Mamici din Arad! (99)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Ce ma bucur Diana ca ai dat si tu semn de viata....nasol cu atmosfera de la sv....dar nah, asta e...nu le poti avea pe toate....din pacate![]()
Seara nu pot sa te sun fiindca lucrez(Alinsh banuiesc ca acum te-ai "prins" ce inseamna sv.
), deci de la ora 5 sunt indisponibila...
Miha felicitari lui lui Alex pt. serbarea reusita!Si tie ca ai asa copilasi minunati!
Noapte somnoroasa tuturor....ma duc sa-mi termin si eu treburile ca azi am juns mai repede acasa, dar tot degeaba(pe la 10)...si-apoi in pat...
monica70 spune:

IOANA eu m-am prins ce-i SV ala
Sper ca e ok!
MIHA m-ai spart cu "magnet pentru proaste" 

DIANA imi pare rau ca e asa nasol cu serviciul,poate rezolvi cumva transferul ...
Eu sunt lesinata de somn.Pe la 8 am fost la un interviu,iar la 14 al altul unde am dat si un test de o ora din contabilitate si mi-au facut o oferta concreta: salariul cat aci , fara ore suplimentare ... si saptamana viitoare sa le dau deja raspuns
Da' e firma romaneasca,iar de 9 ani tot cu macaronari lucrez si m-am invatat mai cu libertate de miscare. Acum cand devine din ce in ce mai distractiv cu interviurile sa trebuiasca deja sa aleg
??? Deci inca o dilema,plus ca inca-s incurcata dincoace si vreau si ceva vacanta ca-s rupta
Maine incep la dentist si sa imi pileasca la dintii de sus,deci voi fi superba
la urmatoarele interviuri,sper sa mi-i termine cum mi-a promis pana la examenul oral din 29 iunie,ca altfel ...
Dar intai sa ajung la examenul ala,adica sa trec de cel scris,ca n-am invatat nimic inca
Ma bazez pe WE asta si pe saptamana viitoare.
De Diana mai mult s-a ocupat mami saptamana asta . E tare naravasa de cand s-a intors de la Buzias si de cateva zile mananca si tare prost
.
Am plecat la nani,pusi la toate 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Miha, dupa cum ai povestit imi imaginez ce frumos a fost la serbarea lui Alex. 
Bine ca mi-am amintit si eu sa descarc pozele de la serbarea lui Dragos.![]()
Imi pare rau de Victoras ca-i bolnavior.
Bine ca nu ti-a spalat femeia robotul in timp ce era in priza.
Ioana, da mai multe detalii...unde, cum, cand? ![]()
Moni, succes cu interviurile si sa-ti gasesti un job asa cum iti place.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
quote:
Bine ca nu ti-a spalat femeia robotul in timp ce era in priza.
Sau mai bine ti-l spala in timp ce era robotul in priza....
quote:
Ioana, da mai multe detalii...unde, cum, cand?
Te sun si vb!Sau suna-ma cd ai timp tu....cum vrei
Iarasi am avut o noapte de kko....asta micu a fost marait pana la cer si-napoi(s-a trezit de vreo 5 ori cred...
-asta in conditiile in care eu m-am culcat la 1:30 si m-am trezit la 7:45 din cauza nebunilor de sus care-si ...scrijelesc parchetul sau ce mama lor fac
), iar Alesio a inceput sa tuseasca....are o tuse spastica ca in laringite...
....Miha imi pare tare rau de Victor ca e bolnavior!

Clau vad ca nu zici nimic asa ca azi te sun!(te somez
Na ma duc sa ma apuc si eu de treburi...
monica70 spune:
Buna dimineata pentru cine-o fi buna ,ca mie mi-a dat Diana desteptarea la 5
Intai maraita,pe urma ca vrea pishu,ca vrea lapte,taica-su s-a enervat si l-am trimis dincolo,ea a vrut cu mine in pat si s-a tot sucit si invartit si in final s-a pus pe povestit despre pasarea de la geamul lui Cristi,cea care face caca pe pervaz si alte minuni
In timp ce ma imbracam imi facea cica poze cu aparatul de jucarie din pufuleti si se distra ca imi face poze in timp ce-s in
gol. Am lasat-o sarind in pat in
ei gol,ca dupa ce s-a dus la WC si le-a dat jos,cred ca taica-su o si fi si caftit-o dupa ce am plecat daca nu s-a potolit ...
IOANA vad ca si tu te inscri in trend ca nedormita
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
pufymic spune:
Moni macar tu te-ai delectat cu povestile despre pasarea de pe pervaz care face kk...
....pe cand eu ma "delectez" noapte de noapte(de vreo luna incoace, cu mici pauze) doar cu maraieli....
Bafta la gasit un job asa cum iti doresti(ca am uitat sa-ti zic)!
Numai noi suntem asa matinale??
monica70 spune:
Se pare ca da ... Atat am de lucru si eu bantui pe net
in loc sa ma apuc de ceva,imediat se face 11 si trebuie sa plec acasa (zi scurta),iar eu n-am facut nimic 
Aaa si mersi de urari,am uitat ...
monica70 spune:
Eu daca mi se trezea Diana timp de-o luna asa, fix imi dadeam demisia si o teleportam la mami
Am avut noroc ca dupa faza cu colicile pana la 3-4 luni a dormit bine noptea.Altfel nu stiu ce faceam ca eu am inceput lucrul cand a implinit 3 luni! Pe la 8-9 luni s-a mai trezit cand cu dintii,dar adormea rapid la loc ...
gabitzica spune:
Ioana ma bucur ca ai inceput sa fi din nou activa. Ma bucur si pentru job.
Miha fain ca a avut Alex serbare resusita. Eu am uitat sa povestesc despre a lui Tudor...
Inghetata am facut-o dupa reteta www.reteteculinare.ro/forum/discutii/inghetata_de_cirese-2038/" target="_blank">asta. Am pus numai 300g zahar si e suficient e dulce.
Merge facuta cu orice fructe. Si de visine cred ca e super buna.
Alina daca nu se intrevede nici o iesire duminica e ok sa mergem la Carmen.
gabitzica spune:
Am fost azi cu Tudor la control la dr. Marianut, si e ok, nu mai are nimic.
Am uitat sa va spun ca inghetata am mancat-o combinata cu cereale nesquiq.
Moni bafta la gasit jobul potrivit.