ORADEA (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius, k mie personal imi e mai greu sa imbarc cupilu` si sa ponim asa, noi doua, "dincolo", cand toate mamicile merg aici la noi :(
Si mie mi-ar fi asa de totuna unde merg ... cred k si Giuliei, apa sa fie :-)
Ai link cu locurile unde mergeti ??? Preturi, alea-alea ? ... Desi chiar nu cred k reusesc, nu am cum fras , pana in septembrie am de tras :-) Daaar, speranta moare ultima :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ioi, nu ziceti de mare ca eu n-am mai vazut-o din 2001.
Am si io o saptamana de vacanta si stau acasa.
De fapt merg zilnic la nepotica vreo cateva ore, dar in rest nu vad nimic nou. Asta e cand n-ai cu cine merge nici pana in Baile Felix.

Cristina, felicitari pentru lonicera. Dar de parfum, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminel , poi noi te luam cu noi ... ca am tot zis :-)
Oricand zici tu ... si seara la o plimbare, sau in wend !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Io as merge ori unde, n-am treaba cu locatiile, numa' dusa sa fiu, numai ca n-are omu' vreme.Asa ca oi avea un concediu de pomina, ca daca-s loco, sunt si usor de gasit.Oricum, n-am avut nici un concediu fara vizite la birou.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sunt curioasa cand ne vom putea aduna mai multi la o intalnire DC. Mie tare mi-a ramas la suflet intalnirea din 15 martie, cu cei mici si mari.

Si acum zambiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

http://family.webshots.com/album/560595870rHOjjn
http://www.marius.rdsor.ro/Croatia%202006/index.html
http://www.marius.rdsor.ro/croatia/index.html

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Daria sau oricine... daca pt a pleca la mare in Romania este 100% atunci pentru a pleca in Croatia este 60%.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Marius,
poti intra in mare fara sa dai de pietre?

Uite, caz concret ma refer la tarife 2 adulti 2 copii pentru unul din ei e gratis iar pt al doilea e jumate din pretul biletului de cazare. Deci am platit pt mamaia trei stele in iulie, 2500 lei cazare + mic dejun si pranz. Daca imi spui ca e 60% in conditiile date raman fara cuvinte.
Am tatonat si muntenegru si pt al doilea copil tb sa platesc mult mai mult.
Vreau sa merg la mare sa pot intra in apa in locuri fara stanci sau pietre si fara alge. Anul trecut am fost la olimp si mi au ajuns
algele pentru toata viata.

Voi daca ati achitat cat ati achitat si ce primiti in schimb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am uitat ca pretul este pentru 8 nopti de cazare

Mergi la inceput

Costul maxim (transport+mancare+cazare) nu a depasit niciodata 800 euro pt 4 persoane pe o perioada de 11-13 nopti. Cazarea a fost intotdeauna formata din 2 camere+baie+bucatarie si terasa sau balcon costul fiind 40 sau 50 euro/noapte. De mancat am mancat si pe terase dar si pe cont propriu penbtru simplul motiv ca bucatariile sunt complet utilate - gaz frigider vesela farfurii sare piper deci orice adica tot exact ca si acasa doar mancare nu ai. Preturile in magazine sunt poate cu 5% mai mari decat in magazinele din Oradea dar extrem de dotate gasesti practic orice exact ca si acasa. Desigur daca ai chef sa-ti faci un gratar iesi mai ieftin cumparand carnea decat pe terasa. Ai ambele optiuni in functie de chef si de bani. Imagini aveti pe linkurile pe care le-am pus.
Despre pietre: Sunt plaje cu nisip sunt cu pietre rotunde dar exista un dar... cu 20-30 de lei se pot cumpara cipici dintr-un cauciuc moale cu burete se prind pe picior extrem de usor sunt foarte flexibili special pentru apa. Am luat de la Real dar se gasesc si acolo

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput