ORADEA (30)
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Daria - asa-s io, nu-mi place sa ma bag in viata nimanui.
dar imi doresc sa ne vedem cat mai multi, chiar si in parc. Daca mi-ar face cineva un favor, m-as simti profund indatorata si stiu ca eu nu ma pot revansa. Asa ca...stau in "bancuta" mea.
szivarvany spune:
Cea mai buna inghetata e cea de cioco+vanilie+caramel de la Best si Mars, Bounty si restu` :-)))
Eu si Giulia in fiecare seara mergem pana la abc sa ne cumparam inghetata ... dependenta pura :-)
Edit: favor pe draqu`, Simina, ce favor, poate ne place sa iesim cu tineee, amu` te`mpusc ... au` la ea ... favooor. Nici vorba, niciun favor, te chem pt ca mi-ar face placere, punct.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Cumnatica mea m-a tinut la cura de ingrasare cu tort in primele 3 luni ale Mariei, acum a trecut pe inghetata.
Eu acasa ma abtin de la dulciuri, dar cand ajung acolo, se supara daca o refuz. Asa ca pun kg dupa kg. Nici asa nu-i bine.
Daria...tac..numa' sa nu te superi pe mine. Vorbeam in general despre felul meu de-a fi.
szivarvany spune:
Io in fiecare seara visez k de manine gata, nu mai mananc ... vise ... cine fras rezista la bunatati ?! ... K io una nu ...
Si inghetata e asa de buuunaaa ...
Daria &
cristina22 spune:
io am incercat, de la amicii, aceea de fructe de padure si iaurt.La cutie mare!! Pfuu, nici nu-i bine sa te gandesti!!!!
Da' si aia de tiramisu
Am fost ieri in zona Tansilvaniei, la pizzerie. M-o lovit o nostalgieee....
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Care aveti drum dinspre Bors spre oras, (sau invers) aveti grija de balta de apa ce s-a format sub podul CFR. E destul de mare si unele masini nu se incumeta sa treaca.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Merci Siminel, pe la 6,15 mergem noi :-)
Deci e potop pe acolo ???
Aici ink nu ...
Daria &
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Merci Siminel, pe la 6,15 mergem noi :-)
Deci e potop pe acolo ???
Aici ink nu ...
Da, ma uitam pe geam si-mi aminteam de vremurile din copilarie cand ploua torential si se facea "Balta Brailei" sub podul CFR.
Hai ca s-a oprit ploaia si pana treci tu pe-acolo se scurge apa.
Si tramvaiele au fost oprite.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
potop si la noi, a intrat apa de canalizare in pivnita, miroase .... mai bine nu zic cum.
Vanilia de napolact cu invelis de cioco, sau vanilie cu bucatele de caramel...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
no, am scapat de draqu' si-am dat de ma-sa!!!ma refer la reclama cu mitsubishi.Nici nu m-a lasat sa ma loghez
.
Intr-adevar a fost potop. Foarte greu am ajuns, ieri, acasa.Iar aseara pe 7 a mai venit o rafala, asa sa nu ne fie dor.Interesant, ca a plouat de la jumatatea lui St cel Mare, catre Crisu'. Chiar atunci veneam din Rogerius, unde era pace si liniste si incolo catre noi, iar era potop
!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)