
Raspunsuri - Pagina 15

natynic spune:
Olgutz...sa ramai gravida la 2 ani de la operatie. Ca nu-i vorba doar de momentul nasterii...uterul in sarcina creste exponential, deci e bine cicatricea sa fie veche.
Tuchi, coincidenta! Si eu tin acum Iulia la ragait si scriu cu o mana
am zis ca merg in parcul Carol...apoi ca in Cismigiu...si am sfarsit prin a merge in parculetul facut de vanghelie langa mine
Si anunt primele 2 lingurite de suc de morcov
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

natynic spune:
Fratilor, parca era vorba ca suntem toate indignate ca ne dau babele sfaturi prin parc. Haideti sa terminam si cu ceratul, si cu ironizatul si cu saritul mustarului daca ne imbracam copiii mai subtire sau mai gros. Da, uite eu sunt friguroasa ca-s crescuta de bunici si infofolita. Ghinion! Si daca mie mi-e racoare n-o s-o tin pe Iulia mai subtire, chiar daca e bine s-o calesc. N-as putea. E alegerea fiecareia!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

CristinaGoji spune:
Stelutza - si Vladic se ineca foarte des, de fapt am mai spus, el si acum, la 1 an si 7 luni bea laptic cu tetina de 1-3 luni! Dar apa o bea lejer din cana, se mai ineaca, dar nu asa rau deja. Va trebui doar sa ai grija cand ii dai siropele cu o densitate mai vascoasa, la noi aici era cea mai mare problema, si sa incerci sa o mai temperezi cand suge laptic din tzitzi. A propos, ti-a mai trec ut durerea de la san? Nu cred sa fie vreo problema la voi. Asa sunt unii copii.
Delphin - vazut si pozele. Asa-mi place cum ii sta in alb lui David! Ti-am mai spus cred. Si mie imi plac enorm hainele albe pentru Daria.
Alice - acum mi-am amintit, cand ai spus tu ca ai baut cafea cu zahar vanilat, tot in dimineata aia mi-am baut=o si eu pe-a mea tot cu zahar vanilat, din acelasi motiv, ca nu aveam din altul in casa.
Fug iar la schimbat de pampers puturos de Vladic...sa vedeti numa ce fain miroase cand o sa incepeti diversificarea, mai ales cand treceti la carnita
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

aliceionescu spune:
Cristina, eu la 20 de grade fac tzurtzuri!Sa-i fie rusine mamei mele!
Apoi dc s-or lua copkii nostri, al tau, calit, a mea, necalita...vor dormi in camere separate si nu-i a buna! Tre' sa luam masuri. Acu' hai ca o sa cobor eu cu un grad, da' urca si tu cu unul, ca altfel nu mai ajung la nunta ca mor degerata!
In Dr. Spock spune ca e chiar recomandat sa se renunte la suzeta pe la 3-4 luni, deci ai fi cu Daria aproape in grafic. Nepotul meu avea 2 iubiri: suzy si o purcica roz, de plus. Nu dormea fara astea. Asa ca sor'-mea s-a decis :le-a mancat Ham-Ham! A bocit nepotu' o zi, a doua zi doar a scancit, a treia zi s-a resemnat. Apoi o apuca mila pe sor'-mea care a crezut ca a fost prea scorpie (esti pe faza, Naty, da?) si decide sa-i dea purcica inapoi. Si constata o liniste suspecta de fiecare data cand il culca pe Matei. Care...gasise remediul: sugea coada la purcica!Asa ca au sacrificat si purcica, nu de tot si nu de Craciun: i-au taiat coada. Purcica fara coada nu a mai prezentat apoi niciun interes....

aliceionescu spune:
Nu-i asa ca-i buna cafeaua vanilata? :))))))
P.S. Morala povestii de mai sus era: ori esti scorpie, ori nu!

CristinaGoji spune:
Normal ca n-ai putea, Naty. Pe copil il imbraci asa cum simti tu. Adica daca tie ti-i rece si-ti iei bluza cu maneca lunga, mi se pare normal sa nu scoti copilul in maieu! Eu chiar daca tineam 19 grade in casa, pana sa ma obisnuiesc eu cu temperatura asta, ma imbracam mai gros in casa, si la fel il imbracam si pe copil. Si acum la fel, cum is imbracata eu, exact la fel sunt si copiii! Sa vedeti faza cand am facut mastita, aveam frisoane si-mi era un frig!!! si nu stiam cum sa imbraac copiii pentru plimbare Am pus-o pe sor'mea sa-i imbrace cum crede ea.
Vladic
Daria

Kya spune:
quote:
Originally posted by natynic
Si anunt primele 2 lingurite de suc de morcov

