Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 10

Aralia spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
in legatura cu pestele eu stiu ca am putea sa dam Pangasius (asta nu are nic urma de os), Pastrav (ar fi cel mai indicat pt ca traiaeste numai in apele curate de munte, dar mai raman oase oricat l-am cauta, poate sa dam numai din cel mic-mic ca sunt mai fragede), mai stiam ca mai putem da Salau si mai departe nu mai stiu ce alti pesti le mai putem da pana la un an...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Mai e si merlucius, iar in legatura cu oasele, eu cred ca merge dat printr-o sita metalica dupa ce e fiert bine. Asta e o teorie, o sa incerc si apoi vin cu rezultate

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
Aralia..am vazut prin pozele tale un bebe...mic...avea greutatea cat scria acolo, adica vreo 1 kg jumate???
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Da, e fiul nasilor nostri si s-a nascut la 32 saptamani cu 1500g (21Mai). Acum e super bebe, are 2200g!
In pozele de la botez se vede nasica in rochie neagra cu ceva burtica.
Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

dany26 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
HRISTOS S-A INALTAT!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Jasmin012 spune:
CRISTOS S-A-NALTAT!
azi e sora mea pe la mine, asa ca pot si eu sa mai scriu si sa mai citesc...
BB, nu am mai intrat aseara: iti tinem pumnii diseara, sper sa fie doar un control de rutina. Multumim si de sfatul si incurajarile cu diversificarea... poate fi o tactica buna aia cu adaugarea altui aliment... am s-o incerc si eu...
RAMONICA, merci, chiar mi-am luat Garmastan inainte de a pleca de acasa, am folosit putin la inceputul alaptarii dar se pare ca o sa-l termin acum, cu aceasta ocazie. E bun, eu asa zic, dar ar trebui sa stea putin si la uscat, dar la mine cum tzitzi stau mult la inmuiat (cum zice Stefania)...
ELLIS,
CATI, ai dormit bine sau te-a tinut bebelina treaza?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Victo spune:
aralia, uite la faza cu sita nu m-am gandit...pastrav am luat eu, file..l-am cautat asa cu degetele de oase..dar tot am emotii cd ii dau..mai ales dc incepe sa tuseasca un pic..
sanduta, pana la urma i l-am facut cu morcov, pastarnac si orez.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Neata !!!!!!
Si aici ploua cu galeata .. e asa o vreme de somn !!!!!!
*************************Petronela si
Silvia
PETRO, si la noi e o vreme atat de nasoala... de 3 saptamani ploua, vara intarzie sa apara si nici nu se intrevad sanse de inbunatatire a vremii in viitorul apropiat. Si in tara e asa de cald si frumos....

eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Aici cateva poze de la botez...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
super poze! si bebe Floris foarte elegant! si totul arata foarte frumos! sa traiti fericiti si sa fiti sanatosi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

pet.cost2005 spune:
adela - pai sunt cam scumpa la vedere din cauza astora cu netul ... ei m-au tinut departe de comp. vreo 2 sapt. cu defectiunile lor. Acu' cica merge.
Noi suntem bine, am tras o fuga la Roma in week-end-ul trecut la niste rude care nu pot veni in Ro in vara si vroiau sa o cunoasca pe Silviuta. Pitica a suportat bine drumul, a dormit, s-a jucat, a fost cuminte. In rest ... suntem bine, cu somnul, cu mancarea, doar fructele le refuza si suntem intr-un "razboi" continuu sa manance 2-3 lingurite de fructe. Astazi i-a iesit primul dintisor ... ala care credeam eu ca e dinte a fost de fapt altceva ca a si disparut ... deci avem primul dintisor jos, asa cum e ordinea normala. Pozici noi nu prea am mai facut ... uite aici cum canta fiica-mea din morcov .
bb - stai linistita ca nu m-am suparat ...
adina - frumos povestesti despre botez, deci cred ca v-ati simtit bine. Ma duc sa vad si poze ...
alina - ce mai faceti? Cum mai merge cu diversificarea, ce mai papa Mariuca?
************************* Petronela si
Silvia

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creemLA MULTI ANI!
ALEXIA DIANA
MATEI
LUCA TEODOR
(vroiam sa colorez numele da nu ma lasa..reclama enervanta!)
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Ne alaturam si noi corului: LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI!!!! puiutilor de mai sus!

dany26 spune:
sanduta creem adela aralia mersi de raspunsurile de ieri!
i-am facut si eu azi dovlecel cu fasole cu morcov cu rosie cu ardei si putin cartof si pui pulpa....dar parca vad ca iar nu ii va placea ....daca nu, ii voi amesteca cu putin suc de mar si morcov...poate vrea....iar pt maine in loc de catrof si morcov am pus orez....daca nici aceste variante nu au succes...innebunesc si eu.....
bb meu are din ce in ce mai des prima masa de lapte la 8 dim...si din cauza asta a 2-a o are la 8 seara apoi adoarme la 9-9.30...dar il scol la 11.30 sa ii dau si masa a 3-a....nu stiu cum altfel sa fac....as vrea ultima masa sa fie la 22 si apoi culcarea....ca daca nu il trezesc eu pt masa 3 de lapte el se trezeste la 4....stiu ca mai erau 2 mamici care ii trezeau pt masa nr 3....ati schimbat situatia?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007