Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cristos s-a inaltat !

Bre, io tot pandesc pe-aici un suc si-o bucata de tort, da' nu ma baga nimeni in seama .......ma duc sa fac clatite....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

a, Ghighi s-a delectat cu un piure din bostan si legume, a fost foarte bun, acum doarme cracacit si foarte satisfacut

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

carpatina,asa e,paza buna trece primejdia rea,dar cand l-am sunat pe sotz sa ii zic de cheltuieli :D si-a pus mainile in cap :D
api...daca vine zurluia asta iar si vede ca nu am gardutz si la semineu..."ma taxeaza" se uita chiorash :D

roxali,nu am gasit branza ptr bebelushi sau ceva care pot sa ii dau,dar am luat de acasa multe pastile de calciu lactic si ii mai fac,doar ca mi se pare prea mult 10 pastile la 1 litru de lapte!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi se freaca cu nasul de mine de pat si de tot ce apuca.
oare care o fi cauza?
sa aibe viermisori?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetele. intru sa semnez condica si fug la treaba ca n-am de ales

La Multi Ani Luy,
sa fii iubita, sa ai sanatate, fericire, ca restul vin de la sine.

noi am avut o perioada mai greutza, la porblemele cu gatul, dr de la urgente i-a dat lui Darius anitbiotic, asa ca ne-am trezit luni ca Darius are bubite una langa alta pe tot corpul, dr de fam zice ca e o alergie, ori de la antibiotic, ori de la capsuni , am intrerupt antibioticul, sa vedem ce este in gat, am recoltat un exudat, luni e gata, sper sa nu fie stafilococ.
acuma de marti suntem pe ketofen si au inceput sa dispara bubitele.

Sabina, ai cumva encore?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Draga Lisa,

inca nu pot sa trag de CD-uri... sunt prea sus pentru mine.. aici deocamdata nu pot sa te "insotesc".. dar o sa tin minte ca e amuzant.
Sa mai verific lista:
- xilofon - done
- rostogolire pana la punctul ochit - done
- lingurita de metal - done - fooooarte buna. Oricum, mai am si nostalgia celei de melamina si mai mananc si cu ea. Alea de silicon nu mi-au placut niciodata
- facut cu mama by-bye - done... Imi place cel mai mult sa-i fac bye-bye fetitei care sta in oglinda mea. Ai si tu una?
De mancat insa eu mananc in scaun... cel putin cand sunt cu mama.. care e foarte stricta in privinta asta.. pe buni o mai pacalesc insa din cand in cand
- eu mananc cu fond sonor.. ca d'aia avem cutiutele muzicale...sigur, canta si "lingurarul".. si e foarte amuzat. Io' zic sa insisti.
Semnat, Ioana

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ioana, Ioana, aici Lisa pe receptie!!! Am vazut mesajul tau. Aseara cand l0ai trimis, eu dormeam. Si l-a vazut mama. Ce mi-ai facut?!? A vazut ca tu stai in scaunul de masa cu mama ta si ce am patit azi?!? M-a pus si pe mine si a insistat sa stau. M-am impotrivit, dar in van, caci m-a mituit cu periuta de dinti si indragostita cum sunt de ea, m-a prins in mreje. Si asa am mancat si micul dejun, si pranzul si parca vad ca si cina... Dar o las sa aiba si ea o mica victorie si sa nu se demoralizeze de tot.

Nu iti face probleme, o sa vezi ca o sa ajungi la CD-uri mai repede decat te astepti. Numai sa profiti repejor, pana nu le muta mama ta. Ca a mea a vazut ca ajung la ele si nu am apucat sa ma bucur decat vreo 3 zile de noile mele deprinderi, ca CD-urile au si disparut din raza mea vizuala, iar DVD-urile au ajuns pe rafturile de sus. Dar nu-i nimc, le vin eu de hac si alora, numai sa ma mai inalt si sa stau bine in picioare.

Daaa, stiu fetita din oglinda. Am si eu una, dar oare e aceeasi??? In schimb aceeasi din oglinda de la mine e si la mama pe telefon. Asa ca ma intre oare in cate locuri e fetita asta?...

Mda, multumesc pt pontul cu muzica din surse "lingurareshti". O sa insist, desi cand stam la masa nu prea merge muzica, cel putin nu muzica mea, aia saltareata, pe care o recunosc usor. Stiu ca in weekenduri cand mananc impreuna cu mama si daddy, avem swing ca fond sonor, dar in rest... Interesanta ideea cu cutiutele muzica. Ia sa investighez si eu si sa vad ce iese. Merci de idee.

Aaa, ziceai ca nu iti plac linguritele de silicon. Mda, nici mie. Bine ca s-a prins mamai ca am insistat si pap si eu ca "big persons", cu lingurita de inox. La botez am primit una de argint, de prin anii 1800 si ceva, ia sa vad daca o conving pe mama sa o scoata la purtare. Dar tu cum bei apa? Canita Avent are cioc de silicon - brrr. Beau si nu prea, ca imi e sete, nu am ce face, dar tu cum te descurci. Mama a incercat si cu lingurita, dar ma plictisesc sa beau apa asa...

Acum ma duc sa ma culc, ca se pare ca am obosit. Am cancat un pranz imens, de pui cu morcov, bostan, gulie, ardei verde, zucchini si ce o mai fi fost pe acolo (nu stiu exact, ca era cam de nerecunoscut), am baut apa si apoi laptic de la sursa si sunt gata de odihna.

Astept raspuns. Te pup, Lisa.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput