Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

ginette, calin se uita tare rau. rar focalizeaza ok. doi doctori mi au spus pana acum sa stau linistita ca se pot face exercitii dupa 1 an in caz ca nu se corecteaza singuri. mama mi a zis ca si eu ma uitam aiurea si tin minte ca am facut exercitii si nu am mai avut probleme. stai linistita, ei nu focalizeaza bine pana la 8- 9 luni oricum.. dupa aia daca vezi ca tot are probleme iei masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

elle te inteleg perfect asa sunt si sunt ai nostrii ......sper ca sunt sanatosii macar si daca sunt atunci bodea prostea......si eu ma oftic cand vad bebelici de o seama cu ea CUMINTI,LINISTITI,PAPICIOSI....asta este ,plang si ma consum si imi cresc copila.....eu cred ca trebuie sa ne imbarbatam una pe alta si sa i facem mari asa cum ni ia dat D-zeu......bine ca sunt sanatosi si in rest asta e,fina mea intr0-una imi spune ca D asa ca D asa,ce sa fac Sara e ASA CA EA nu ca altu....HAI MAMICO CAPU SUS DA??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

roxana deci nu-s singura .. dar barem pe tine nu te capieaza toata ziua .. eu sunt 24 de 24 cu ea .. vreau vacanta!!! eh .. zic asa dar cred ca dupa 2-3 ore mi se face un dor nebun .. cel mai mult am stat 7 ore fara ea si imi era gandul numai la ea .. stateam ca pe ace.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

si eu sunt tot asa ...24 din 24 cu ea iar vacanta nu e o solutie pt ca mai mult de 3-4 ore nu mai am aer fara ea

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta-

buna ziua, zuzici!
sunt o mamica de aprilie, am inceput sa va citesc din urma incercand sa invat alaturi de voi tainele mamicitului. nu am gasit insa pana acum un raspuns la o problema care-mi macina sufletul. bebita mea are colici, si pe langa crizele de plans inconsolabil (peste care trecem pana la urma cu caldura si rabdare), face crize atunci cand este la san. ii e foame, trage 2-3 min si apoi se inroseste, geme de durere, da din picioruse si lasa sanul. o ridic, uneori ragaie si o luam de la capat. incerc cu foenul, cu sticluta cu apa calda, masaj doar doar sa prelungesc timpul de supt, dar degeaba. adoarme de la plans si se trezeste rapid, de foame...am incercat cu biberonul, e la fel de greu..
intreb daca ati mai auzit de forma aceasta de colici, mi-e teama sa nu fie altceva ?! acum ii dau debridat si infacol. am mai incercat bonisan, sab simplex, ceaiuri.
orice raspuns e pretios! e cumplit sa-mi vad puiul suferind de foame!
multumesc din suflet!

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

asa facea si calin al meu. solutia era sa nu insist cu sanul cand vad ca urla. mai intai trebuia linistit. muzica, plimbat prin casa (cu burtica pe umar), cantat... linistit cumva. dupa ce se linistea si era obosit lua pana la urma sanul. uneori dura si o ora pana sa pape cuminte. de lasat nemancat nici sa nu te gandesti. trebuie sa ai nervi de fier si super rabdare si o sa reusesti! la noi a functionat cel mai bine plimbatul prin casa cu burta pe umar si debridatul. uite asa s a invatat mititelul in brate! bafta!

Mergi la inceput

Dati-mi si mie un raspuns (linistitor) pliiiz!

eu am obseravat treaba cu ochisorul care fuge doar atunci cand se trezeste ,dupa somnic pana isi revine da am vazut ca i mai fuge un ochisor ...in rest nu ,si si eu stiu ca pana pe la 7-8 luni se intampla treaba asta ,eu zic sa stai linistita

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

lui calin i a aparut un dintisor jos! se vede alb la gingie si cand il dau cu dentinox agata. deci a spart un pic gingia! creste baiatul! bun deci il dau cu dentinox. jucarii de ros are. ce sa ii mai iau? doc a zis calgel si tantum verde spray aplicat cu tifon. voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

ginette, calin se uita tare rau. rar focalizeaza ok. doi doctori mi au spus pana acum sa stau linistita ca se pot face exercitii dupa 1 an in caz ca nu se corecteaza singuri. mama mi a zis ca si eu ma uitam aiurea si tin minte ca am facut exercitii si nu am mai avut probleme. stai linistita, ei nu focalizeaza bine pana la 8- 9 luni oricum.. dupa aia daca vezi ca tot are probleme iei masuri.

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Anca, shteptem, shteptem - poate o fi numai putina paranoia la mine.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

Dati-mi si mie un raspuns (linistitor) pliiiz!

eu am obseravat treaba cu ochisorul care fuge doar atunci cand se trezeste ,dupa somnic pana isi revine da am vazut ca i mai fuge un ochisor ...in rest nu ,si si eu stiu ca pana pe la 7-8 luni se intampla treaba asta ,eu zic sa stai linistita

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Multzu de raspuns
M-am mai linistit acum, ca nu este singura buburuza mea.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Anca, wow, felicitari ! sa-i dea toti fara dureri (prea mari).

Ma uit, ca multi bb-i mai mici ca buburuza mea, au dinztisori - a mea tot babutza e

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

fetele, eu de ieri am inceput sa i pun o masuara de cereale in lapticul de seara ,sunt de la nestle ,le zice burtica sanatoasa ,cu minerale si vit ,orez cu morcov,sunt de la 4 luni dar nu stiu daca e ok cum am facut eu....pe cutie zice ca 160 ml lapte si 5 masuri de cereale,iese ceva ff gros ce se da cu lingurita ,insa eu iam facut lapticul in sticluta (120 ml) si iam pus o masura si la papat cu biberonu....oare e bine??nu vreau so indop cu cereale am vrut doar sa fie ceva mai consistent lapticul de seara ca oricum papa ca ea,rau si putin......va rog ... ce parere aveti voi??

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput