ORADEA (30)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina22 spune:
Daria-daca ploua la voi, inseamna ca durerea mea de cap anunta ploaia si-n oradea mare!
Mai am niste drumuri de facut si sper sa ajung acasa pe la 4, ca lesin de foame!
Merce-ati facut si chef de intalnire??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Pentru delectare ascultati: www.trilulilu.ro/briana10/3286a521d3e31f" target="_blank">Spirits of nature
AllyMcBeal spune:
Ceau,oradeni !
Iar n-am mai trecut o vreme cu scrisul...Doar am citit.
A trecut serbarea,foarte fain a fost (poze nu stiu pune),Alexia a fost impecabila.Se vede ca-i veterana deja - e la a patra serbare.In schimb Medeea a facut un circ...mai tot timpul : ca de ce nu iese Alexia, ca vrea si ea pe scena (unde a si ajuns o vreme), ca vrea ochelari de soare, ca...mai stiu io ce.Toate pe ton de scandal si cu plans cu lacrimi.Noroc cu sotul si cu bunica ca au mai plimbat-o de pe-acolo.
Eeee,am avut si eu intalnirea de 10 ani...si a fost asa de fain,ca am reeditat si la 15 ani,nefestiv.Noi am fost doar fete si un baiat (ca pe topicul asta) ,ca eram "pedagogiste".Mai am putin si o organizez si pe aia de 20.Imi place sa fiu "capul rautatilor " la de-astea.
Desi nu mi-e cald deloc (in casa e cam racoare),bagam inghetata la greu,luata de pe culi,de zmeura si cioco.
Mai avem o saptamana si plecam la mare.Ura!
cristina22 spune:
Ally-la care mareeee???

Mey, nu da nimeni un strop de cafea in casa asta
???
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:

dau io k am avut o dimineata de kko.
Ally, chiar asa, care mare ?
Io asa ma oftic ca nu o duc pe Giulia la mare anul asta, cel putin asa se pare k n-am nicio sansa, financiar vorbind. Asa k io astept vara lu`2009
k amu` vom merge doar asa, scurtutz pe ici colo, mai un Suncuius, mai un we la PadureaNeagra, apoi Praidul ... daca n-ar fi 850 de km pana la mare, m-as duce, dar asa ... Uoofff ... mi-am zis si io off-ul meu maaare ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
Pot sa viu in clubu' tau??

Si noi am taiat mare de pe lista. Jos cu ea!!Gata m-am resemnat...cred.
Da' ce-ai avut cu dimineatza si cu cacaua??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Asa m-am trezit cu fatza la cearsaf :( Si asa mi-am si inceput ziua. Sper sa depasesc "criza" si sa-mi revin, sa vad si io partea plina a paharului, k doar se poate si mai rau, asa k tot mai bine asa :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
bine ca nu s-a intamplat ceva rau! Toti avem zile d-astea.Indiferent cum suntem si ce avem sau n-avem, tot gasim ceva de obiectat. Cred ca asa suntem setati.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
Mai fetelor o intrebare:
Daca tot vreti sa mergeti la mare de ce nu mergeti in Croatia, e mai ieftin, e mai aproape, drumurile sunt excelente, apa si serviciile nu mai are rost sa va spun.... ceva imi scapa.
E ciudat sa aleaga omul servicii mai proaste, drumuri mai proaste, drumuri mai lungi si toate la un loc mult mai scumpe...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa