ORADEA (30)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina22 spune:
Simi-sunt ceva"trandafiri japonezi", cum ii numesc io?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
blaganadia spune:
Buna dimineata, haideti la o cafea, ca e luni si ne asteapta o noua saptamana. Maine avem serbarea si iar mi-e inima cat un purice, s-ar putea sa faca Rares iar fuguri si sa nu doreasca sa-si spuna rolurile.
Daria - unde ati fost sambata? Am fost si in Magnolia si in Orasel, dar nu ne-am intalnit.
Sa aveti o saptamana buna, cu totii.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Vin eu la un suc de soc rece, k am o durere de cap ca nu ma risc la cafea.
Sa va arat ce am facut noi aseara, sarbatorita anticipat k deh, pana in august sa avem antrenament ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
no, acuma vin io la cafea!!
Daria-faceti chef in fiecare luna pana-n august
??Superb tortul!! E facut de voi?

Nadia-acum e baiat mare! Isi va spune rolul, stai linistita!
No, acuma fug!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Da, Cris, l-am meesterit impreuna ... da` cum nimik nu mere` numa` ashe, usor, n-am mai gasit ustensilele de decor, asa k am folosit un cutit si-o pungulita :-))) Cand a fost gata, Giulik a vrut sa ia papusa de mana :-)))
Diseara pun pozele, a fost tare fain la gradi, asa figuri sunt cu totii ! Mi-`s tare dragi toti copiii de acolo ! Si s-au obisnuit cu mine si cu ap foto :-)))
Restu` de oradeni ... pe unde sunteti asa, la inceput de saptamana ?
Nadia, n-am mai ajuns chiar in parc ... Voi cand aveti serbarea ??? Bw, i-am cumparat lui Rares cadoul :-) Giulik zice ca e tare fain :-)
Daria &
szivarvany spune:
In cazul in care vi-a fost dor de noi cu sarbatorita ![]()
Pe unde umblati toti si toate ??? ...
Daria &
cristina22 spune:
ioi, tort cu cioco

Da' au si dansat?? Deci a fost chef in toata regula??![]()
Io am tras de dimineata, de pe la 7,30, sa-mi termin din acte, ca as mai avea drumuri, printre care si ceva cumparaturi de cadouri. Stiti ca la noi la gradi nu se iau bani, dar eu parca tot le-as duce ceva. Nu dati cu pietre, dar asa ma simt eu bine, imi vad copilul foarte multumit, fericit, ingrijit...
A, si am uitat sa va zic, da' a a venit si cu o diploma de la un concurs de desen![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
hop si eu... avem acum musafiri inca saptamana asta, de aceea sunt mai "ascunsa". Ieri am fost la Mc la ziua unui baietel, Lili in sfarsit a intrat in cusca sarbatoritilor, prima data in viata ei. Am pus si poze noi.
Maine avem serbare la gradi, joi la scoala, duminica aniversarea Holocaustului, deci dintr-un eveniment in altul... Dar cand pot, mai intru, cu sau fara poze:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
exprimarea, Gabi
Deci va distrati ! Te asteptam cu pozili !!!
Am vazut-o pe Lili, simpatica foc cu mutrele ei ![]()
Daria &