Kya mamica de

Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

CristinaGoji spune:
Alice - asa am si facut la Vladic, i-am scos suzeta la 4 luni, doar ca desteptul de tat'su i-o reintrodus-o la 6 luni, cand au inceput sa-i iasa dintii si adormea mai greu, asa ca, atunci cand il lasam cu el, ii dadea suzeta la somn, si s-o in vatat sa adoarma cu suzeta. Si la Daria va trebui sa i-o scot inainte sa inceapa cu dintii, dar trebuie prima data sa ne mutam la casa, ca nu scap fara urlete din amandoua partile, si ar fi bine sa am unde sa-i izolez, unul la parter si altul la etaj, ca va fi jale!!! Cat despre purcica, Vladic are un urs, de fapt are 2 identici, ca nu doarme fara un urs, si atunci cand trebuie sa-l spal, nu am cu ce sa-l culc. Asa ca avem 2, sa avem de schimb
Vladic
Daria

natynic spune:
quote:
Originally posted by aliceionescu
Cristina, eu la 20 de grade fac tzurtzuri!Sa-i fie rusine mamei mele!
Apoi dc s-or lua copkii nostri, al tau, calit, a mea, necalita...vor dormi in camere separate si nu-i a buna! Tre' sa luam masuri. Acu' hai ca o sa cobor eu cu un grad, da' urca si tu cu unul, ca altfel nu mai ajung la nunta ca mor degerata!
In Dr. Spock spune ca e chiar recomandat sa se renunte la suzeta pe la 3-4 luni, deci ai fi cu Daria aproape in grafic. Nepotul meu avea 2 iubiri: suzy si o purcica roz, de plus. Nu dormea fara astea. Asa ca sor'-mea s-a decis :le-a mancat Ham-Ham! A bocit nepotu' o zi, a doua zi doar a scancit, a treia zi s-a resemnat. Apoi o apuca mila pe sor'-mea care a crezut ca a fost prea scorpie (esti pe faza, Naty, da?)
Pai vezi, de-aia zic si eu ca-s scorpie, nu-s eu singura mamica randunica ce nu da copilului suzeta?

Naty
mamica

Iulia mea

tuchita spune:
Ariel, cunosc faza cu " mama e SCORPIA" ca si eu de multe ori ma simt la fel!
Te-as sfatui sa nu-i mai dai Alexutei ciocolata diet ca n-are sens, te stresezi inutil! Ciocolata e cel mai bun dulce pentru copil pentru ca are multa lecitina si ii ajuta la stimularea sistemului nervos! Eu ii cumpar Ilincai cioco de la Kinder, sunt bastonase mici si se multumeste cu unul!
Si inghetata de fructe e ok sa ii dai, pana la urma nu uita ca e doar un copil! Fereste-te de bomboane, caramele, sucuri acidulate, chipsuri, Forneti
Am vazut poze si cu Teo, care e scumpic rau de tot si pana la urma nu ma pot abtine sa nu zic ca baiatul meu are cel mai mic cuc de pe crenguta
dar cica marimea nu conteaza, nu?
Adriutza, iti doresc zbor usor, bebelus exemplar si sa ajungeti cu bine!
Naty, nu ma mai lauda, ca mi-o iau in cap! Noroc ca ma mai cearta Gudinde!
Seb dorame cam doua somnuri de 2 ore si inca doua de 40 minute, evident!
Mihutza, nu stiu daca te consoleaza, dar nu esti singura care nu-si poate filma minunea! Eu tot mai sper ca voi reusi sa ma laud intr-o zi cuvocalizele lui Seb, pana atunci fac si eu ca Mimonix, filmez doar partzuri!
Mimonix, n-as putea zice de ce urla copchilul afara, varianta pe care o cunosc e frigul, dar nu cred ca mai e cazul!
O sa se uita si la mana stanga, le descopera pe rand, de intors nu se intoarce nici Seb de pe burta pe spate, si e mai mare, dar nu ma ingrijorez....
Cu mancatul nu stiu ce sa zic, ca nici Seb nu manaca extraordinar de mult, dar doarme bine si desi creste mai incetut il las in pace!
Iar Vlad al tau e cu vreo juma'de kil mai mare ca el!
Alice, ti-a raspuns Naty deja cum e cu sarcina si cezariana, asa ca nu ma mai repet!
Ilinca inca bea la culcare lapte din bibe, dar, asa cum a mai zis cineva pe-aici despre suzeta, sper sa renunte la el pana s-o descurca sa-si cumpere singura!
Luny, bravo tie ca te-ai distrat, bravo lui Matei ca a fost cuminte, bravo mamei ca a rezistat cu el, si ...la mai mare!
Nu-mi vine sa cred povestea cu copchilu' caut de la etaj!
Bine ca n-a patit nik, dar tatal saracu' cred ca n-o sa mai sada cu el si chiar are nevoie de terapie!
Butucico, tre' sa le asculti pe fete sa-ti iei un timer, ca esti dezastru!
Stela, chiar nu stiu ce sa zic de inecat! Teoretic bebelusii au capacitatea de a manc si respira in acelasi timp, si n-ar trebui sa se intample asta!
Delphin, ma bucur sa aud despre tine, chiar daca ocupi butoiul! Dar asa cum zice Butucica, sa strigam in cor" Delphinoi , iesi din butoi!"
Ursuleata, nu te mai supara ca nu toata lumea isi tine dezbracat copilul ca tine! nici noi oamenii mari nu iesim imbracati la fel ,nu?
Cristina, ma bucur sa aud despre tine si sper sa ti se mai linisteasca pruncii! mama, da' ii tin in frig, mama denaturata ce esti!
As muri de frig la tine in casa!
Nu stiu de ce sunt friguroasa, ca doar is nascuta iarna, dar vad ca nu sunt singura in situatia asta!
as mai scrie ue cate ceva, dar deja Ilinca si-a pierdut rabdarea si Seb a vomat jumate din ce-a mancat!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze