Puiuti de Randunici 2008!! (27)
Raspunsuri - Pagina 14

clauclau spune:
Am venit si noi de afara, la noi in parc la umbra era chiar racoare, dar Rebe n-a avut probleme ca a avut costumas intreg. In schimb si mie mi s-a facut frig si ma mai duceam pe la soare!
Delphin, Zozela, pupici apasati!
Giani, ce face ginerele meu?
Luny, te-a bagat in priza Mufa?
Imi mai fac o cafeluta fara gust si apoi vizionez poze de puiti de randunici!
Rebe isi canta in leagan asa ca urmeaza somn de voie...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Kya spune:
Uite, vezi ce se intampla daca nu citesc forumul mai des? Azi dimineata am fost la plimbare ... in parcul Carol. Daca stiam ca mai merg fete, as fi sunat, dar asa... nu m-am intalnit cu nimeni Pe la 11:30 am ajuns si am plecat pe la 3 (am mai si mancat ceva la terasa de sub pod)
Sanziana a fost in body cu maneca scurta - ce-mi place mie de cuscra mea ca vorbim aceeasi limba
Zozelina ce bine-mi pare ca "te vad". Felicitari pentru bb magic crestinat.
Stela eu iti recomand leaganul. Uite, fii-mea in pat statea si se maraia, in leagan a adormit dupa 5 minute. Al meu e Primii Pasi. Nu e el cel mai cel, dar s-a ivit o ocazie si l-am luat. Isi face treaba foarte bine.
Vad ca a adormit si randunoiul langa copil, asa ca ma bag si eu in pat. stolul
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

tuchita spune:
Salutare stol!
Am venit de la munca, azi a fost mai bine, incep sa ma acomodez!
Seb ma astepta cu foamea in gat, l-am biberonat si acum il tin la ragait si scriu c-o mana!
Fug sa citesc repede din urma si sper sa apuc sa revin pana se trezeste Ili!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Nicoleta spune:
Elara,eu l-am trezit pe bebe ca sa suga, aveam un san mai tare...in mod normal nu il trezesc, doar daca am ceva probleme (ce, numai eu sa il ajut,el nu?).
Si acum doarme, avem colici ziua (si eu uneori, adica), noaptea inca nu, spersa treaca repede...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

kitzy spune:
Alice inseamna ca am eu mintea scurta
Sper sa se invete cu ea si sa ma mai scuteasca pe mine de urlete si de dezvatat de supt degetele ca isi baga cate 4 in gura, le indeasa acolo bine de tot
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

claudia99 spune:
Ce ma fac? , am luat la bebe leganut de la primi pasi si cand il pun in el parca-l inteapa ceva, voi cum ati procedat?
mamica de Bogdan Alexandru 3 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

clauclau spune:
Delphin, ce-a crescut bebe David!!! E un scump si un ranjit! Si plus ca mi-a facut pofta de tort! Asta ca tot ma chinui eu sa nu mai mananc dulciuri...
Zoze, foarte frumos botezul, foarte frumoasa biserica, foarte frumos micul crestin!
Simo, de ce te-ai bagat dupa canapea?
Olgutz, cred ca e vorba de 2 ani cu sarcina cu tot, adica practic poti sa ramai gravi dupa 1 an si 2-3 luni. Ideea e sa fie 2 ani pana la momentul nasterii. Asa cred eu...
POZE
POVESTEA NASTERII

clauclau spune:
Claudia, poate se invata cu el. Pune-l in el cand e foarte calm, nu gata obosit ca se irita din start si nu mai vrea. Si stai cu el de vorba in timp ce se leagana, baga-l mult in seama , rasfata-l, canta-i si poate o sa-i placa . Mai incearca urmatoarele zile, nu ceda din prima.
Rebecca e foarte invatata cu leaganele, are doua, dar are si ea momente cand nu vrea acolo si plange de numa'. Dar eu acum deja imi dau seama cand pot sa o pun acolo si cand nu! Ea cel mai bine isi face somnurile din timpul zilei in leagan! O pun acolo si in 10-15 minute adoarme.
POZE
POVESTEA NASTERII

ursuleata spune:
Kya
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

CristinaGoji spune:
Hai ca am iar o mica pauza de net...ma inebunesc copiii astia de cateva zile. Tre'sa fug de la unu la altu!
Alice cuscra - multumim de pupici Sa-ti fie de bine cu tunsoarea! Pupam si noi cuscra si nora si cumnata
Iar cu imbracatul sosetelor la 24 grade, asa eram si eu, pana sa-l avem pe Vladut, dar de cand l-am adus acasa de la maternitate am decis sa-l calim, si uite asa m-am invatat si eu calita, astfel incat azi, la 20 grade cate erau in Cluj la 10 dimineata, eu eram la plimbare in tricou, Vladut la fel, Daria la fel. Doar ca ei i-am dat ciorapei. Este si aici un dezavantaj - NU MAI SUPORT caldura, si nici Vladic si nici Daria!
Asa ca am luat AC, ca nu-mi pot dormi copiii de cald, ca is invatati sa fie in casa 19 grade...si acum is 24 de grade deja si ee dezastru! Iar cu suzeta, poti veni la noi, ca avem si noi o bucata de catel, la care o sa-i dam suzeta lu Vladic
A propos, ma omoara Vladic deja cu suzeta!!! Pana sa apara Daria o lua doar la somn, iar acum ii toata ziua cu suzeta in gura! Daca nu i-o dau, o ia pe a Dariei! ii dezastru, asa ca am hotarat sa le-o scot la amandoi odata, cand Vladic va avea 2 ani si Daria 6 luni.
Luny - saracii parinti prin ce spaim a au trecut
Giani - esti de coma cu pataniile .
Delphinas - bine ai revenit! hai afara din butoi, ca nu-i loc de noi amandoua ac olo, si eu am prioritate, ca-s mai mare (a se citi grasa)
Tuchita - cum o fost azi la servici? Te-ai mai acomodat?
Trimit mesajul si m ai revin, ca ma striga amandoi iar!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria