ORADEA (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Se lucreaza la podul de vis-a-vis de vreo 2 luni si abia acum realizez ce "placut" e sa stai acasa. Baraiala nonstop.
Mi-a tocat urechile de cand m-am trezit.

Mai e un pic si vin musafirii. Cam atat de la mine.
Spor in toate si succes la serbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina-concediu placut!

cristina-n am ajuns ieri sa scot costumul, am fost azi de dimi si mama ce codoc era..in fine avem costum asta i important.

Azi mi am luat o zi ca am multe treburi de facut

Ne am pus ieri aeru conditionat ce fericire pe capu nostru asai? numa ca tot azi noapte l am incercat si condensu in loc sa curga afara mi a curs exact pe birou... realizati ca am fost in culmea fericirii nu?

Am fost azi de dimi sa vad noua clasa a biei din toamna... foarte frumos aranjat... acxum sper doar sa se integreze si la toaman tot asa usor precum a fost si acum in martie.

nadia-felicitari pentru poezie!

Io am un morcov acum cu cristi... nu a mai repetat la pian il astept acum sa vina de la scoala sa repete plus ca mai tb sa spuna cateva cuvinte de mozart inainte de a canta la pian.I am gasit o melodie faina atunci cand va intra in sala de fapt pana va ajunge sa si spuna din rol tineti-ne pumnii si noi la fel voua
Succes!

gabi-mai ai musafiri?
adela- mai are un pic pana sa aiba acces la net, s-au mutat la casa dar asta cred ca stiati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mercedes-io am dat tf de buna dimineata sa-i intreba daca e in regula costumul!
De aer conditionat noi am scapat, nici nu cred sa avem nevoie, casa fiind orientata spre N.Nu inteleg cum de a curs condesul pe birou, nu aveti furtunasul acela tras afara?
Tinem pumnii si lui Cristi, muzicianul!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

pai au montat ceva gresit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tinem pumnii pt Cristi !!! Sigur va fi totul ok !
Sa vii cu poze !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am scapat si noi de gradinita. Dupa multele faze ciudate ale doamnelor, cherry pe tort a fost cea de saptamana trecuta, am deschis si un subiest despre asta. Noah asta e, maine mai mergem, si cu asta basta. Totusi a fost si este o institutie la care ma gandesc cu drag, am avut amintiri frumoase, o recomand si altora, de ce oare educatoarea trebuia sa ne faca zile fripte??? Azi la serbare i-a facut de rusine pe cele trei fetite care merg la scoala, le-a pus sa spuna poezii, dar nu prea a exersat cu ele inainte. (sunt fete capabile, ca doar isi stiau bine celelalte roluri) Lili nici nu avea poezie, doar a pus-o in fata, cica nu stia ca o dau la scoala si nu a pregatit-o. La final si-a cerut scuze in public de la noi pt gafa asta.
Si la noi s-a introdus moda serbarii in curte, o parte din parinti la umbra, ceilalti la soare, locuri insuficiente, serbare luuunga, frati mai mici plictisiti, eee, asta e. Copiii au fost extenuati la capat:(
OK, schimb subiectul.

Cine n-are ce face cu copilul (scuze, sper sa nu se considere reclama, ca n-am nici un interes material) aveti aici detalii. Cam atat stiu si eu.

Pup trupa de Oradea, sper sa avem maine vreme mai faina decat acum:)
Nadia felicitari lui Rares!
Am pus poze la semnatura de la serbarea de azi.
Mai avem maine o serbare si gata!!!!!!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Maine merg si eu la Ioana la inchiderea de an. A luat locul II e Ok pt primul an de gimnaziu si fiind la Gojdu unde e nebunie curata A fost la un pas sa aiba 10 pe linie asa ca e pe locul II. I-am spus ca eu sunt foarte multumit de ea, sa nu-si faca obsesii sunt mai mult decat impresionat de ceea ce face.... e un copil chiar Ok. In fine. Maine vin si la noi mesterii sa instaleze aerul conditionat. Merg pe balcon sa respir o jumatate de atmosfera dupa ploaia asta.
Va pup.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

wow Marius felicitari!!!
Si bafta pt maine!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Marius- e un copil mai mult decat OK!Felicitari!
Spor la curatenie dupa mesteri!!!

Serbarea fost frumoasa.A avut patru parti, prima parte- poeziile si cantecelele de final de gradi, acompaniate de acordeon, apoi a venit partea urmatoare-polca din bihor, partea a 3-a carnavalul verii si ultima 2 dansuri, vals si cowntry, cu instructorul de dans. Eu am ras cu lacrimi, ca sunt toti tare frumosi si scumpi si inocenti.
Vin si io cu niste pozici.
Acuma merg sa le vad pe a lui Gabi!!

Mergi la inceput

Gabi-acuma citesc subiectul deschis de tine la gradinite. Nu pot sa cred!! Ingrozitor!

Mergi la inceput