Mamici din Arad! (99)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Salutare, salutare!
Mai dau si eu pe aici!
In primul rand sa-mi traiasca finutul!
Dau o sampanie virtuala!
Am citit pe ultra diagonala... Am vazut ca vine barza la Cristiana, felicitari! Sarcina usoara!
No, de noi... Sunt ocupata pana peste cap, net nu mai apuc deloc. La lucru e greu, si ca sa fiu sincera nu-mi place atmosfera, asa ca ma duc tot cu sila la lucru. Cam toti se plang de atmosfera de acolo, dar asta e, esti mic, taci si inghiti. Mi-e un dor de pui cand sunt la lucru! De multe ori plec de acolo superamarata, ma mai ia si plansul prin masina sau cand vorbesc cu Vasile la telefon, dar cand ajung acasa si-i stang in brate imi trece toata supararea!
Prima saptamana am stat in Timisoara la ai mei, nu stiam cum e treaba, mergeam si la contravizita si ajungeam la 9 acasa (seara), dar li s-a facut mila de mine si de puii mei (ce bine!) si nu mai sunt obligata sa merg la contravizita. Asa ca saptamana asta m-am tot fatait de colo incoace, luni dimineata am plecat acolo, marti dupama-sa m-am intors in Arad, apoi miercuri dimineata iar in TM si a venit Vasile la mine dupamasa, acu am venit eu acas si maine dimineata iara plec inapoi. Si asta tot cu pruncii dupa mine. Saptamana viitoare sunt mai libera ca e congresul european. 
No cam asta-i. Acu ma intelegeti ca nu mai apuc sa dau nici un semn de viata...
Drumul Arad-TM si invers nu ma mai streseaza deloc, chiar ma relaxeaza mai ales cand ma intorc in Arad la cuibusorul meu drag. Iar circulatia in Timisoara mi se pare aglomerata dar e mult mai corecta, soferii mai civilizati, respectuosi, cand ajung in Arad dupa o tura de Timisoara sesizez diferenta...
Ioana, of, imi cer scuze, m-ai sunat si am vazut dar tot am fost ocupata si n-am apucat sa te sun inapoi. Mai incearca seara mi-e dor sa vad ce mai faceti.
No va pup pe toate!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
alinamoro spune:
Diana, ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Nu te poti muta in Arad la cardio?
Claudia Maria, voi ce mai faceti, ce fac copiii?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
DianaR spune:
Alina, nu prea pot, ca se semneaza f greu detasarile...
Am zis ca oricum imi prinde bine sa invat la TM, acum nu mai sunt chiar asa convinsa dar no... Mai vedem ce-o sa fie.
Diana,
alinamoro spune:
Diana, am inteles.![]()
Fetelor, cand mergem la Carmen la spital? Ar fi ok duminica?
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Bine ai venit pe lume Serban!
Carmen, Ovi, felicitari pt venirea pe lumea a noului membru al familiei. Sa fie cuminte si papacios.
gabitzica spune:
Diana ce bine ca mai dai si tu un semn. Cred ca trebuie sa fie tare greu sa te trambalezi cu pruncii si tot calabalacul dupa tine. Depune macar cererea de transfer poate-poate se indura cineva sa ti-o aprobe. L-ai vazut pe Serbanica?
Flavia te-am asteptat...
Am facut inghetata de cirese.Mi-au iesit 2 caserole din alea de Obsession. De abia astept sa se intareasca. 
alinamoro spune:
Gabi, scrie te rog reteta ca poate fac si eu inghetata, n-am facut niciodata de cirese. De fapt n-am facut inghetata de vreo 5 ani, de obicei cumparam Nirvana (cu nuci si caramel)...ioi ca as manca o caserola de-aia mare in 5 minute.![]()

(11.04.2002) poze
DianaR spune:
Nu l-am vazut pe Serbanica, dar am vazut-o pe Carmen. Slaba, faina, f. calma si sprintena. Serbanica e la copilasi si e o adevarata epopee sa mearga sa-l vada. Ma distreaza ca-i spune "ratusca mea urata". Las ca pune el un pic pe el si-o sa fie lebadoiul lui mami
.
Carmen e singura in salon si e tare liniste si bine la ea.
No, merg sa-mi culc pruncii ca maine ma trezesc inainte de 6.
Diana,
Somleac spune:
Salut,
azi a avut si Alex serbare. A fost superb. Pur si simplu am ramas masca ce au reusit fetele alea sa faca cu niste copii de gradinita. Tema a fost scoala de dans.Alex a dansat vals. A facut o pereche superba impreuna cu partenera lui. Poeziile au fost compuse de ele special pentru fiecare copil astfel incat sa i se potriveasca. Costumele au fost super, atmosfera excelenta. La dansuri tiganesti au participat si cateva mamici ca partenere ale baieteilor. Poze o sa am abia zilele viitoare ca ne-am dus cu cardul plin. La sfarsit au dansat pe melodia de la dansez pentru tine si au avut artificii. Apoi au primit sampanie si diplome. Fiecare copil a primit diploma pentru ceva la care este cel mai bun . Alex a primit " cel mai atent copil", altii au primit pentru cel mai saritor, cel mai vesel, cel mai creativ, etc., si la fiecare motivau de ce i se acorda acest calificativ. A fost un adevarat spectacol. Cred ca nu putem sa le multumim cum ar trebui acestor fete pentru cat se ocupa de copii si cat muncesc cu ei.
Dupa serbare ne-am dus peterasa la Astoria sa bem un suc. Acolo mi s-a intors stomacul pe dos. Era un caine vagabond pe terasa, ranit la amandoua picioarele, sangera la greu, peste tot erau numai pete de sange. Pe deasupra mai era si tare jucaus saracul mai sarea si ppe copii. Am facut scandal acolo, a venit sefa si a ridicat din umeri ca ele ce sa faca. Asa de tare m-am enervat. Adica hotel de 4 stele si ele ma intreaba pe mine ce sa faca. Nici macar nu a venit nimeni sa stearga sangele ala. A aparut la un moment dat una cu un mop , care nu venise sa stearga cum am crezut noi ci sa alunge cainele. Adica facea "tasti" si flutura din mop. Parca era femeia de servici din scenetele de la Cantarea Romaniei.
Victoras e praf, virusat maxim, ii curg toate cele, acuma seara a facut si febra. Asta dupa ce noaptea trecuta n-am dormit ca se tot ineca cu muci. Matia e un pic mai bine, dar mereu a trebuit sa-l aspir azi. Heei daca se vindeau mucii......
Sa va spun boacana ce mia facut-o azi femeia.Am rugat-o sa-mi spele castronul de la moulinex, care era ce-i drept fixat in aparat. E drept ca nu m-am gandit sa il dau jos , dar nici nu m-am asteptat la asta: a bagat cu tot cu robot sub robinet.
Inca n-am indraznit sa bag aparatul in priza sa vad daca mai merge. Cred ca am eu magnet pentru proaste ca alta explicatie nu am.
Diana bine ca mai dai semne de viata. Te cred ca iti e greu pe drumuri cu copii. Reantoarcerea la lucru si despartirea de copii e grea pentru orice mamica, dar daca si atmosfera la munca e naspa atunci e cu atat mai greu.
Claudia Maria asa scurt? Ce mai fac copii?
Flavia, Clau ?
Gabi si eu vreau reteta de inghetata. Mi-ai facut o pofta. 
Ceva poze cu Serbanica? Nimeni nimic?
Ma duc sa
cu sotul ca pleaca la Germanica. Vom fi singuri pana luni.
Scuzati greselile, dar nu mai am chef sa citesc sa corectez.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008